Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71783) Tiszteletes válasza Tiszteletes (#71780) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Akkor a kálvária rövid leírása ha a google majd be-casheli, segítsen a hozzám hasonló lámáknak.

Az LG PC Suite teljes biztonsági mentést az Android 4.4.2 Kit-kat-val hajlandó csinálni. Ennél újabb oprendszerekkel már nem. És a korábban ezen a rendszeren készített biztonsági mentésedet se tudod a már frissebb oprendszerre frissített telefonodra visszatölteni, így egy esetleges Hard-Reset, egyéb mentés híján kellemetlenséget okozhat.

Ha amúgy a biztonsági mentés mappája még megvan akkor először is vissza kell "butítani" a telefon oprendszerét 4.4.2-re. Ha időközben még a sok próbálkozás közepette az LG PC Suite programot is újratelepítetted, és nem látja a biztonsági mentést (Itt köszönöm az ötletet a Kommunikáció És Médiatudomány szakon diplomázott barátnőmnek, akiben még az egyszerű paraszti ész működik)
Csinálj a telefonról egy biztonsági mentést. Ez ugye létrehoz alap esetben a C:\Users\XY felhasználó neve\Documents\LG PC Suite\backup\LG-D802 mappába a mentés dátumával egy új mappát. Töröld ki a mappa tartalmát és másod bele a korábbi mentés fájljait. (Közben a PC Suite persze ne legyen megnyitva!)

Az LG PC SUITE megnyitása után a legutolsó (vagyis a technikai okból végrehajtott) biztonsági mentés dátumával a korábbi biztonsági mentésedet láthatod, és tudod majd a telefonra visszatenni. Ezután már mehet is frissítés vissza Lolira, vagy akármire, DE első dolgod legyen vagy felhőbe, vagy a PC-re lementeni az adatokat alternatív módon még veltlenül se a PC Suite-val, hogy legközelebb már gyorsabb lehessen a visszaállítás!

Köszönöm a Mély víz és ezen topic hozzászólóinak az infót! Lehet, meg kéne tanulnom szisztematikusabban keresni az infót, mert baromi sokáig tartott.

[ Szerkesztve ]

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.