Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
válasz DroiDMester #26666 üzenetére
Köszi. Erre pont nem gondoltam...
-
szabo.norbi
tag
Nekem is gond nelkul rootolta, volt pucolás bőven(appok), reset, de semmilyen folyamat hibat nem irt.
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Disla87
csendes tag
Másnak is ROOTED lett a hivatalos T-s KK frissítéstől?
LG G2 --> LG G4 --> iPhone 7 --> Honor View 10 --> Xiaomi Mi9
-
Xmodule
őstag
Köszi a válaszokat. Akkor meg marad a Jb mert pont most kezdtem el rajta zenét hallgatni. Amúgy valaki használja még telefonról pht asztali módban? Szöveg irásnal miért ilyen ügyetlenül zoomol bele a semmibe? Mellesleg bill frissites után itt a swype nagyon belassult 😞
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
P3Dr0
senior tag
válasz rayoliviero #26689 üzenetére
Nekem 5 napig volt Nexus 5 es amikor voipbuster-en telefonaltam (hasonlo mint a viber) ugy visszhangzott,hogy a masik fellel nem tudtam beszelni. Majd ott is bedugtam egt fulest es onnantol fogva nem visszhangzott. Sajnos vagy nem a ket hardware 90%-ba ua. csak a nexusban kisebb a kamera a battery meg nekem a hangszoroja nagyon rosszul szolt. (csak kozep hangok voltak benne)
-
Bilux
veterán
Kezdem rosszul érezni magam, mert kilógok a "többségből".
Nekem jó hang, a térerő, a beszéd, a kamera, BT se fogyaszt hiába van a fogyasztók között.
Rengeteget fotózom videózom mert a 2,5 éves kislányom elég sok okot ad ráNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
bbalika81
aktív tag
komoly is kavarom után (bootloop hegyek ) sikerült vissza állítanom gyári 10F-re, recovery és root nélkül.
Erre most iszonyatosan fogy az áram, nem találom, hogy mitől, illetve fogja magától és eldobja a mobilnetet, de nem ám wifiről való átkapcsoláskor, hanem csak úgy simán...csak repülőgép móddal jön vissza.10F-nél volt valakinek ilyesmi? lehet ez most vmi hardver hiba?
-
bbalika81
aktív tag
-
bbalika81
aktív tag
-
P3Dr0
senior tag
válasz apaszka #26634 üzenetére
Apaszka! Csinaltam par felvetelt megnezheted / hallgathatod hogy mukodik nalam a G2.
Delutan valamikor majd atkuldom a forraskodot is hatha a fiad tovabb jut elvegre ö megis jobban benne van ebben mert en csak hobbi szinten programozgatok.Ha jutna valamire az engem is erdekelne
-
Apaxp
senior tag
Telefonálás minőséghez adalék.
gsm/wcdma/lte auto módban gyengébb térerővel rendelkező helyről hívás indításnál alig értették hogy mit beszélek.
gsm/wcdma auto módnál ugyan az a helyzet.
Csak gsm mód esetén tökéletes a telefonálás minősége.
Ami érthetetlen a számomra hogy mindhárom beállításban szerepel a gsm és mégsem kapcsol arra a módra ha a fejlettebb mód gyenge vagy nem elérhető.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
f(x)=exp(x)
őstag
A Megaval hogyan lehet online meghallgatni egy zenét? Vagy csak le lehet tölteni?
-
gusthy
veterán
Ezt nem értem.
A szolgáltató nem frissít. Csak jóváhagyja az LG által készített frissítést, amit aztán az LG terjeszt. Ha az adott IMEI számra megjelent frissítés, akkor az csak olyan lehet, amit az adott szolgáltató jóváhagyott, ha függő készülékről beszélünk. Ha meg nem, akkor semmi köze hozzá.
Az, hogy OTA-n megjelent-e, az LG belügye, és csak annyi a jelentősége, hogy az LG, mint minden gyártó, ütemezetten küldi ki a frissítéseket, hogy ne mindenki egyszerre töltse le. Ha te beelőzöl a PC Suite-tel, akkor az ugyanaz, mintha az OTA-n jött volna.(Az, hogy a telefonodra mi a legfrissebb hivatalos, IMEI alapján csekkolhatod le, de ugyanazt adja vissza, ami alapján a PC Suite dolgozik.)
[ Szerkesztve ]
-
szoja
tag
PC Suite is a Telekomosat teszi fel, ha a suffix A6MHBK vagy A6MHWH. Nekem, mivel a telefonom suffix-e A6HU-val kezdődik, az open ment fel. De véleményem szerint mindegy, hogyan frissít az ember, ha azt a gyártó által jóváhagyott módon teszi. Akár OTA, akár a PC Suite segítségével frissítesz a felajánlás után, annak hivatalosnak kell lennie. Esetleg egy kérdést megér az ügyfélszolgálat felé, de nem hiszem hogy bármi ponton bele lehetne kötni.
-
pit450
aktív tag
Használ valaki exdialert? Utolsó frissítés óta zabálja az aksit...
-
törölt tag
Izgatja a fantáziámat a CloudyFlex 1.4 Jóféle rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest