Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58070) sven08 válasza Danny365 (#58066) üzenetére


sven08
csendes tag

Köszi a válaszod!

Vagyis akkor ha jólértem, akkor Te is azt mondod, h a linuxos, .img újrapakolásra szavazol.
Megnyitottam a zip-et, a varinats-közül megnéztem az amit volt szerencsém kiválasztani, miket írt ás, és azokat, amik mondjuk a leírásban is szerepelnek. illetve ezen mappán kívül van még 2 .img file, boot.img és recovery.img amit ezek szerint ugyancsak érinthetett.

Annyi kérdésem van még, h valaki meg tudja mondani, h a 32GB-hez honnan, vagy melyik lenne a jó? Mert itt mindegyik a 16Gb verzió.

Amit el tudtam érni az az, h a Factory data reset menüt/módod elő tudtam varázsolni, hála az összefoglalóban a "ha nem tudjuk a download módot behozni" topicnak. Ebben azt írják, h miután ez megvan, csatlakoztassuk a PC-hez, és a KDZ file-al elvégezzük a frissítést - amit gondolom a Flash Toolal lehet kivitelezni.

Az összefoglalóban a KDZ. 4.4 file esetében a H- végű van megadva (d80220H), viszont IMEI alapján nekem a C végűt dobta fel és azt töltöttem le. Elvileg akkor inkább az IMEI szerintire hagyatkozzak, vagy a H végű a tuti?

Mi van ha a Factory resetnél kiválasztom az igent, hogy törlöm az összes USER data-t és visszaállítom a default settings-t?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.