- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Én nagyon remélem, hogy igen, annak ellenére, hogy már létezik 3 évaddal a szintén Netflixen nézhető El Chapo sorozat (amúgy ez sem rossz), nem kell, hogy saját konkurenciát állítson a Netflix ennek, vannak ott még bőven más karakterek akire fókuszálhatna a 3. - 4. évad. Pl. Amado Carrillo Fuentes -re, neki szerintem még érdekes lehet a sztorija.
-
Mik76
senior tag
Annyira nekem se jott be a Peaky.
Szep meg hangulatos, de a szereplok annyira antipatikusak hogy az mar remes. Paran a Breaking Bad-hez hasonlitottak. Szerintem azert oriasi kulonbseg van a ketto kozott.A BB-ben a foszereplo Walt
Ezzel szemben a Peaky foszereploinem akar senkinek artani, es betegsege miatti ketsegbeesett probalkozasa inditja el azon a lejton amin vegig megy a zaro epizodig. Egy alapvetoen jo ember es apa lassu de totalis atvaltozasat kovetjuk vegig. sima koztorvenyes eroszakos bunozok akik semmivel nem jobbak mint a konkurenciajuk. Alapbol kotelre valo mind. -
-
FollowTheORI
nagyúr
Nekem egyelőre bejön még... tény már nem akkora wow faktor mint az első évad.
Azt hiszem még tudom jól követni melyik idősíkon mi történik, de tény hogy egyre kuszább a sztori.
Mondjuk tény, ha kiveszed belőle ezt a több idősíkos valamit, akkor nem egy nagy szám alapból.
Csalódásnak semmiképp nem mondanám még, számomra.
-
Don.Corleone
aktív tag
Én nem mondanám csalódásnak(mondjuk több cimborám is kiábrándult a sorozatból a 2. évad miatt), bár inkább keserű a szám íze, hiába magával ragadott az első évad és ez a vadnyugatos-robotos világ, de valami hasonlót vártam a 2. évadtól amit kaptam. Azaz, nem az az igazi áttörés és ahogy aztán írtad később csapong rendesen. De ezek ellenére bőven nézhető és izgalmas.
Nekem spec. Ford baromira hiányzik, az ő szentimentális alakja maga a színész is egy kegyetlen jó választás ehhez a szerephez, de az elmélkedései-gondolatai szerintem adnak egy külön fűszert ennek a sorozatnak. Most kapott bő 10 percet, hát ez kevés volt. Igazából a sorozat gyártásra haragszok mert tele nyomják eszetlen lövöldözésekkel, felesleges akcióval, megy az agyatlan mészárlás és a gondolatébresztést, hogy a megnézett epizód után is ott legyen a fejedben ez a sztori, azt simán megölik. Most pedig ráadásul azt sem tudom melyik idősíkban mi a fene van.. bár kissé nyúzottan jutottam a 7. részhez, szóval ezt vissza fogom nézni szerintem.
Arra lennék kíváncsi lesz-e 3. évad, mert őszintén szólva én nem látom mit lehetne itt kihozni a történetből. Első évad vége adta magát úgymond, de eddig nem kaptunk olyan fő szálat, legalábbis szerintem. -
Ragnar95
félisten
Én most kezdtem el, eddig volt mit néznem helyette, de 2 rész után parkolópályára tettem az évadot. Az első évad nagyon bejött, de itt csak fogom a fejem hogy ez mi... Rég volt az 1. évad, sok részletre nem is emlékszem belőle, de a 2. évad első 2 része után csak fogom a fejem hogy mégis mi folyik itt, azt érzem mintha csak random bedobnának jeleneteket egymás után, nagyon nem áll össze a kép hogy mégis mit akarnak ebből kihozni.
Az itteni vélemények alapján pedig úgy látom ez nem is nagyon fog változni... -
Greentea
senior tag
szerk: Prison Break
+1Mondjuk az nem volt világos, hogy hogyan tudta Micheal, hogy a fia képrejtvényrajzokat készít. Mert szerintem abból, amennyit a házban volt, ezt nem szűrhette le és azután mikor a kocsiban megtalálta, egyből erre gondolni... De tény ez volt az egyik legjobb rész. Megbonyolították egy kicsit a dolgokat megint. -
-
spiky03
veterán
Hát kiváncsi leszek milyen lesz.
Az utolsó évadot már alig vártam, hogy vége legyen, csak azért néztem végig, hogy végig legyen.
De uncsi volt.Remélem msot valami újat mutatnak. A legjobb az első évad volt utána sajnos esett a minőség. Szerintem.
Csak angolul szabad ezt is nézni.
-
-
rétisün
veterán
ha krimi is érdekel, The Fall (Hajsza)
-
brownus
veterán
the expanse, black mirror season 3, the oa, the young pope, the man in the high castle ( ha jól tom lassan itt van a 2. évad), vikings,
pár tipp tőlem
pl. én most elkezdtem a netflixen a the it crowd sorit, nagyon vicces, a csajom a gilmor lányokat, néha nézem én is, egész jó az is... inkább csajos sorozat
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nyogo83
senior tag
En nem sok eselyt(ertelmet) latok masodik evadnak, mivel ez igy ebben a formaban volt kerek egesz tortenet.
Az hogy kvazi nem mutattak, hogy a gyilkost hogyan kapcsoljak le, lenyegtelen a sorozat szempontjabol
Az egesz evad az igazsagszolgaltatas mokuskerekerol szol, ami ha bekap (akar artatlan akar bunos vagy) a vegen egy uj szemelyiseget kop ki. Zsenialis Naz karakterfejlodese szerintem, erdemes megnezni az elso reszben es pl az utolsoban: a testtartasa, mozdulatai, nezese. -
k-adi
nagyúr
The Man in the High Castle-t simán felejtheted ha nem fogott meg a hangulata. Az első évadban SEMMI nem történik kb., mire beindulna.... már vége is.
Inkább a BreakinBad-et nézd, eleinte az is lassan indul be de jó lesz. Plusz abból van 5 évad és vége is van már, így tudod akár darálva is nézni.... The Man in the High Castle szép próbálkozás volt, de az majd csak a 2.évadra fog (remélhetőleg) beindulni.
-
Ragnar95
félisten
Breaking Bad sem a gyorsaságáról ismert, szóval ha a The Man In The High Castle lassú volt, lehet hogy az sem fog jobban lekötni. The Wire mindenképp ajánlott darab még, de ott is az évadok első harmada-fele általában lassú.Dexterre is vess egy pillantást mindenképp, ha eddig kimaradt.
-
-
S e t h
nagyúr
Mert tökéletes sorozat aminek vége kellett volna lennie.
Már akkor rossz érzésem támadt amikor az utolsó rossz előtt a kezdő képkockák után benyomták, hogy a valósággal való bármilyen hasonlóság a véletlen műve. Tessék? Egy szinte dokumentarista sorozatnál?
Ekkor még nem gondoltam, hogy mivel vetették el a sulykot, aztán a végén megértettem.
Túl jó lett, túl sikeres hát csinálnak második évadot.
A gond az, hogy Pablo még menekül egy évet amíg kifilézik, nagyjából ennyi, a többit hozzá fogják költeni. -
-
mayday00
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Formula-1
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával