Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Segitséget szeretnék kérni!
Van egy Telekomos G2-m, ami elvileg gyárilag független maradt (jelenleg 20-as kártyával használom).Viszont T-s 10a rom van fent, ezt szeretném EU 10b-re cserélni.
Download módban ROOTED felirat fogad. A készülék már nincs rootolva és recovery sincs rajta.
1 hsz. szerinti leírás alapján a ROOTED felirat eltüntetéséhez ugye recoveryből kell először full wipe.
Akkor most rootoljam és telepítsek egy cwm-et?? ezután wipe és mehet a KDZ-vel ez EU 10b rom?
Ha simán felteszem a 10b romot nem fog eltűnni a rooted felirat?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bbalika81
aktív tag
Szeretnék KDZ-vel 10B-ről 10E-re váltani. A kérdésem az lenne, hogy ha a teló gyári back up progijával mentek le mindent, majd azzal vissza rakom a firmware csere után, akkor elképzelehető, hogy lesz vmi akadás vagy menni fog minden szépen?
-
bbalika81
aktív tag
10E romnál elkezdte, hogy wifiről átváltáskor nem volt mobilnet, de még csak elérhető sem voltam.....Mintha ki lettem volna kapcsolva....A kártyám alig volt fél éves, kicseréltettem a szolgáltatónál, most már nincs olyan, hogy nem vagyok elérhető viszont a 10A bug 10E romon nekem jelen van, wifiről nem vált mobilnetre... de ze teljesen rapszodikus, mondjuk 10-ből 5-szőr nem vált át.
Megpróbálom a 10F romot, hátha...A UK open 10F mehet fel?
KDZ-nél és hard resetnél belső (SD) tárhelyet is törli?LG backup-ot vissza állítom az jó lesz neki? vagy inkább lakjam be újra?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék.
V10F-et szeretném flashelni (teljesen gyári minden).
Leírás alapján csinálok mindent, majd amikor a "normal web upgrade" katt, felugrik Lg mobile support tool, ami kiírja, hogy a telőn a legfrissebb szoft és itt megáll az élet.Két hónapja, erről a gépről ezekkel a programokkal már telepítettem V10A-ról V10E-re, akkor is leírás alapján és ment minden. Már újra letöltöttem mindent, újra telepítettem, újraindítottam a gépet, de nem akar tovább lépni.
Ötlete lenne valakinek??
Köszönöm
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis "ellenőrzést" kérni az alábbiakkal kapcsolatban ha nem gond:
Jelenleg gyári 10F rom van fent root és recovery nélkül.
DroiDMester féle automatizált Philz recoveryt telepítem leírás alapján (itt ugyebár a root is felmegy), majd csinálok egy teljes mentést (EFS is), amit gépre mentek.
Ezután recovery-ből lehet bártran full wipe után teleépítgetni a kiszemelt ROM-okat?Gyári visszaállításkor a leírás alapján mehet a KDZ egy akármilyen ROM-ra és az ugye törli a Recoveryt és a Root-ot is hard reset után?
CloudyPro II 1.1 ezzel szemezgetek, de van akinél hibátlan ez a rom van akinél meg nem. Hogy van ez
Az a nagy problémám a gyári rendszerrel, hogy nekem SIM kártya csere, friss KDZ, hard reset után is wifiről való mobilnetre átálláskor nem mindig megy a mobilnet és/vagy nem tudok telefonálni, nem vagyok elérhető. Ezek mellett nagyon nem smooth, tárcsázóba lépéskor iszonyatosan be tud lassulni. Zene hallgatáskor is ugyebár halk...Ezeket szeretném egy jó rom-mal javítani
Köszönöm
-
bbalika81
aktív tag
Philz recovery backup menti ez EFS mappát is?
Full wipe esetén törli az sd-t is?
Köszi
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Ha most stock 10F romra szeretnék egy 4.4 alapút feltenni (pl. CloudyPro), akkor szükséges 4.4-es basebandet flashelnem rom telepítés előtt?
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Neki futok újból
Jelenleg stock 10F romom van . Szeretnék egy 4.4 alapút feltenni (pl. Cloudy Stock 1.2).
A kérdésem annyi lenni, hogy ebben az esetben a rom telepítésé előtt flashelnem kell a 4.4 basebandet?
Köszönöm
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani egy megbízható stabil 4.2-es stock Lg-re épülő romot?
Köszönöm
-
bbalika81
aktív tag
Aki használ 4.2 alapú romot kérem írja már meg melyik az és némi véleményt.
A Spiderio és Black pearlt nézegettem, használt valaki ezek közül?Köszi
-
bbalika81
aktív tag
válasz DroiDMester #24929 üzenetére
Ezt a kernelt simán flashelhetem recoveryből egy stock 10 F romra?
Tudsz esetleg ajánlani egy stabil 4.2 alapú romot?
Köszönöm
-
bbalika81
aktív tag
válasz gusthy #26178 üzenetére
Az meg van
Köszi, akkor már csak valami stabil 4.2-es rom kellene...Amiben van egy kis hangerő tuning és valamivel smoothabb és gyorsabb a gyárinál.
Most a Black Pearl 3.0.1 van fent....de sztem ugyanaz mint a gyári.Nekem például gyári rendszernél a tárcsázónál úgy be tud akadni, hogy csak pislogok..
[ Szerkesztve ]
-
bbalika81
aktív tag
kérnék egy kis segítséget......
telepítettem egy rom-ot,de LG logonal nem jutok tovább...viszont gépen van a mentés, de nem tudom csatlakoztatni ...
Recoverybe betudok lépni, de mount nál sem látja a gép.Lenne valakinek vmi ötlete?
-
bbalika81
aktív tag
válasz adamzflash #26264 üzenetére
na ilyet....volt egy kis bootlop...csak recoveryt értem el.
download modban gondoltam kdz és minden OK lesz.
DroidMester auto offline-t elindítottam, 10F kdz kijelöl, ment minden ahogy kell, erre felrakta a 20B-t....
De hogy???
Na mindegy...Ahhoz, hogy visszatérjek 4.2-ra KDZ-vel kellene újra megpróbálnom?
Ilyenkor gondolom a basebandet is vissza rakja 4.2-re.Ja és recovery eltünt..root viszont maradt..
[ Szerkesztve ]
-
bbalika81
aktív tag
komoly is kavarom után (bootloop hegyek ) sikerült vissza állítanom gyári 10F-re, recovery és root nélkül.
Erre most iszonyatosan fogy az áram, nem találom, hogy mitől, illetve fogja magától és eldobja a mobilnetet, de nem ám wifiről való átkapcsoláskor, hanem csak úgy simán...csak repülőgép móddal jön vissza.10F-nél volt valakinek ilyesmi? lehet ez most vmi hardver hiba?
-
bbalika81
aktív tag
-
bbalika81
aktív tag
-
bbalika81
aktív tag
válasz bbalika81 #26721 üzenetére
Na, akkor ez mobilnet eldobás Google hiba
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Teljesen stock V20D-t tettem fel kdz-vel.
Amióta fent van azt tapasztalom, hogy ha hívnak akkor elég sokára kapcsol be a kijelző....
Állapot led világít, csengőhang megy, viszont pár másodpercig nem kapcsol be a kijelző.
Ez vmi bug lehet, vagy csak nálam jelentkezett?Volt FR kdz után
Illetve a 10F rom akku fogyasztása szerintem érezhetően jobb volt, viszont a 20D sokkal gyorsabb
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos a "sárgulás" engem is utolért (2013.11. havi a készülék).
Vinném szervízbe, de lenne kérdésem ezzel kapcsolatban:- T-s a készülék, de open 20F rom van fent kdz-val, tegyem vissza a 20C-t?
- a T-től úgy kaptam, hogy gyárilag független Szerintetek ez változik a szervíz után?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest