- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
Audi A3, 8PA, 2012.
Bénázok az izzócserével, már órákat szoptam vele, a bal helyzetjelző nem akart a helyére menni, pedig csak azért vettem ki, hogy ellenőrizzem a típusát.
A végén sikerült rendesen a helyére fordítanom (előtte nem volt rajta fogás), úgy, hogy előtte kivettem a fényszóró magasságállító motort. Igen ám, de ezt még kevésbé bírom a helyére imádkozni.
A kis sínbe bele kéne erőltetnem a mozgató végén lévő gömböt, míg bepattan? vagy oldalról valahogy becsúsztatni? nem akar egyik sem sikerülni.
Azt el szeretném kerülni, hogy az egész lökhárítót le kelljen csavarozni, főleg hogy az egyik oldala sérült egy túl magas padka miatt. Szóval nem olyan egyszerű minden csavart kicsavarni. Ahogy tapasztalom, a lámpatest pedig enélkül nem jön ki.
Sírok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Last Epoch
- NBA és kosárlabda topic
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest