- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
igen a második ep. jobb volt már Euphoria s2 esetén
-
Mik76
senior tag
Ez a mu ho dolog erdekes.
Engem pl a Lost in Space-ben zavart baromirahogy huu meg haa milyen hideg van itt a hegy tetejen, meg befagy a viz is masodpercek alatt, ezek meg ott flangalnak sapka nelkul. A lehelletuk se latszik stb. Full kiabrandito. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Á, én nem tudtam volna heti 1 részt nézni, ledaráltam mind a 8-at egyben ma

-
törölt tag
Hát pedig a trailerek pont azt ígérték amit kaptunk. Nem tudom miért számíottak sokan másra
-
CharlieDrop
veterán
Vagy régóta LoL-oznak, ahogy elnéztem a LoL weboldalán a karakterek leírását ezek még itt a sorozatban elég light-ra sikerültek.
-
Mik76
senior tag
Egy ujszulottnek minden sztori uj..
RetepNyarab
Na ja, azert a fikkantas mellett fel is pontoztam mert tenyleg jo kikapcsolodas volt. Kulon tetszett hogytulajdonkeppen mindenkit a jo szandek hajt, de hat ugye a pokolba vezeto utat is azzal koveztek ki.
:) -
attiati
veterán
na, visszakozok, csak végignéztem a The Good Lord Bird -öt.
A 3. rész után egész jó lett.
Látványban tök jó, mondanivalója is van, színészi alakítások teljesen jók.Az
magát helyenkéntelmebeteg emberünk meg egész összekapta 
Na ez az a sorozat, ahol John Brown szinkronszínésze sírva menne haza munka után
-
radi8tor
MODERÁTOR
Csak tudnám miért ilyen rohadt hangos ez a videó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wow, kijött a 2. rész is. Na ebéd közben lesz mit néznem, köszi.

-
dokee78
félisten
Arcane-hoz szükséges valamilyen elő ismeret bármelyik játékokhoz?
Vagy nézhető a nélkül is? -
F34R
nagyúr
Nekem az animacio annyira nem jon be, LoL viszonyitasom sincs, igy egyelore just ok. lattam mar jobbat is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kár, hogy akik nem játszanak a játékkal, egy tonnányi utalást állítólag nem értenek. Bár három rész után nekem bejön és viszonylag vágom a dolgokat, de ha LoL-oznék biztos oda meg vissza lennék.
-
Yodamest
veterán
Én talán ma nézem a 3-6-ig felvonást, de már az első 3 rész is magas fokú igényességről árulkodott. Nem is vártam kevesebbet a riottól, tényleg nagyon értenek a karakterekhez, történetmeséléshez, animációkhoz, ezt már korábban is sokszor bizonyították. Nem kérdés a maximális pontszám, bármilyen skálán nézve.
-
F34R
nagyúr
Pl ez a Stargirl, mar mar Flash es Supergirl formedvenyekbe torkollik. abszolut meh kategoria. es sajnos ilyen tini sorozatok, mert oket lehet megfogni a legjobban.
-
Mik76
senior tag
"Hígul fel a dolog"
Na most hogy ez jo vagy rossz, mindossze nezopont kerdese...
-
AD4MINATOR
nagyúr
teljesen igazad van, én is félek a hígulástól, lehet (sőt..) már most is látszik
-
RetepNyaraB
nagyúr
Jó volt az Arcane pilot valóban. Semmi különös, de jól mesél és jól időzít. Ráadásul képileg is szép. Kifejezetten érdekel a folytatás.
A lore a játékból jön nyilván, megy marha rég, volt ideje felépülni. Többet én se tudok.
De mindig az az érdekes, hogyan nyúlnak egy háttérsztorihoz. Lehet siralmasan, lásd a rém gagyi WoW film, meg lehet ügyesen. Reméljük ez hű marad a felütéshez, mert az rendben van. -
attiati
veterán
ízlések és pofonok
nem tudom hogyan néztem végig egy részt is 
Érdekes, hogy hasonló a forma, mint a Nagy Katalin esetén, de mégse jön át.
Valahogy sok így együtt a humor + western + katolikus elvek + rabszolgaság.
Túl nagy a kontraszt.
Plusz rengeteget kell olvasni (a sok süketdumát
), akcentus van bőven.Vagy a második részben nagyot fordul a világ és érdemes folytatni?
-
bobalazs
nagyúr
Hú ez tényleg jó. Érdekes feldolgozása a
témának.vámpír -
attiati
veterán
The Great (Nagy Katalin - A kezdetek)
Így első rész alapján ez tényleg jó.
-
madgie
titán
A császár vonala az egyetlen értékelhető benne szerintem, a két SJW lányka inkább csak irritáló.
-
F34R
nagyúr
Hat ha olyan mint a DUNE akkor engem sem fog lenyugozni.. sajnos nekem nem jott at. A foundationbol megvarom az evadzarsat es letolom egyben.
-
Bad Pritt
félisten
Én két napja fejeztem be, még érlelem magamban a látottakat, mert sokkal mélyebben érintett, mint vártam volna az első pár rész alapján.
-
törölt tag
Nekem az első másfél-két rész nem igazán tetszett, de onnantól elég jól felpörög. A beszélgetések tényleg nagyon erősek benne a srác meg a pap közt.
-
Mik76
senior tag
Na ja, de en azt se tudtam hogy ket evad van mar. Meg hogy jovore jon a harmadik.
-
lemmy9
őstag
Bakker, megyek zabálni kolbászt...

-
törölt tag
Én a kínait tökre szeretem hallgatni amúgy. Vagy mit beszéltek Hongkongban a '80-as években. Valami mandarint, abból is van ezer féle.
-
Mik76
senior tag
Nekem olyan erzesem volt mintha valaki azt mondta volna hogy "Ez a Die Hard mekkora nyugdijas tempo mar, na majd en megmutatom hogyan kell izgalmas porgos rendoros sztorit csinalni..."
Aztan szokas szerint sokat akart a szarka csak nem birta a farka.
Egy ilyen szintu sztorit mint amit csak az elso reszben felvazoltak, tobb ev lett volna megirni rendesen, es elkepeszto mennyisegu kutato munkat igenyelne hogy ne csak osszedobalt hulyesegnek tunjon az egesz.
Szerintem a Beepitett szepseg is kozelebb van a valosaghoz ami az FBI mukodeset illeti. Ez az egyszemelyes (meg egy no name partner) gyors reagalasu alakulat es rohamosztag maximum egy Statham vagy a kilencvenes evekbol egy Schwarzenegger filmbe megy el, persze ott is kemeny facepalmokkal tuzdelve.Ami meg a csajt illeti... Persze nagyon csini, szep zold szeme van, egesz jol verekszik, de ezek a hirtelen memoria beugrasok, stb.... Kepzelem mi lett volna ha kiderul rola hogy pek volt. Biztos ott helyben osszedob egy par kiflit a helyszinen...
Amit k-adi irt a szineszno jo termeszeterol az is erdekes. Lehet egy uj Gina Carrano van keszuloben. Szerintem nekem ez a sori ugy husz eves korom elott jott volna be. Mint irtam, valoszinuleg nem en voltam a celkozonseg.
-
HUTCHDB
nagyúr
Láttam mindegyiket, amit írtál.
-
Đusty
addikt
A killing meglepően jó én is most nézem. A sharp objectre azt írják vontatott így az nekem kimarad ha misztikum is van benne főleg, a másik kettőt kipróbálom én is majd amit írtál.
-
nitro16
senior tag
Jól alakítanak a színészek benne, csak a történet baromi lassan halad és majd csak nézel, hogy most wtf. Érdekes egy sorozat, de sehova nem tudom tenni. Szerintem max még 1 évadot fog kapni és annyi.
Amúgy meg azért néztél meg ennyi részt egyből mert 22-25 perces egy rész.
-
nubreed
nagyúr
Köszi a tippet! Ez engem is érdekel.

-
Maxxy10
addikt
Eddig csak egyetlenegy Apple sorozat kapott kaszát szóval elég jók a visszajelzések meg persze pénz is akad..
-
grizlisandor
veterán
Erősen bekezdett, talán túl erősen is.
(#57664) la_cc:
Jó kis sorozat, nézz bele nyugodtan.
-
la_cc
addikt
Jó ez a See? Épp keresnék valami új nézni valót a For All Mankind és Godfather of Harlem után, de trailer-en kicsit gagyinak tűnik, pedig a Momoa-t bírom.
-
nubreed
nagyúr
Én most fejeztem be az 1. évadot a hétvégén és nekem is nagyon tetszett, a másodikat majd akkor nézem meg ha lement az összes rész. A fényképezés nekem is nagyon tetszik, nagyon minőségi munka és végig jó volt a sztori is, nem untam meg.
Azt azért sejtettem, hogy nem lesz hosszúéletű Jerlamerel (vagy hogy kell írni) és Kofun és Haniwa "együttműködése". Abszolút megérdemelte a faszkalapja, hogy megvakította őt Baba. Az meg totális meglepetés volt, hogy milyen fordulatot vett Maghra féle vonal. A ribanc nővérét, hogy miért nem lehetett már kinyírni....
Csak tovább fogja kavarni a szart. Tamacti Jun meg az egyik legerősebb karakter volt az egész sorozatban, hiányozni fog, nem tudom mivel és hogy pótolják majd, ha egyáltalán.... -
radi8tor
MODERÁTOR
Miért pilot?
-
paatrick
őstag
Most olvasom hogy a Lost in Space 3. évadot is eltolták valahova augusztusról. Egyre jobb ez a nap
-
rétisün
veterán
valahol mintha azt olvastam volna, hogy a rendezője(?) valamelyik másik sorozatával (filmjével?) foglalkozik, addig ezt 'félretette'
azaz tulajdonképpen kaszát nem kapott. -
radi8tor
MODERÁTOR
Fura nekem, hogy elég gyatra értékelést kapott annak ellenére milyen jókat írtok itt róla.

-
Pitterix
őstag
Valamennyire osztom a véleményed.
Valahogy számomra is átlagos. Vannak jó pillanatai, de nem az az eget rengető alkotás. Szerintem.Janaboy: a Flash tényleg valami borzadály lett, a maradékot még én is megnézem, aztán lehet kukázom a többivel.
-
paatrick
őstag
Amerika kapitány: Tél katonája film az egyik legjobb a Marvel filmek közül és az reálisabb film és kevésbé szuperhősös bohóckodás
pont ez nem érte el az ingerküszöböt?
Vagy a Tél katonája sorozatról beszélsz? -
negyven2
nagyúr
Az eddigi 3 MCU alapú sorozatból szerintem eddig ez a legjobb, illetve MCU-s mércével mérve is a jobbik fajtából van. Az 5. rész meg egyrészt a másik 4 részhez képest lett jobb, illetve ott van a majdnem minden sarkon felfedezhető utalások. Pluszban ezen a részen érződik a legjobban eddig, hogy a sorozat fő írója, az a Rick and Morty 4. évadának a producere volt. Sok helyen lehet érezni tipikus R&M stílusú történet vezetést, humort.
De mint sorozat a többi sorozathoz képest nem egy kimagasló darab. De önmagában szórakoztatónak tartom.
-
törölt tag
Én pedig úgy érzem, hogy mivel “Marvel cucc” egyesek kényszernek érzik, hogy valamilyen módon fikázzák.
A másik pedig, az mcu-hoz kb az első öt percben kapcsolódott csak, plusz most volt néhány easter egg. Szóval anélkül is létezik, így pedig eléggé mókássá válik ez az ultimate “ha nem marvel lenne senki se nézné” bs. -
ben11
őstag
Örülök hogy tetszik, szerintem végig tartja a szintet az évad során, nem fogsz csalódni..
Más
Elkezdtük nézni a Designated Survivor-t.
Erősítse meg valaki, hogy lesz magyarázat és nem egy több évados önmagának ellentmondó valami lesz belőle -
VágniValó
addikt
Ez tuti igaz, mert viccnek nagyon rossz lenne. Hát erről ennyit.
-
darkrock
aktív tag
Felvéve a listára. Ezeket tudnám ajánlani animációsból: Fullmetal Alchemist Brotherhood, Final Space, Harley Quinn, Death Note
-
jonnyjoker01
veterán
Animék hatalmas része évtizedek óta hasonló, de elég nagy előítélet van ellenük (itt Magyarországon méginkább, mint máshol szvsz).
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem Helen McCrory-ra gondol, aki nemrég halt meg rákban sajnos, ez nem spoiler.
-
Maxxy10
addikt
Lmao még nem láttam de eltudom képzelni.
Sajnálattal olvastam, hogy az egyik szereplő rákban elhunyt de a sorozatot nézve...
-
negyven2
nagyúr
For All Mankind esetében én úgy éreztem, hogy kicsit zsúfolt volt az utolsó rész, és inkább kettő részre kellett volna húzni a benne lévő dolgokat.
Invincible esetében pedig kérdés számomra, hogy hogyan oldják meg majd ezt a fajta világ és a történetnek a bemutatását a készülő filmben (ami Unvirersal-os külön project, és már az animációs sorozat bejelentése elött tudni lehetet, hogy készül). Főleg, hogy ez a 8 rész alkot kb. egy történetet.
És bár tudom, hogy mi lesz a vége az évadnak (legalábbis nem hiszem, hogy nagyon eltérnek a képregényes történettől) azért várom azt. -
nubreed
nagyúr
For All Mankind:
Az első évadon vagyok túl, a 2. -at majd akkor kezdem ha a Snowfall -al végeztem. Ez valami fenomenálisan jó sorozat, pedig félve kezdtem bele picit, mert a retro "sci-fi" -ket általában nem szeretem, de maga az alapkoncepció érdekelt. Kb. azonnal behúzott, minden alap félelmem elszállt szinte az első pillanatokban, éreztem valamiért már akkor, hogy ez nagyon fog tetszeni és így is lett. Az is nagyon jó volt, hogy nem csapták össze a szokásos 42-45 percben a részeket, hanem a legtöbb rész 1 óránál valamivel több volt, így bőven maradt idő a történet kibontására minden szálon. Soha egy pillanatra nem unatkoztam, azt éreztem a végén, hogy minden teljesen a helyén volt, tökéletes színészi alakításokkal. A kötelező leszbi-meleg szálat éreztem egyedül kicsit soknak, ezt az egyet gyűlölöm, hogy ennyire PC -nek kell lenni manapság minden sorozatnak és filmnek. És nem azért mert prűd lennék, de ez egyszerűen nem érdekel általában egy sorozatban vagy filmben.
-
xy.zsolt
őstag
+1.... ha csak említve van az, hogy marvel már görgetek is
Mentségem az, hogy 68as vagyok
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Hihetetlen, hogy tudtok ennyire odalenni ezekért a cuccokért."
Izlesek es pofonok. Biztos te is nezel/neztel olyat amit mas bottal sem piszkalna annyira hulladek

-
bobalazs
nagyúr
Hát erről meg az animek jut eszembe amit említeni szoktak itt. Engem sokféle sori érdekel de azokból még egyre sem tudtam rávenni magam.
-
ígyvanferi
addikt
Várj-várj, jól értem, tehát érthetetlen, hogy ennyien nézik a marvel sorozatokat, de háromból kettőt te is nézel? Bocsánat, a harmadikat még csak tervezed, mert nem jelent meg...
-
AD4MINATOR
nagyúr
én a bb99-et sose untam, jake elviszi a hátán, de a mellékszereplők is jók (talán rosa a gyenge)
persze vannak ismétlődő poénok is meg ha darálod akkor igen az lehet talán, de heti 1x 20perc jó és elég -
Véreshurka
senior tag
Szerintem nem gáz, ha jó a szinkron. Lassan nekem is el kell kezdenem a 4. évadot
-
Véreshurka
senior tag
Bár ahogy nézem nem japán a Pacific Rim, de megpróbálhatod ha gondolod ezeket:
-
fant0mi
őstag
Kezd engem is kevesbe lekotni ez a Good Place...
Kene valami sitcom a netflixrol. (A fajsulyosabb sorozatokat (pl Mindhunter, Kartyavar, mar listara tettem, de kene valami laza is).
Brooklyn 99? Vacsizos sorozatnak? -
raider21
aktív tag
Elméletileg idén őszre tervezi az Apple TV+, de ennél pontosabb időintervallumot, premier dátumot még nem kommunikáltak hivatalosan.
-
Véreshurka
senior tag
A nem angol szinkronosokat sem szabad elvetni már csak azért sem mert van bőven annyi minőségi anime amiknek nincs angol szinkronja. Bár az elején valóban szokatlan a japán nyelv és tulajdonképpen meg kell bíznod a fordítóban, hogy valóban jól fordít, de egyébként nagyon jó élmény.
-
headhunter86
senior tag
Behind Her Eyes.
5. résznél majdnem kinyomtam, de jól tettem, hogy nem. Illetve örülök neki, hogy alig tudtam valamit a sorozatról, így ütött a vége. Túl lassú volt a tempó ahhoz, hogy daráljam. Utolsó két részt viszont már egyben megnéztem.
Nagyot ütött, de valahogy addig míg eljutottam a lényegi részhez, néha fárasztó volt és nem éreztem, hogy annyira behúzna. -
S e t h
nagyúr
Elég vegyes véleményeket olvastam a Fargo 4-ről még ebben a topikban is, de megakadt a szemem Timothy Olyphanton, nem tudtam, hogy játszik benne, ezzel el is dőlt, állok neki, a Justified óta megelőlegezem neki a bizalmat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Csak az eleje sitcom-os."
Persze nyilván, de akinek a stílus nem jön be, annak szenvedés lehet az első pár rész.
-
Maxxy10
addikt
Első rész alapján hozni fogja a színvonalat amiatt ne aggódj.
-
negyven2
nagyúr
Pontosan így van, de maga a megnevezés ugyanúgy vonatkozik azokra a sorozatokra is amik részei közbe nem raknak reklámot (mármint, hogy maga a csatorna nem tesz).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én írtam be, mert Redditen is írták több külön forrásból. Bukó lett nyilván, gondolom utolsó részek is csak ilyen 30 percesek lesznek.

-
oriic
HÁZIGAZDA
2. rész végén már
színes a világ, szóval az epizódokban lépkednek az 50-es 60-as 70-es évek között, végén meg gondolom modern korban játszódik majd. -
bagyulajuve
addikt
pont, hogy inkább a 40-esek a célközönség, akik a 80-as években nevelkedtek: zene, sztorik, az új technikával való nehezen barátkozás + az akkoriban nagyon divatos karate és bár a sorozat most játszódik, mélyen áthatja a hangulatot a 80-as évek és ezért is imádom,
igaz a 3. évadra kicsit vesztett a varázsából, és a verekedős jelenetek sem mindig tökéletesek (de azért sokszor érezni, hogy próbálták "egyben" felvenni, nem pedig szarrá vágva összeollózni, ami mostanában a divat)"Cobra kai never dies"
-
HUTCHDB
nagyúr
+1 a Your Honor-ra!
Nekem nagyon tetszik!
-
SPF
senior tag
Ezt hol lehet megnézni?
-
bobalazs
nagyúr
Nekem is nagyon bejön. Mondtam is valamelyik nap.
-
xy.zsolt
őstag
februárban tervezem darálni az évadot.......csak nehéz kivárni
-
gerii
addikt
Szerintem ennek a történetnek nem áll jól a több idősíkon játszodás, pont a világ végét kellene fokozatosan bemutatni. A 3 részes feldolgozása nekem tetszett, ez még nem állt össze.
-
Laraxior
titán
Elkezdtem nézni, ismerős benne pár arc, csajok...
Bár oda kell figyelni az első részben, hogy ki-kicsoda, hány éves stb...
Gondoltam nézem a munkahelyemen, de attól több figyelmet igényelt volna

De jónak tűnik
-
attiati
veterán
Végignéztem a három évadot (Atypical)
Simán nézni fogom a negyediket is (főleg, hogy befejező).
Ha olyan pozitív hangulatra vágyik az ember, akkor teljesen jó.A sorozat megnézése előtt érdemes olvasni néhány alap dolgot az autizmussal élő személyekről.
A 3. évad végére talán el is veszítette ezt a fókuszát a sorozat. -
madgie
titán
Na most képzeld el, ha
nem így építik fel a tervet és Bobával összefut Luke... nem biztos, hogy ilyen családias lett volna a hangulat 
-
TheProb
veterán
Pont a napokban filozofálgattam el azon, hogy ha Luki bá nem adja el a kapitalista mérgezett egérnek a franchise-t, akkor jó eséllyel erősen csökkent már volna az SW fanatizmusom. Mert oké, hogy a 7-9-el totálisan megerőszakoltak mindent. Élesben, hátulról, hintőporral. De jó eséllyel akkor nem lenne egy Mandalorian-unk, amit hétről-hétre csorgó nyállal nézek és akasztja ki a cutie-O-meter-em. De egy Rogue One-al is szegényebbek lennénk. (meg egy Leia superman-ezéssel is...
)És szerintem baromi ritka, hogy egy folytatás évad ennyire torony magasan jobb legyen, mint az első.
#54229bagyulajuve: Nem mondod, hogy 57 éves a Fennec-et játszó színész?
Rendesen crush-om lett a nő, 30 pár évesnél nem tippeltem volna többre. -
fateless
veterán
Nagyn élveztem a klónok háborúját, különösen Tano kisasszonyt, így én is nagyon várom ezt!
-
attiati
veterán
Á, fel sem ismertem a Chernobylból
Taboot nem fejeztem be.Azt írják, hogy március közepén félbe kellett szakítani a Fargo forgatását.
Lehet, hogy okozott benne egy törést. -
attiati
veterán
Pont tegnap fejeztem be szintén.
Lassan indult, aztán egyre jobb lett, de az utolsó harmadban elvesztette a lendületet. Pedig pont ott történtek a lényeges események, de mégsem állt össze. Vagy csak nagyok voltak az elvárások.
9. részt te el tudtad helyezni bárhova is?A kritika ezen része teljesen igaz:
"Félreértés ne essék, a Fargo még mindig messze kitűnik nem csak műfajtársai, de több jelenleg futó sorozat közül is, viszont a mostani évad a szokásosnál kicsit több sebből is vérzett"Az elmúlt pár hónapban megnézett 5-6 sorozatomból még mindig a Fargo S04 volt a legjobb.
a nővérkére (Oraetta Mayflower) rá sem ismernék egy másik filmben

-
Janaboy
Topikgazda
Ahogy latom első évadban 4-5os batchek vannak.
-
HUTCHDB
nagyúr
Láttam mindkét sorozatot.
Részben hasonló, érdemes megnézned az Undoing-ot.Az utolsó rész sajnos számomra nagy csalódás volt, pontosabban 50 percig az is nagyon bejött, de ami utána jött az gyalázatos lett... -
RetepNyaraB
nagyúr
nem sajna, nem láttam.
Ezt kezdd el, második részre ki fog derülni érdekel-e. Az első rész small talkja ne riasszon el, ennyit azért lehet spoilermentesen is mondani
-
TheProb
veterán
Azért Thrawn nevét hallva megmozgult valami a takaró alatt. Lesznek itt még finomságok. (Remélem) -
attiati
veterán
Fargo S04E09
Ezt most tényleg nem lehet hova tenni. Rém rossz volt ez a 9. rész.
-
attiati
veterán
Pont ellenkezőleg érzem és egyre jobb az évad, ahogy halad előre. Bonyolódik a cselekményszál.
Tény, hogy magasra tette a lécet a Fargo többi évada. De a sok gagyi / hype / koncepciótlan sorozathoz képest nyugodtan megérdemel egy 8-9 körüli értékelést még így is, hogy a 4. évad nem olyan erős, mint a többi.
Egyre többször érzem azt, hogy nem mindegy, hogy mit mi után néz az ember
-
lemmy9
őstag
Én az Orville űrcsatás részét kétszer néztem meg. Másodszor projival. Nálam is ritka az ilyen.
Ja, várjunk. A Fringe sorit kétszer daráltuk le.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Így érthető.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem sok Battlestar Galactica-t neztel gondolom

-
koncsik
MODERÁTOR
Bocs: Starbuck (Katee Sackhoff) a BSG-ból (Battlestar Galactica)

-
AD4MINATOR
nagyúr
jó volt, jó volt, de lényegében megint nem történt semmi
megy, megy, megy.... olyan mintha csak side-questeket nyomna. haha. amúgy én bírom az ilyet, Witcher is ilyennek kéne lennie+ ja meg egyre jobban báboznak babyyodával is
+ a béka páros is -
xy.zsolt
őstag
+1 a Vezércselre
10/10 -
raider21
aktív tag
Ezt is érintette a COVID-19, majdnem egy résszel kevesebb lett csak a 2. évad a tervezetthez képest.
-
Citroware
addikt
A filmeket azért sem adják ki, mert az emberek nem mennek moziba a vírus miatt, az bevételkiesés a filmgyárnak, a sorozatot viszont otthon mindenki kényelmesen megnézi.
-
FollowTheORI
nagyúr
A filmeket is forgatják, jelenleg is... csak nem adják ki. De attól még készülnek ám.

-
nubreed
nagyúr
Bennem pont ez a kérdés motoszkált, mikor linkeltétek az Expanse season 5 trailerét, meg, hogy dec 16 -án jön. Azt is, mikor forgatták le?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- One mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 M1 (2020) 8GB/256GB szép állapot
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- (865.000Ft+ÁFA/GARANCIÁVAL) MSI GeForce RTX 5090 GAMING TRIO OC 32GB GDDR7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tudom hogyan néztem végig egy részt is

Janaboy