Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70005) Meggyi001

Bár off téma, de mivel sokáig a "második családom" voltatok, ezért szeretném ezt veletek megosztani. Azóta is természetesen mindennap itt vagyok veletek, csak sokszor read only módban. Kérlek, nézzétek el ezt most nekem...

Beújítottam pár napja egy kínai telót, erről írnék pár észrevételt. LG fan vagyok, de az akksi a gyengém. Nem akarom nézegetni, hogy estig kibírja e. A kedvenc méretem a 5.5 col, FHD felbontással,2-3 GB rammal, nagy/erős akksival. Nyolc telefon maradt a szűrés után az árukeresőn. Voltak szebbek, voltak sokkal gyorsabbak, de semelyik nem volt ekkora akksival. Ezért győzött ez: Ulefone power.

5.5 col
FHD felbontás
8 mag
3 GB ram
Otg
3 színű notify led
Új-lenyomat olvasó
Fm rádió
Infra távirányító
6050 mAh-es akksi
Lollipop, de állítólag jön a mályva is

Kicsit hiányzik a knock on, vagyis nagyon :), a távcsocsó nagyon jó. fm rádió jó, gps gyors, pontos. A rendszer vajsima, gyors,nincs akadás. Bár az eredeti ikonok gázok, de a nova helyre vágta azt is. Antutu 37000 körül. Nfc nincs, de azt nem is használtam még soha. Van rá root természetesen, twrp 3.0-ás recovery is. Xposed és moduljai szépen mennek rajta. Két gond lett kiemelve egy kollégától, ezekkel én nem találkoztam: [link] Én, nagyon meg vagyok vele elégedve.

A képek az első feltöltés eredményét mutatják, (ma volt a második) remélem még jobban be fog állni az akksi. Kettő nap és 19 órát ment, azaz 67 órát, és 6 óra 46 perc SOT jött össze. A fényerő sosem volt minimumon, mindig jól látható és kellemes fényerőt állítottam be. Bár van automata fényerő szabályzás, nem használom. A megakadás/szakadás az akksi vonalon, az újraindítás, recovery, stb mókolás eredménye. (Mert attól, hogy új teló, még kell mókolni ugyebár :) )

6 %-ról 3%-ra levinni fél órába telt, azt hittem sosem merül már le, pedig játszottam vele, szóval szépen egyenletesen merül az akksija, nem hirtelen.

Röviden ennyit szerettem volna megosztani veletek barátaim, köszönöm ha végig olvastátok. Hátha jól jön valakinek a jövőbeni választásnál :)

https://gamergep.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.