Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz callmeakos #17149 üzenetére
spoiler
nem ez volt az a csaj akit valami előzőbb részbe agymostak? ciki lenne ha megint sikerülne a hidrának beépülni a shieldbe... megint...[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Viszlát
addikt
Tehat a kollega szinten kategorikusnak titulalhato kijelentese nem boki a csorodet, csak az, hogy en nem irtam oda a szerintemet. Ezen mar csak nevetni lehet tenyleg... Se kovetkezetesseg, se tartas, csak sertett ovodas reakciok. Peace meg minden...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #17149 üzenetére
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
Integra is megmondta már régebben, hogy a Breaking Bad egy rakás szar, most már tudjuk, hogy a Sopranos meg egy lapos középszer. Lapozhatunk. Írjon inkább valaki arról, milyen lett a pilot után a Flash.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Viszlát
addikt
válasz ígyvanferi #17154 üzenetére
Milyen utolso szo, ugyanmar. Megszolitottak, reagaltam, en kerek elnezest.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
callmeakos
veterán
-
mayday00
őstag
A The Flash teljes szezonja 23 részes lesz.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
Kingdom s01e02
Amikor anno bejelentették, az MMA szó hallatán kicsit felcsillant a szemem, aztán a dráma szónál már le is mondtam a soriról valahol mélyen...
Az első rész tetszett, pilotnak jó volt.
A második rész első pár percében meg 3 szánalmas karaktert mutattak, közülük az egyik annyira ellenszenves, hogy majdnem ki is nyomtam a részt, mert egyszerűen elvették a kedvemet az egésztől.
Ezerszer látott, 80-as évekbeli elcseszett karakterek, férfiak(?), akiknek fogalmuk sincs az érzelmekről és közben nem is értik, hogy miért olyan elcseszettek ők és az életük is. A többiről/többiekről/másról meg már ne is beszéljünk.
Na most nem tudom, hogy a sori sztereotípiákból építkezik-e, vagy pont arra próbál ráerősíteni, de ez így borzalmas, nem is igazán érdekel már, hogy mi lesz benne. Talán a következő résznek még adok egy esélyt, de nagyon nem azt kaptam, amit vártam és ezért kicsit fáj a szívem is. Ez a fajta dráma meg már lerágott csont és unalmas.
Lehet inkább a sportcsatornákat kellene böngésznem. -
Ragnar95
félisten
Gotham S01E05
Újabb zseniális rész, egyre jobb lesz ez a sorozat, ahogy szépen kibontakozik a sztori. Egyre több a szál, remélhetőleg jól fogják tudni kezelni is őket.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tPedro_
őstag
Veget ert a The Bridge (US).
-
törölt tag
Forever s01e06
Jó ez a sorozat, bár sok benne egy kicsit a belsőség. Lehet egy idő után már a Hannibalt is bírni fogja a gyomrom
Végre eszembe jutott, hogy az IMDB-n meg tudom nézni, hogy ki az az Adam, és jááááj, várjuk a főszál kibontását nagyon -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Nova96
őstag
válasz Nova96 #17142 üzenetére
Na végig néztem, és bocsi srácok, hogy megint írok róla, de most fejeztem be.
True Detective
Köszönöm, hogy ezt ajánlottátok, ez betalált az utolsó részben a közepétől- végig libabőr voltam. Elégé egyben volt.Csak egy ötlet nem lehet, hogy a évadok úgy fognak kapcsolódni, hogy a végére összeáll a teljes kép? Azaz nyomoznak és a vége felé, észreveszik, hogy azonosak.
Mert még elég sok kérdés nyitva maradt. Ez csak egy ötlet. -
ígyvanferi
addikt
válasz negyven2 #17171 üzenetére
Haha! Ez mennyire nevetséges már. Szerintem még várnia kellett volna ezzel vagy 10 évet, akkor már milliárdos összeget is követelhetne.
Úgy gondolta, hogy mivel gyakorlatilag a lelkét lopták el, az megér percenként 8 millió dollárt? Mert kb. minden részben a képernyőn volt Louie karaktere mondjuk 2 percet, az 32 összesen. -
Ragnar95
félisten
válasz mayday00 #17177 üzenetére
Első 4 részen énis majdnem elaludtam, de összességében nem sajnálom,h végignéztem, mert a teljes évadot nézve nem rossz sori, bár annyira nem is jó szerintem, mint amekkora hype van körülötte.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tepenzed
őstag
tud valaki olyan oldalt, ahol hd minőségben streamelnek amerikai tv adókat? Találtam AMC meg társait,de nagyon kicsi a felbontásuk.
Sorozatok/szórakoztató műsorok érdekelnének...
-
Nova96
őstag
válasz dokee78 #17174 üzenetére
Ránézek majd, most filmek majd anime utána szerintem Trónok harca és majd ez.
spammer
Kár, pedig szép lenne.mayday00
Én végig élveztem, nem unatkoztam. Ha unatkoztam volna nem nézem, nem kínzom magam. Ezért nem kezdek olyanba amit tudok, hogy már előre utálok stílusából és vagy valami miatt. -
Hogen
tag
mai nap letudva !
The Flash s01e03 Done
The 100 s02e01 Done
Shippuuden 383 Done
Supernatural s10e03 Done
Arrow s02e03 DoneThe Strain s01e10 nél mégállt ?
Tomorrow People is kasza ?
-
spammer
veterán
A The Strain 13 részes volt.
___
Részemről meg:
The Affair 1x02: rohadt jó volt ismét. Év újonca esélyes lehet, ha nem cseszik el később.
Gotham 1x05: javul, alakul, maradok, talán beérik, talán kikupálódik majd.
Supnat 10x03: nézhető volt, nem lettem tőle idegbeteg. És ez már nagy szó.„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ace owner
addikt
Arrow s03e01: Nem nagy szám, az akció jelenetek nagyon bénák voltak, vagy csak elszoktam a tipikus Arrow minőségtől..
Galaxy Fold 4
-
Ragnar95
félisten
The Blacklist S02E05
Végre egy jó rész a 2. évadban. Ezt végre tényleg élvezetes volt nézni, a részen belüli sztori is jó volt és a háttérszál is haladt. Remélem mostmár ugyanilyen színvonalon folytatják.
SPOILER!!!
Viszont azt a kulcsos dolgot Pepperrel nem igazán értettem,h mi a franc volt...Utána meg az a film, amit nézett a lányáról(???) készült vajon?
A legvége kicsit homályos volt a résznek, de lehet,h csak túl fáradt vagyokPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
-
spiky03
veterán
Mai adag:
Arrow 3x03
Nem volt rossz ez a rész sem. Tetszett, hogy kimozdultak a városból, ott élénkebbek is voltak a színek.
Spoiler on
Várható volt már az elején, hogy az új fekete kanári hol is fog "tanulni". Mondjuk én még most is nehezen képzelem el, hogy ő milyen Kanári lesz? Thea-ra is kíváncsi leszek, hogy mit fog mutatni az új énjéből. De Queen már sejt valamit, hogy történt vele is valami?
Spoiler offShiled 2x05
Érdekes volt ez a rész is. Tényleg Coulson genyó, de szerintem jól áll neki. Mert ugye csak ő az igazgató, keménynek kell lennie.
Spoiler on
Kíváncsian várom, hogy mikor derül ki, hogy mi is Sky apja meg ugye ő is. A kis írásjelekről nem is beszélve, ami ugye elvileg egy térkép, de hova, meg kinek?
Spoiler off
Várom, hogy mikor lesz a következő cameo benne, vagy mikor utalnak a Bosszúállókra legközelebb, mert eddig nagyon hanyagolják őket. Gondolom majd a Bosszúállók 2 környékén csak lesz valami ilyesmi.The Flash 1x03
Egyre jobban tetszik! Most ezeket a részeket sokkal jobban várom, mint a fentebb említett sorozatokat. Még a Gothamtől is, az olyan lassú nekem jelenleg. De biztos velem van a baj, már azt nézném, hogy Batman aprítja a gonoszt.
Nah de vissza a Falsh-hez.
Azt mondom, hogy még mindig jól építik fel a hőssé válását, hogy milyen gondokkal is kell szembenéznie, hogy mikkel jár az a "szerep". A CGI sem olyan béna, pl a mostani gonosz is jól nézett ki.
Spoiler on
A nyomozás is érdekes lesz az anyja ügyében, ugyan az is végig kíséri az első évadot? Vagy azt tovább viszik a végéig?
Ismét durva volt az utolsó pár másodperc, a visszaemlékezéssel, kíváncsi vagyok, hogy a doki, miért is akarta, hogy megszülessen Falsh. Mert én azt vettem le, hogy ő hozta létre. Gondolom az időgépét vagy mit már a részecskegyorsító előtt megcsinálta, és így tudta, hogy mi fog történni, és Barry-vel mi lesz a robbanás után. Mert ugye különben nem nézte volna a kamerán. Meg miért is akarta megteremteni őt?
Lesznek itt még kérdések úgy érzem.
Spoiler offVárom a többi részeket!
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
alratar
addikt
Arrow - S03E03
Faja rész volt.
Öröm volt látni (legalább is nekem), hogy a kissé már egyhangú varosából kiléptek.[SPOILER]
Kíváncsi vagyok, hogy Thea, a kiképzése miatt mikor tudja meg, hogy ki az íjász, és, hogy pontosan mit is kezdenek a szállal?
[/SPOILER][ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
gyuromoj
veterán
-
spiky03
veterán
Constantine S01E01
Ez is jó kis sorozatnak ígérkezik.
Akiknek tetszett film, akkor ez is fog.
Jó választás volt a főszereplő, jók benne a poénok is, és a CGI sem volt rossz.
Mondjuk a pilot-ok azokra mindig többet költenek, mint a többi részekre, mert ugye valahogy meg kell fogni a nézőt. De remélem ilyen lesz a továbbiakban is.
Várjuk a jövőhét szombatot.Úgyhogy aki csípi a démonos, rejtélyes, szellemes sorozatokat, akkor nézze ezt is.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest