Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
van egy VW Polo 9N típusú autóm, nem hiszem hogy típushiba, ez történt ma:
Járkáltam az autóval, 5 perc boltba be-ki, indítanám a kocsit és minden lámpa a műszerfalon eltűnt meg se nyikkan. A vízhőfok, benzinmutató is befagyott nem ment vissza hiába vettem ki a kulcsot. Próbálom újra, semmi nem történik.
Akku ki-be, kulcs be, rádió halványan már pislákol de semmi más, hangja nincs. Hívtam a segítséget hogy vigyenek már haza
20 percre rá jöttek értem, akkor megpróbáltam újra, kulcs be, akkorra a benzin/vízhőfok mutató visszaállt 0-ra. Műszerfalon kigyulladnak a lámpák, pöccinteném be és semmi minden eltűnt megint.Valaki járt már hasonlóan? Akkubajnak eddig semmi jele nem volt, mindig első pöccre indult. Plusz ugye előtte mentem az autóval szóval nem is hidegindítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest