Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Nem vagyok nagy sorozatos, de unszolásra elkezdtem nézni a Hannibalt.
Most végeztem az első évaddal, lehet ezt még fokozni?! Teljesen beszippantott -
P00By
nagyúr
válasz callmeakos #13503 üzenetére
Nagyszerű! Akkor most el is kezdem
-
P00By
nagyúr
Most végeztem a Csillagkapu Univerzummal. Megértem, h nem folytatták, de én mégis nagyon szívesen nézném tovább A Csillagkapunál is "fájt" ahogyan vége lett, de azért volt egy pár évad. Atlantisznál pedig rohadtul böki a csőrömet, h semmit sem zártak le
MOD: Nézem a listámat, h mit is kéne elkezdeni. Sztem Aan legendájával folytatom
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Végeztem Aang legendájával, remélem Korra nem lesz csalódás!
-
P00By
nagyúr
Jó évad volt! Kár, h ilyen kevés részből állt. Sajnos a karakterek nem annyira szerethetőek, mint Aang legendájában, de magasra tették a lécet!
Holnap elkezdem a második évadot.
(#14170) orichalcos: Mit mivan?
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
-
P00By
nagyúr
Lenne egy problémám, hátha vki találkozott már vele!
Sorozatbaráton keresztül akarnék nézni vmit, de csak vidto.me-re vannak feltöltve. Viszont annál mindig ez fogad, más javás videóval nincsen probléma! Ötlet? -
P00By
nagyúr
Most fejeztem be a Star Wars: A klónok háborúját. Jó kis sorozat volt. Az utolsó évad magasan felülmúlta az elvárásaimat, méltó befejezés volt!
-
P00By
nagyúr
Megnéztem az Utópia első részét. Folytatni fogom, de még nem tudtam eldönteni, h mit szólok hozzá!
-
P00By
nagyúr
Utópia, első évad kivégezve. Nagyon jó volt
-
P00By
nagyúr
Gondolom a 13. rész volt az utolsó Nagyon jól sikerült.
Mikor jön a következő rész? A holnapi napot fogadom el csak válasznak
-
P00By
nagyúr
Heroes
Régen néztem a televízióban, de a 2. évad után már nem láttam gondoltam most elkezdem újra!
Most néztem meg az utolsó részt, sajnos a 4. évad eléggé lapos lett. Sajnálom, h nem folytatták...Tudom elvileg jön jövőre egy 13 részes évad, de új karakterek lesznek benne és nem is lesz(elvileg) több évad belőle...
MOD: Összességében tetszett
MOD2: Igazából idén kezdődött nálam ez a nagy sorozat nézés. És most a listámnak a végére értem, nincs mit nézni Tudom a Trónok harcát bűn nem nézni, de nincsen ihletem hozzá Várok a bemutatókra(shield, korra stb.)
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
The Legend of Korra 4x01/02
Tudtam, h nem szabad elkezdenem ameddig csak ennyi rész van..., nagyon jók lettek
-
P00By
nagyúr
Múlthéten nem volt új S.H.I.E.L.D. rész?
#17852: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz spammer #18298 üzenetére
Aang után is kicsit "elszomorodtam"(ezért is mondom azt, hogy remek munkát végeztek a készítők)!
Köszönöm a figyelmeztetést, most végignéztem Remekül sikerült, annak ellenére, h szerintem nem ez volt a legjobban sikerült évad. De voltak benne nagy pillanatok a vége meg
-
P00By
nagyúr
SG-1-et elfogadom, de azért húzom a számat
Jut eszembe! Mivel minden sorozatom szünetel ezért végignéztem a Battlestar Galacticát. Nem ájultam el tőle, volt pár dolog ami nem tetszett. A vége meg boáhhh
Jó, hogy írtátok a Fargo-t! Listámon van, de elfelejtettem elkezdeni...
RootRulez: Felfog!
#18403 orichalcos: Tudom, azért se fejtettem ki!
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz callmeakos #19002 üzenetére
Ohh, most!
-
P00By
nagyúr
Flash-re már megint ennyit kell várni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Napelem
- Google Pixel topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Red Dead Redemption PC teszt
- Elite: Dangerous
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest