Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
köszi láttam már párat
de persze nyugot dobjál róla, akkor hodály bodéba ritkán látni ezt a motor.szal ha úgy keresed a motor(váltó már teljesen más) mit kettes golf GTI PL motorkod (asszem) vagy 3-as GTI 16V akkor találni fogsz róla adatott, alkatrészt.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
Szia!
ilyesmi a motor? mert ez a kettes Golf (ill corrado/malac passat/3-as GTi) GTI motorja mondjuk ez ha jól emlékszem még/már mono-jettronikos, gyengébbik 129 lovas, ami neked van valószínüleg K-jettronikos 138lovas.
-
marsu
veterán
Press any key to continue ...
-
törölt tag
Hy!
Nekem van egy ismerősőm aki foliázik de ő nem javasolta hacsak az egész autót nem foliáztatod.Folia alatt nem szivja ki a nap olyan egyenletesen mint a nem fedett részen.
1 csak jó minőségü foliát használj (Amerikai,Német,Japán) Kinai,Koreait kerüld.
Mocitetőt szerettem volna foliáztatni haveri alapon Amerikai foliából 25.000ft lett volna.Ha ujrafényeztetem max 30.000ft lenne.
Ha egy nagyonn követ kapsz akkor mindegy van-e rajt volna vagy nincs. -
Kombat
őstag
Karosszéria fóliázásról mi a véleményetek? Nagyon gáz?
Gondolkodom rajta, mert jóval olcsóbb, mint az újrafényezés!
-
tomcsi23
veterán
-
Kombat
őstag
válasz tomcsi23 #5072 üzenetére
Köszi!
Nagyon hasonlót találtam, de pont azt, amit keresek, azt nem!
Amiről adatokat keresek:
Audi 100 Avant Quattro
'94-es évjárat (talán '91-től gyártották)
1984ccm, 4 hengeres, 16 szelepes, injektoros, DOHC motor (140LE) és ACE motorkód, amit A6-ok közt kell keresni. Tehát igazi keverék jármű, félig 100-as, félig A6-os! -
rob210
nagyúr
A gépsárkány nem szép de felettéb homoksárga.
(sajnos)
Viszont új színhez új forgalmi.
A felni pedig fehér lesz az már tuti, mert a festék is megvan, meg szerintem jól fog kinézni a fehér felni piros dobbal, meg a sárga színnel ami ugye a kaszni.
Addig nem futtatom a szekeret amíg nem sikerült kikevertetnem a színt és lefújnom a matt részeket. sajnos van rajta elég.
Az előző gazdája lelakta teljesen a kisautót.
Renault power
-
törölt tag
misimagaki kérdezte
"olcsó" tipped vaxra?fero02 válaszod
h csak a teknősös (Turtle) vaxot használjakÉn erre írtam annyira nem jó anyag a Turtle igazából nem annyira hatásos ill nem tartos.
Azért nézz meg egy Zainoval kezelt autót.
Minap lent voltam Siófokon és az Aranypart közelében parkoltam mellém állt egy
sárga Ferrari 360 Modena.Maga az autó szép és tőkéletes volt de a fénye .18200km volt benne a tulaj szerint de ő is rákérdezett ,hogy mi a franccal ápoltam az enyémet mert nagyon kirívó volt.
Megadtam a Zaino elérhetőségét neki.Kérdezd meg a fényező ismerösödet látott már vagy halott a 2k-s waxxról?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz misimagaki #5065 üzenetére
Hy!
Topikomban le van írva mit merre hol találsz.itt
-
fero02
nagyúr
Ha jól tudom a küllem nem befolyásolja a hangminőséget. Emiatt ne aggódj.
Hiányolom az olyan képeket, amik jobban "megmutatják" az egészet. Kicsit távolabbi is jó lenne. És a gépsárkányra is kíváncsi lennék.
Amúgy pedig beszélnek kellene ezzel a sráccal felnipolírozás ügyében. Mondd Neki h én ajánlottam és hogy Ph!-s vagy, hátha lesz kis kedvezmény, bár alapból nagyon koorrekt árakkal dolgozik.
-
rob210
nagyúr
Hát akkor tessék.
A csomagtartóban található málynyomó doboza még nem a végleges.
De így is szépen szól
Képek: Optikai tuning
A zene
[link]
[link]
Hangszórók
[link]
A szörnyeteg
[link]Remélem így mindent látsz.
Kicsit még hevenyészet a dolog, de a hangzás számít nem a kinézet.
Bár egy öreg favoritba, már így is jól néz ki.
Az ajtó hangszórókon a rács igaz nem sony, de alatt sony szív dobogRenault power
-
fero02
nagyúr
válasz misimagaki #5065 üzenetére
Nemrég konzultáltam egy fényező ismerősömmel, aki azt tanácsolta, h csak a teknősös (Turtle) vaxot használjak. Természetesen kell polírozni a felületet vele. Ha van géped, akkor minimális kézi munkával jár, ellenkező esetben a karod tuti be fog durranni.
-
-
misimagaki
aktív tag
-
-
Kombat
őstag
Hi!
Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol fennt van az összes valaha gyártott Audi adatokkal, esetleg leírással, bemutatóval?
-
fero02
nagyúr
Srácok!
Nincs vkinek véletlenül elfekvőben padláson, apósnál a góré alatt, stb vmi régi retro felni, ami 80-as Audi alatt jól mutatna?
-
pizzas84
tag
hi.
volna 1 kis gondom.
Van nekem 1 94' cordobám. Ma tettem bele Vento müszeregységet, amiben merőben más mint a gyári VDO müszeregység, hogy digitális a km számlálója. A gond az hogy ha levszem a gyújtást eltünik az óra és a km számláló és lenullázza az órát és a napi km-t.
Lehet hogy azért mert zárlatos 1 helyen a verda, a 21-es biztit ha betolom a helyére azonnal kicsapja. Az felelős a "központi zár, belső vlágítás, óra"-ért.?
-
törölt tag
nem megy nekem légyszi priviben segitsetek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma kicsit kiglancoltam az autómat.
08:00-14:00ig belső poszivozás+külső polír ill waxxolás tükőrre.
Sajna felfedeztem egy festék leűtést a jobb első köszöbőn.
Aszonynak saját autója van. Ő lehetett.
Aztán eszembe jutott egyszer felvettem a szomszéd asszonyt befelé menet s panaszkodott milyen nehéz beszállni ill kiszállni az utómból majd halottam egy köszőb lerugás félét.
Na megnéztem és sajna rendesen belekostált fémig lezuzta a hibátlan fényezést.
Kijavitottam de sajna mindig eszembe jut. -
törölt tag
Surányihifinél vettem a phase cuccokat nem volt olcsó de a hangot amit kiad mennyei.
Volt ott rengeteg hangszoró tipus halgattam ezt is azt is.Mire a srác megkérdezte mit halgatok általában?
Tücc-tücc zenét vagy klaszikusokat stb..?
80-as évek na akkor átkapcsolta a phase cuccokra.Teljesen más volt a hangzás. -
törölt tag
Hy!
Nekem maradt a gyári cuccom 4*15W amihez lett rendelve egy audio 6*100w erölkődő.
Ajtókban 16cm gyári blaupunkt cuccok voltak.Kivettük és egy kis átalakitással
belmentek a Phase hangszorók 4db+magas.Hátulra a csomiba egy audio mélyláda nem nagy 300w nekem elég.80-as éveket halgatok arra ez a hangzás maga a tőkéj.[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Van 10százalék kedvezményem
Egyébbként sony mp3 4X45W Carpower mélynyomó 150W Sony hangszórók elől 130W
Ennyi.
A pirosnál így is megnéznek ki ez az őrült favoritos.
A kollégáim már mondták, hogy drágább a hifi mint a kocsi.
Egyébbként 2-3 bolt átnézése után akár ugyan azt a terméket 5-6-7ezerrel olcsóbban is meg lehet venni.
Aki ott lesz a 19-20.-ikai találkozón az meghallgathatja nyugodtan.
:-DRenault power
-
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #5035 üzenetére
Szerény véleményem és tapasztalatom szerint.
Hátul a mély elöl a közép és magas szóljon.
Ez azért fontos, mert a mély hang így is ugy is hallható lesz.
Viszont a közép és magas előszeretettel vész el az autó felépítése miatt.
Itt ott megtörik és ocsmány hangzást képes produkálni.Nekem például elől van az ajtóban magas közép hátul pedig a dupla lengőtekercses mélynyomó.
Szépen szól nekem legalábbis megfelel.
Az ára se volt borzasztó, mert mindennel együtt 50e-ből kijött.
Renault power
-
fero02
nagyúr
válasz Gebriel #5033 üzenetére
Sokféle ember létezik, de autós zenehallgatás terén 3 fő csoportra bonthatóak:
1: mindegy csak szóljon vmi...
2: a szép hangzás nem lényeg, csak üvöltsön és döngjön, a fülzsírt is ki akarja ugrasztani ...
3: a kultúrált hallgató...Ha ezt eldöntésre került, akkor lehet finomítani az ajánlaton.
A hátra egy pár ovál egy általános ajánlás. Nagy csomagtér esetén megrezgeti a tükröket is akár (sub nélkül is), de ha nem használsz mindenfél Extra bass, EQ és társai szolgáltatást, akkor kultúráltan is képes szólni.
Az első ajtóban a lábtérnél történő elhelyezés miatt nem tud szép hangzáskép kialakulni, maximum egy kis sztereo érzet. Viszont ha már kicsit komolyabb szettbe ruház be az ember, akkor a 2 kis csopgó segítségével egész tűrhető színpad alakítható ki. A hátsó ovál esetében ez adott és egyben korlátozott is (mármint a hangzáskép), mivel minden hang forrása egy irányból történik.
Ha ezt a 2 hangirányt sikerül korrektül belőnni, akkor öröm a zenehallgatás és tényleg olyan érzet alakul ki a hallgatóban, mintha a zenekar középpontjában ülne.
Persze ezt lehetne még tovább csavarni, kérdés h van-e értelme.
-
Gebriel
veterán
Vegyél hátra egy nagy ovált, az sokat dob rajta.Ha egymaga van, akkor is szépen szól, van tere...tapasztalatból mondom.
Ez így igaz..
Viszont nálam legalább is így van szeretem ha a hangok előröl jönnek.Hisz otthon is ha zenét hallgatok,tv-nézzek,vagy moziba vagyok a hangok frontról erősek.
Én tehát úgy vagyok vele,hogy elölről jöjjön a hang és ne hátulról.Autó-hifi guruk is ezt a nézetet valljak.Természetesen ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem jó a Te konfigurációd,csak egy vélemény volt -
fero02
nagyúr
-
VR6-Fan
veterán
Bora cupe-t valaki
-
rob210
nagyúr
Megvolt ma a szélvédőcsere a kis masinámban, most már jöhet a vizsga.
Tökre örültem amikor alámentek a kocsinak és közölték, hogy minden rendben van vele, két varratot kell felfrissíteni rajta, amúgy semmi luk, semmi gond.
Azt hiszem egy 18-éves autótól ez remek produkció.
Már csak az időpontra várok
Aztán két év száguldás a maga kis 60-pacijával[ Szerkesztve ]
Renault power
-
AMD Power
titán
1993-s Seat Toledoba mekkora hangfalak mennek az ajtóba? 13cm vagy 16cm?
-
törölt tag
Jó dolog megéri.
Marsunak igaza van sajos sok "őkőrt" nem riaszt el az autózástól.Tegnap befelé a 8-on velemi s probálkoztak szuzikis L kezdödő rendszámmal.Srác szerintem most vehette át és vitte a csaját egy körre.Minden egyes lámpánál nyikorgással ill gumifüstivel indult.
3-nál gondoltam elég lesz a bemutatoból és otthagytam.[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
Letöltött audi navigációt használ valaki?
-
rob210
nagyúr
Ha már szóba került a Tesco, minden kollégának ajánlom figyelmébe, a 299.- os vadriasztó akciót.
Nem viccelek urak életet menthet.
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest