Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Soltee #34448 üzenetére
Pontosan melyik ROM -volt a telódon?
az xml -fájl abból a zip ből(G2 mic fix V2.zip) van amit korábban teis próbáltál, meg az összefoglalóban is benne van!
Én ezt az xml -t soha nem próbáltam, mivel én saját magam írtam-szerkesztettem az xml -t a ROM -jaimhoz!
2.dolog lehet vagy hibás ez az xml, vagy nem jó arra a ROM -ra amire éppen te akartad feltenni!
Valaki ami már próbálta feltenni a G2 mic fix V2.zip -et megírhatná hogy nála működik -e és hogy milyen ROM -ra tette fel!
Gazsi00 : akkor ezek szerint teccik amit meg buheráltam Dorimanx 4.81 es KERENEL -t?majd ha teszteled hosszasabban azért még írhatsz beszámolót, mert eddig akikről tudok, 3.kolléga tette fel, és jobb ha minél több visszajelzés jön róla!
zazenke : annak úgy működnie kell ahogy leírtam az a 2 dolog lehet amit fentebb leírtam!nemsokára megosztom a v3.4 sLite ROM -ot majd azt tedd fel! Amúgy meg ha valakinek van TWRP -je és ilyen xml -es mókolástól (FÉL)tégla lesz a telóból twrp -ből 1.perc alatt helyrehozható! és nem kell kínlódni KDZ -kell!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest