-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz yodamester10 #192201 üzenetére
Tudom, hogy van, azért kérdeztem, nem ez a banális probléma van-e (a xenont is azért emlegettem, mert annak elvileg külön biztosíték van). És kiderült, hogy de, pedig az előző kérdés előtt már egyszer átnéztem a táblákat, csak ilyen ügyes voltam. (És az igazat megvallva, a könyve alapján azt hittem, hogy az egyoldali lámpák vannak egy biztosítékon: nincs tapasztalatom benne, eddig egyszer sem kellett cserélni.)
Na mindegy, ma vettem feleslegesen két tartalék index-izzót, beejtettem a kivett biztosítékot a motortérbe, és ha már a biztosítéktáblát nézegettem, megállapítottam, hogy a taxiórához tartozó biztosítékok benne vannak (ami gondolom opcionális)... Szóval szuper napom volt, és nem a legjobb formám.
[ Szerkesztve ]
Eladó a valóban orvos nagybátyám által vett, vidéken használt 1.4 T-Jet Fiat Bravo: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/bravo/fiat_bravo_1.4_t-jet_active-21401982
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN