Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senki9876
tag
válasz fero02 #10737 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Úgytűnik hogy PD tdi m van. Igazat megvalva azt is mondták, de azert biztosra akartam menni.
Amúgy szerintetek melyik jobb chip tuning? amikor az agyat írják átt, vagy amikor egy plusz vezérlőt tesznek az agy után.
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Senki9876
tag
válasz fero02 #10734 üzenetére
105 le -s, és ami még biztos hogy tdi dpf dsg. csak a fránya PD be nem vagyok biztos. hmm
ja még egy kérdés.
Hogy tudom leellenőrizni hogy van e az autóba chip tuning? azt állították hogy van benne, de azert én kíváncsi is lennék rá[ Szerkesztve ]
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
VR6-Fan
veterán
válasz fero02 #10730 üzenetére
azért az én féle szenzor mentes K-jetem elégé baltával vágott technologia.
az FSI (vagy nevezzük akár hogy, a közvetlen befecskendezées rétegzett keverék képzésű rendszer) nagyon jó kis dolog lenne, a sok baromság nélkül, mert nagyon pontosan hangolható, és jelenleg ezek a rendszerek biztosítják a legtökéletesebb égést.
egy 3,2-es VW motorból ha a sok fasszságott kiírtják belőle ki lehet hozni kicsivel többet mint 300lovat és még mindig nem szennyezi annyira a környezetet mint az enyém vagy rob kocsiaja...
tehát azoknak a szondákra szükség van hogy minél tökéletesebb legyen az egés
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
rob210
nagyúr
válasz fero02 #10727 üzenetére
Nekem erre egy nagyon okos kis szerkezet van a kocsiba beszerelve.
Sajna a szabályozott katalizátoros autó fogalma megszünt az enyémben amikor vissza lett alakítva karburátorosra a kocsi.Viszont a zöld cimke megmaradt a zöldkártyázásnál.
Okok konkluziók:
1 a katalizátorom szerintem rég át volt égve.
2 a karburátor nem tudja vezérelni a lambdaszondát.
------innentől no zöldcimkés zöldkártya------
Hát gondoltam nekem csak kell a sárga helyett a zöld cimke.1 kartergázra egy speckó nem árulom el szűrőt felszereltem.
2 nem nyitottam ki a motorháztetőt zöldkártya alatt.Lás csodát a ház készítésű kartergáz szűrővel 0.2 mért az autó ami "bőven" határértéken belül van.
Ezt az eredményt sima katalizátor nélküli kipufogóval, lambdaszondás vezérlés nélkül hoztam ki egy 20 éves autóból.
Igaz a szűrőt 2havonta ki kell takarítani mert abba iszonyat mocsok gyűlik össze amit amúgy a motor égetne el és lőné ki a levegőbe.
Hol akkor a környezetvédelem?
Renault power
-
VR6-Fan
veterán
válasz fero02 #10725 üzenetére
szerinted a veyron-nak minek kellett W16 henger és majd 6literes motor 4 turboval ?
a BMW 80s-ben 1500ccm-ből hozott ki 1300-1500le-t
jóval kisebb CCM-es (feltöltös) kocsik elegek lennének ha mondjuk ilyen EGR szelep meg ilyen olyan oxidációs kat. nem lenne bennük, ami szerintem (ez csak egy elgondolás!) 10év után miután eltömödött már kicsit össze tört benne a kerámia inkább többet árt mint használ...
-
VR6-Fan
veterán
válasz fero02 #10715 üzenetére
no igen csak amikor pár öntudatos tulajnak meg említed hogy esetleg kikéne iktatni a rendszerből, mert egy ordas nagy baromság akkor elkezd hápogni, amúgy igen legegyszerűbb és legjobb megoldás "levakolni" ahogy mondtad.
-
VR6-Fan
veterán
válasz fero02 #10712 üzenetére
amely nagyrészt meleg üzem állapotnál, és terhelésen van nyitva hivatalosan, azt azért tegyük hozzá.
a kolléga esetében egy adagoló előtőltést meg 4 izzitó gyertyát néznék.
esetleg EGR levesz kipucol megjárat.
-
dragonfx
veterán
válasz fero02 #10207 üzenetére
nekem befelé ment a felni kész csoda amikor volt nem kellett kereket cserélnem a havazásban megusztama gumisig ahol kikalapálták.igaz aztán avgy 60k.s költségre derült fény ..nem túl jó...
hát jól elnyomodtak ott dolgok..milyen autó ez??
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
VR6-Fan
veterán
ilyen van eladó, a perem polir, a küllök meg már feketék
nemüt nem ráz, 4X100-as osztókőr
15X7 colos"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
törölt tag
-
-
rob210
nagyúr
Az elvakult audis
Beszéltem a sráccal akivel elcseréltem az ugyan olyan mintájú alukat mint a tiéd.
Azt mondja ő szívesen elcseréli veled őket ha komolyan gondolod, de szól előre, hogy a gumikat sikerült neki kicsit elradírozni.
Már ha még érdekel a dolog egyáltalán.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Ohh nem is írtam neked?
Szuperül működik, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Tök jó érzés volt a múltkor szállna be a haverom én meg mondom neki na mi van nem jössz?
Azt mondja nem nyitottad ki az ajtót.
Teljesen kiakadt amikor megtudta, hogy központizár van.
Még egyszer köszi a segítséget.Renault power
-
-
rob210
nagyúr
Nem vettem kötözködésnek, mert aki kicsit is járatos a dologban az tudja, hogy igazat írsz.
Egy dolgot azért megemlítek.
A minőség nem lesz ugyan olyan, és minőségi MP3-akat meg csak a felhasználón múlik készíteni.
Jah még valami a torzításhoz tartom magam, még egy A6-os audi gyári cuccát is kipróbáltam az is torzított.
Van gyári hangoló lemezem, tehát azért merek ilyet mondani.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Ez a legolcsóbb megoldás ezt jól mondod.
De szerintem a legszarabb is.
A hangzása soha nem lesz olyan mint egy normális Mp3 lejátszóé.
Én a sonymat most cseréltem ki egy panasonicra, mert a sonyin nem volt rca kimenet.
De megmondom őszintén sokkal jobban szerettem a sonyt.
Na a lényeg egy Mp3 lejátszó 19.000.- körül már van és akkor az normálisan is néz ki meg azért 4x45W szól is, normális minőségben.Lehet velem van a baj, de én a gyári magnókat, cdket úgy dobnám ki a kukába, hogy csak úgy zörögne.
Rondák szart se tudnak, és nagyobb hangerőn torzítanak mint az állat.
Tudom én zenében megszállott vagyok, de ez a véleményem.
Renault power
-
rob210
nagyúr
A gépsárkány nem szép de felettéb homoksárga.
(sajnos)
Viszont új színhez új forgalmi.
A felni pedig fehér lesz az már tuti, mert a festék is megvan, meg szerintem jól fog kinézni a fehér felni piros dobbal, meg a sárga színnel ami ugye a kaszni.
Addig nem futtatom a szekeret amíg nem sikerült kikevertetnem a színt és lefújnom a matt részeket. sajnos van rajta elég.
Az előző gazdája lelakta teljesen a kisautót.
Renault power
-
törölt tag
misimagaki kérdezte
"olcsó" tipped vaxra?fero02 válaszod
h csak a teknősös (Turtle) vaxot használjakÉn erre írtam annyira nem jó anyag a Turtle igazából nem annyira hatásos ill nem tartos.
Azért nézz meg egy Zainoval kezelt autót.
Minap lent voltam Siófokon és az Aranypart közelében parkoltam mellém állt egy
sárga Ferrari 360 Modena.Maga az autó szép és tőkéletes volt de a fénye .18200km volt benne a tulaj szerint de ő is rákérdezett ,hogy mi a franccal ápoltam az enyémet mert nagyon kirívó volt.
Megadtam a Zaino elérhetőségét neki.Kérdezd meg a fényező ismerösödet látott már vagy halott a 2k-s waxxról?
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Hát akkor tessék.
A csomagtartóban található málynyomó doboza még nem a végleges.
De így is szépen szól
Képek: Optikai tuning
A zene
[link]
[link]
Hangszórók
[link]
A szörnyeteg
[link]Remélem így mindent látsz.
Kicsit még hevenyészet a dolog, de a hangzás számít nem a kinézet.
Bár egy öreg favoritba, már így is jól néz ki.
Az ajtó hangszórókon a rács igaz nem sony, de alatt sony szív dobogRenault power
-
rob210
nagyúr
Van 10százalék kedvezményem
Egyébbként sony mp3 4X45W Carpower mélynyomó 150W Sony hangszórók elől 130W
Ennyi.
A pirosnál így is megnéznek ki ez az őrült favoritos.
A kollégáim már mondták, hogy drágább a hifi mint a kocsi.
Egyébbként 2-3 bolt átnézése után akár ugyan azt a terméket 5-6-7ezerrel olcsóbban is meg lehet venni.
Aki ott lesz a 19-20.-ikai találkozón az meghallgathatja nyugodtan.
:-DRenault power
-
Gebriel
veterán
Vegyél hátra egy nagy ovált, az sokat dob rajta.Ha egymaga van, akkor is szépen szól, van tere...tapasztalatból mondom.
Ez így igaz..
Viszont nálam legalább is így van szeretem ha a hangok előröl jönnek.Hisz otthon is ha zenét hallgatok,tv-nézzek,vagy moziba vagyok a hangok frontról erősek.
Én tehát úgy vagyok vele,hogy elölről jöjjön a hang és ne hátulról.Autó-hifi guruk is ezt a nézetet valljak.Természetesen ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem jó a Te konfigurációd,csak egy vélemény volt -
prmcsk
addikt
Csakhogy nem mindegy a pontos tipus és motorkód, mert van szórás, ha a
stabilitásukra megbízhatóságukra vagy kíváncsi.
Itt már sokmindent leírtam róla, a # 319 - 417 hsz- ig.[link]
Egyéb kérdés ?"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk