Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz grizlisandor #53550 üzenetére
Csakis olaszul, az angol szinkron borzalmas, legalábbis nekünk nem jött be.
-
k-adi
nagyúr
csakis olaszul!!
-
rétisün
veterán
+1 az olasznak!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
oriic
HÁZIGAZDA
ST: Discovery
3x03
Érdekes rész volt, kicsit talán klasszikus ST epizódnak is mondhatnám.
Egyre jobban izgat hogy mi is volt valóban a The Burn, főleg azok után, hogy említették, hogy legtöbb elpusztult hajó Föderációs volt. Live-Die-Respawn
-
Enzolord
addikt
válasz gyuromoj #53544 üzenetére
Azt hittem, hogy nem értesz vele egyet, hogy nem folytatják, és ezért irtad, hogy ez nem ok..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
grizlisandor
veterán
Ez eldőlt, köszönöm.
-
nitro16
senior tag
válasz grizlisandor #53557 üzenetére
Alapvetően minden sorozatot eredeti nyelven kell nézni, úgy a legjobb.
Szerintem tök jó, hogy a sok angol sorozat mellett le tud ülni az ember és megnézni egy-egy sorozatot úgy, hogy az erdeti nyelv az nem angol hanem :spanyol,francia,olasz, vagy egyéb.
-
-
Ellia
addikt
Kezdet a Mandalorian S02 - nekem adta nagyon, nagyon sok csipegetni való easter egg van benne
Külön kiemelném a fényképezést + sorozathoz képest a cgi is kiemelkedően jó. Várom a folytatást
-
nitro16
senior tag
válasz kilozsul #53571 üzenetére
Ezt még nem láttam én se, de majd ránézek. Köszi az ajánlást.
Más: Tegnap youtube feldobta a : A Discovery of Witches sorozatot ami annyira bejött, hogy azt a 8 részt meg is néztem egyből. Eszembe jutott amikor pár hónapja így véletlen akadtam rá a The Magicians-ra, az is nagyon bejött és ez is nagyon jó. Szerencsére 70 nap és jön a következő évad A Discovery of Witches-ből . Kár, hogy ilyen varázslós/mágia szerű sorozatokból nincs olyan sok. Tegnap utána néztem jobban a témának és listára került még Carnival Row és a The Order is. Kiváncsi leszek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Mandalorian
S2E01
Na ez is visszatért. Simán jó volt, a képi világ továbbra is remek, mintha egy mozifilmet néznék.
(Holott nem vagyok nagy SW fan. ) A vége WTF, bár annyira nem meglepetés, volt róla szó ugyebár, hogy visszatér. Érdekes lesz, alig várom a Mando vs. Fett találkozást. szerk: A rész amúgy tömve volt easter eggekkel. Live-Die-Respawn
-
Enzolord
addikt
Itt gondolkoztam, hogy ki az a végén.. WTF...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
grizlisandor
veterán
+1, nekem is nagyon tetszett.
Discoveryt akartam nézni, de olvasva a kommentedet előre vettem a Mandot.Előző évadban volt Tatuinos rész, rémlik, hogy a végén volt ott valaki aki közelebbről megnézte Mando munkásságát, kiderült, hogy ki volt az? (#53580) lorcsi:
Temuera Morrison volt, akiről a klónokat mintázák, kért a mintázásért cserébe egy klónt magának, fejlődésgyorsítók nélkül, akit fiaként nevelt. Az apja nyomdokaiba lépett, miután Mace Windu mester megölte Jangot. Így született meg Boba Fett, aki az eredeti trilógiába tevékenykedett és őt láthattuk a rész végén. -
bagyulajuve
addikt
hát nem tudom miért, de elég idegesítő karaktereket sikerült ebbe az új STD (nem a betegségcsoort ) epizódba belerakni - meg Michael is folyamatosan ugyanazt az unott erőltetett "érzelmes" pofát vágja
elég gyenge lett sajnos
mindegy, az új Mando rész minden rosszat elfeledtet
Resistencia eterna
-
Maxxy10
addikt
No Activity 4. évad berendelve.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Filthy Rich.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural
15x17
Kifejezetten érzelmes rész volt,
de így 3 epizóddal a sorozatzáró előtt nem meglepetés. Továbbra sem tudom, hogy mi lesz a végkifejlet, igazából talán jó megoldás nincs is. Kíváncsi vagyok meglépik-e a készítők, hogy egyszerűen simán mindenki meghal mondjuk és egy új világ kezdő képsorait látjuk-e majd vagy valami hasonló. Taika Waititi felbukkanása mondjuk kicsit WTF volt. Live-Die-Respawn
-
fant0mi
őstag
Ratched - a trailer alapjan betegebbnek gondoltam. Annyira nem veszelyes. Maga a film nem jott be, a sorozat viszont jo volt. Igenyes, jo a hangulata, es szep a kepi vilag. Reszemrol nem ujranezos, de egyszer megeri megtekinteni.
-
bobalazs
nagyúr
The Haunting of Hill House
2. évadja is elérhető már pár hete. -
Piszmaty76
aktív tag
válasz nitro16 #53593 üzenetére
Engem le tudott kötni egészen a végéig. Bár kétségtelenül a Hill House (sokkal) érdekesebb/izgalmasabb volt. Számomra legalábbis.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Maxxy10
addikt
My Life is Murder 2. évad berendelve.
-
S e t h
nagyúr
Jon Favreau, hát egyem meg.
Képes volt az aktuális mandalóriai epizódnak marsal címet adni, és a főszerepet meg marshal Raylan Givensnek adni, komálom ezt a faszit.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
addikt
Dark - vége
Emelem kalapom, elképesztően jó sorozat volt.
Annyira komplex, hogy ez többször megnézős. Talán már eleve az elejétől így kellett volna, mert sokszor nehezen álltak össze a dolgok, de aztán sikerült. A szereplők különböző korbeli alakjai nagyon jól meg lettek valósítva. Ritka az, hogy ennyire hihetően hasonlítanak egymásra. Helge Doppler öreg őrült karaktere a legmenőbb. Hatalmasat alakít. És végre egy sorozat, amelyiknek olyan lezárása van, amelyiket pozitívnak ítélnek meg. Mostanában több olyat láttam, aminek a befejezését szidták, bár nekem azokkal sem volt akkora bajom. -
Bad Pritt
félisten
Vikings Season 5b-től kezdve valami nagyon furcsa dolgot művelnek rendezés-vágás szempontjából néha.
Több szálon fut a cselekmény és a szálakat összevágják valamiért, de egészen elképesztő helyeken, egy párbeszéd közepén hirtelen átugrunk a világ másik felére, foglalkozunk kicsit másokkal, aztán vissza és folytatjuk a párbeszédet. Nincs közük egymáshoz, nincs is értelme így csinálni, mert csak fárasztja a nézőt, de a 18. résztől kezdve most a 6. évad 4. epizódjáig többször megcsinálták ezt és néha láthatóan sérül tőle az elérni kívánt hatás.
Példa:mikor Oleg meg Dir erőt fitogtatnak és Dir azt mondja Olegnek, ha akkora próféta, mondja meg a titokban elvett felesége nevét, majd Oleg nemhogy a nevét megmondja, de be is vezeti a szobába a nőt, az egy egészen erős intellektuális párbaj is lehetett volna köztük, ehelyett "Mondd meg a feleségem nevét!" - cut - valami teljesen más sztori pár percig - cut - vissza Olegékhez és úgy folytatódik, mintha mi sem történt volna. Csak az a baj, hogy történt, a párbaj, erőfitogtatás által felépített feszültség elillant és így jött a reveláció, nem votl fulfillment érzés.
Ezek egészen furcsa amatőr hibák és főleg azért zavaróak, mert ezek mellett olyan jelenetek vannak, amitől a hajam leteszem, ilyen masszív, hosszan elnyújtott lassításokat full scale csatajeleneteknél ritkán látok nemhogy sorozatban, de nagyköltségvetésű mozifilmben is. Kb. mint a 300 vagy az American Gods a művészieskedés nélkül.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok