Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4268) janos666 válasza M@trixfan (#4265) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Nem.

Az új Focus Field Drive elvileg (még nem sok konkrétumot tudni róla) jobban tömöríti ("fókuszálja") a fénykibocsátással töltött időt, ami elméletben még több vibrálást jelenthet azonos frissítési frekvencia mellett.

A sub-field-ek száma (amiből a régi 600Hz-es marketingcimke származott) még nem tisztázott. Elvileg ugyan úgy 10-ről indul (mint a 600Hz=60Hz*10sf), és egyes esetekben mellétesz majd a vezérlés pluszban kettőt valami hasonló elven (amit talán a Kuro-kból vett át a Pana), mint a Pana VX300 tesz plusz egyet, hogy a sötét jelenetek kevésbé legyenek zajosak és maradjon térbeli felbontásuk (sík és idő, nem 3D, de ebből származtatva persze 3D módban térhatás is...). De még olyan elmélet is van, miszerint a Focus Field Drive bizonyos esetekben egyenesen kivesz majd sub-field-eket, és a precizitás kárára tömöríti majd még jobban a fénykibocsátást. Vagyis lehet, hogy alapvetően 10sf, és alacsony APL mellett 12, magas APL mellett mondjuk 8sf lesz. Ez pedig megint egy pofon lehet a vibrálásnak.

De majd meglátjuk... Az kis képátlós ST30 elvileg már február közepén a boltokban lehet (legalább is az USA-ban).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.