Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73296) fery02 válasza fery02 (#73290) üzenetére


fery02
addikt

Ráírtam közben a hirdetőre is, hogy valóban annyi-e ezeknek a Polarcell akkuknak a kapacitása, ami rájuk van írva és persze azt válaszolta, hogy legalábbis erősen a közelében kellene mozognia (az én esetem nagyon kirívó).
Írta, hogy minden egyes akkut nem tudnak leellenőrizni és persze elfogadom azt is, hogy az állítólagos 2ezer eurós tesztgépeik megbízhatóbb teszteredmény mutatnak, mint az én filléres USB-s mérőm (bár az sem téved olyan nagyot).

Tehát ha lehet hinni a szavainak, akkor ugyanakkora eséllyel járhat így közvetlenül tőlük rendelve is az ember, mint én így eBay-ről.

Már nem fogok problémázni. Javasolta, hogy visszaküldhetem az akkut bevizsgálni, de már nem akarom mégegyszer megbontani szegény telefont, azért a belső csatlakozók csak nem arra vannak tervezve, hogy sűrűn bontogassa meg őket az ember.
Megpróbálok belenyugodni abba, hogy kijelzőből is gagyit küldtek pár hete, most meg akkuból is... :/

Sajnos úgy van tényleg, hogy minőségi kockázat miatt abszolút lutri dolog a házi telefon (fel)javítás és érdemesebb szakikra bízni a dolgot, akik biztosabb forrásból szereznek alkatrészeket...

----------------------------------------------

@TED_DY: Ment pü.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.