- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VágniValó
addikt
-
Apollyon
Korrektor
Foundation látványban nagyon jó, azonban a sztori ergya. Én is nagyon vártam, ezért is volt csalódás. Pláne, hogy egy ilyen magasztos történetet így mutattak be, apróbb, amúgy jelentéktelen részletek néhol sok időt kapnak, míg a "nagy egész" (big picture) -be meg nem igazán avat be, emiatt, ha nem olvastam volna a könyveket, furcsa lenne, hogy mi ez az egész. Ami egyébként elüt a könyvektől. Igen, woke is egy kissé, de sokkal rosszabb is lehetett volna.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
xy.zsolt
őstag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
A For All Mankind 3. évadjából az utolsó két részt érdemes megnézni? Vagy ugyanolyan szappanopera "dráma", mint addig? A 8. résztől már végképp hülyét kaptam, így nem folytattam.
-
Yodamest
veterán
1883 az nagyon nagyon jó, nekem a top3-ban benne van. Ami szerintem nagyon jó még és kevesen ismerik a Banshee, illetve ami még nagy meglepetés volt mert nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz az a Cobra Kai. Persze vannak még jók Peaky Blinders stb. de egy idő után érezhető volt a színvonalcsökkenés, míg a korábban említettek számomra végig nagyon egységes, konstans színvonalat képviseltek.
-
la_cc
addikt
-
bobalazs
nagyúr
-
volandy
senior tag
-
bobalazs
nagyúr
Feltöltöttem opensubra, hátha kidobja legközelebb másnak is.
[link]Ami érdekes, hogy csak magyar nyelvet kijelölve a keresőbe, opensubtitles oldalon, nem dobja ki a 6. részt magyarul, viszont ha pl más nyelvel együtt van kijelolve a keresés, pl angol magyar, akkor most már mutatja a feltöltésemet.
[kép]
[kép2]Egyébként fasza a sorozat, köszi, volandy az ajánlást!
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
volandy
senior tag
-
bobalazs
nagyúr
Nekem a Franklin & Bash is tetszett, ez is ügyvédes.
-
VágniValó
addikt
-
Đusty
addikt
-
bobalazs
nagyúr
-
koncsik
MODERÁTOR
-
brownus
veterán
-
Maxxy10
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
rétisün
veterán
-
nubreed
nagyúr
Hát kíváncsi leszek nagyon. Pont ma értem a 3. évad végére, amikor is
James -t letartóztatja Angie a klubban Greg meggyilkolásáért. Ott baszta ez a dolgot, hogy az ablakon maradt az ujjlenyomata. KÍváncsi leszek, hogy mászik ki ebből, ha egyáltalán... hiszen igaz, hogy betört Greg lakásába de ugye Mike ügynök ölte meg, viszont az ujjlenyomat miatt minden James ellen van. Remélem nem az lesz innentől kezdve 3 évadon keresztül, hogy a börtönben rohad és azt kell végig kísérnünk. A másik meg, hogy a fiáért váltságdíjat követel az a rohadék Kanan... szóval a ST Patrick családnál beütött a szarvihar rendesen. -
nubreed
nagyúr
-
nubreed
nagyúr
-
nitro16
senior tag
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
volandy
senior tag
Murder in the First.
Nem szeretek ott nézni semmit mert rossz a minőség és sokszor el sem indul! A lényeg hogy láttam fenn van és néztem a 2. évadot, de a 11-12. rész már hibás volt! Írtam is nekik. Le is szedték, egyenlőre nem tették vissza. Harmadik évadba nem kezdek bele mert nem akarok bosszankodni ha nem tudom megnézni. Pedig nekem nagyon tetszett a sorozat. Sehol máshol nem találtam ahol le is jön! Feliratot meg pláne nem!Sorozatbaráton fenn van a 2. 3. évad feliratosan. -
volandy
senior tag
Hát én még csak az első évadot láttam. Az sem volt egyszerű összehozni. Még nem foglalkoztam a többi évaddal. Hülye voltam mert elkezdtem, de nem volt meg csak a 6.részig, utána nagyon nehezen tudtam megszerezni a többi négy részt. Jövő héten ráfekszem a másik két évadra és majd jelzem, hogy mit találtam. Ha nem lesz meg komplett akkor el sem kezdem.
-
nubreed
nagyúr
-
SPF
senior tag
-
Louro
őstag
Az ember a fellegvárban első évadát megnéztem. Mintha a fogam húznák, de annyira ajánlották itt, hogy egye fene, belecsaptam. Annyi, de annyi ponton elmerengtem, hogy folytassam-e. Az alapkoncepció érdekes. A filmszalagos vonal erősen furcsa. Az évad 2/3-ánál volt egy furcsa csavar,
amikor önmagukat látták. Az pedig, hogy az utolsó rész utolsó percében derül fény sokmindenre kifejezetten aljas. De vajon vissza is tud utazni? Amíg távol van, addig a másik világ változik. -
nubreed
nagyúr
-
Maxxy10
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
dellfanboy
őstag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
lemmy9
őstag
-
Lauda
titán
-
drachoHUN
senior tag
-
fojtviki
őstag
Koszonom a valaszt nektek
Nem is tudom miert hagytam abba anno. Volt ido amikor nagyon vartam az uj reszeket. Egyszercsak abbamaradt, es nem vagytam mar ra egyaltalan. Most viszont olvasva, hogy jo lett a lezaras, igy elkapott a nosztalgia. Nomeg mostansag nincs tul sok jo sorozat, ami lekotne sajnos. Hol vannak a regi szep idok, amikor a 24-gyel kezdtem a sorozatos palyafutasom es azt vegigneztem ugy, hogy alig aludtam
-
attiati
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
-
junkhead
aktív tag
-
Mik76
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
lemmy9
őstag
-
Zizmand
aktív tag
-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
-
törölt tag
-
kmarci25
veterán
Gondoltam
, azért is a szmájli. De hogy on is legyen:A Project Blue Book nekem sem jött be. Nem is (csak) az esetek, mert az még érdekelt volna, hanem valahogy a körítés nem tetszett. Az ármánykodó végzet asszonya, a hetvenkedő katona
, meg a szobatudós, aki terepre megy. Csupa klisé... 3 rész után hagytam ott. -
kmarci25
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
törölt tag
-
Lauda
titán
-
slett27
addikt
-
Véreshurka
senior tag
-
Essejó
veterán
-
Vladi
nagyúr
-
attiati
veterán
Utolsó évad jön. Nem féltem a sztorit, össze fog állni. Mivel ugyanúgy fix a menetrend, mint a Breaking Badnél. A gond a sztorival, hogy korlátozott a tér, mert tudjuk hova fut ki.
Sokkal korábbról meg nem lehet indítani a cselekményt. Így marad a sok mellékszál.De hogy mennyire nincs igazság... Nézőszám millióban kifejezve évadonként:
Breaking Bad
1,23
1,3
1,52
1,87
4,32 (5. + 6. évad)Better Call Saul
3,21
2,16
1,64
1,49
1,37How to get away with a murderer
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
9
5
5
4
3Nem lehet őket egy lapon említeni, de utóbbi fosh sorozat az első évadban több nézőt hozott, mint a BB a teljes sorozat alatt...
-
attiati
veterán
Személyes vélemény, hogy abban a sorozatban nem a sztori a lényeg. Ha nem menne semerre, akkor is jó lenne. Korábbi évadokban vártam, hogy hova lyukad ki, megint nem történt semmi....
Lassú is.Az tudja igazán élvezni, aki beleéli magát a szereplők helyébe.
Tökéletesen eljátsszák a színészek.És hagynak is időt, hogy beleéld magad.
1 percen keresztül mutatják a sivatagot?
Meg a szereplők arcát.
Ha ott nem indul be a néző agya, akkor dög unalmas. -
parkr
őstag
-
AD4MINATOR
nagyúr
Hazug
Liar (2. évad)
Bizony, nemrég startolt a 2. évad, már meg is néztem. Most is 6 részes csak, de ennyi pont elég is az adott történet elmesélésére.
Ez az évad mintha kicsit gyengébb lenne az előzőhöz képest, de még így is vannak benne olyan részek amik miatt érdemes nézni, főleg annak aki látta az első évadot.Nem tudom lesz-e 3. évad vagy sem, de ha igen akkor nézem.
-
koxx
MODERÁTOR
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
rétisün
veterán
-
nubreed
nagyúr
Végeztem a Sneaky Pete első évaddal és nagyon tetszett. Hihetetlenül jól felépített a story és ez bebizonyította, hogy nem csak úgy lehet jó gengszter sorit csinálni, hogy mindenkit halálra gyilkolnak benne. Bryan Cranston nem csak színészként nagyon jó de forgatókönyvíróként és rendezőként is, de az összes többi színészi alakítás is jó a sorozatban. Csak azért nem kezdtem még bele a 2. évadba mert most van egy csomó más is amit meg kell nézni (pl Preacher S4, az új Peaky Blinders, a The 100 6. évadát most fogom befejezni és a 3. évad még hátra van nekem az Into the Badlands -ből).
-
brownus
veterán
-
Lauda
titán
-
törölt tag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
-secret-
Arcképgyáros
-
Maxxy10
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
xy.zsolt
őstag
-
Cs1csó
titán
A Breaking Bad - a Better call Saul-t még nem láttam - mellette még mondjuk ezek:
- Dexter
- Maffiózók
- Homeland
- 24
- Elit alakulat
- SzökésEzeket mindenképpen, főleg olyanokat írtam amik a "vérbeli" sorozatok közé tartozik tehát mindegyik rész összefügg és egymásra épül, ellentétben az olyan sorozatokkal, ahogy egy rész egy adott történetet mesél el és csak minimális összefüggés van a részek között vagy több rész ritkán kapcsolódik egymáshoz pl: Magnum, NCIS, CSI, stb. az ilyen sorozatokat nem is akkora élmény darálni.
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PayPal
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Sony Alpha 6000 + 16-50mm Black Digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bő hónap után is az S5 záró jelente itt van a fejembe a Phil Collins számmal együtt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Janaboy