Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
ngaba
aktív tag
válasz ngaba #183710 üzenetére
Hm, azt mondták a VW márkaszervizben, hogy márpedig a rendszerük szerint ez CAYC motorkódos, fáradjak be az okmányirodába. Ennél többet nem mondtak, segítőkészen elmagyarázták, hogy hol tudom leolvasni a motorkódot, ha akarom. (Köszönöm.)
Kíváncsiságból kérdeztem árakat. A DPF mindössze 936 ezer forint (csak az alkatrész), az eco kivitel potom 645 ezer (nincs készleten). Nem itt fogom szerrvizeltetni továbbra sem...
A csattanó viszont az, hogy szerintük nincs benne kettőstömegű, de nem tudják biztosan, csak annyit, hogy a 150 ezres lendkerék az egytömegű szokott lenni. Ez jó lenne. Szerintetek? :)
[ Szerkesztve ]
-
-
Reggie0
félisten
válasz ngaba #183775 üzenetére
CarVertical sem, csak a markaszervizesek hozzafernek,pl. a porschebuda/pest/m5/mittomenmi szervizhalozatban. Kozvetlen embert en sem ismerek, csak a szerelomnek volt kapcsolata oda 4 eve, amikor az autot vasaroltam, es vele nezettem meg, akkor segitettek es lekerettek mindent.
[ Szerkesztve ]
-
ngaba
aktív tag
válasz ngaba #184167 üzenetére
Úgy néz ki, hogy egy bontott Toledóból tudnék szerezni ilyen alkatrészt. Azt hol tudom megnézni, hogy kompatibilis-e az Alteámmal? Valami alkatrész-adatbázis kellene, de ebből az alkatrészből csak gyári létezik elvileg. (FB-on beszélgetek valakivel, aki nem helyi.) Egyáltalán mi ennek a cuccnak a hivatalos neve? Belső takaróelem hátsó lámpához.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz ngaba #184468 üzenetére
Simán lehet egy adminisztrációs loophole, gyár vagy hivatal oldalról szerintem topikban is volt már forgalmiba rosszul beírt motorkód, de nekem pl munkában az első 2 újonnan átvett autó közül az egyiknek gázolaj helyett benzin volt írva a forgalmiba motorkód jelleggel is random dolgokat tüntetnek fel néha, gyakran látom pl a motorszám kezdetét beírva egyes márkáknál, ahol a kód nincs ráírva a motorra. VAG-nál a negyedik betű úgyis sokszor bizonytalan, én nem aggódnám túl, használd egészséggel (ahogy van)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ngaba #186927 üzenetére
Aki megteheti az várjon, amúgy is egy autó vásárlás legritkább esetbe impulzus vásárlás
Ó kitiltás, jönne lincselés
Nem tehetik meg mert sok a szegény, értve ez alatt rengeteg Euro 3-4 autó jár mégHa leveszik a zöld rendszámot magán ember nem igen fogja megvenni használtan városi használatra, mert akkor már inkább egy zöld rendszámos használt elektromosat fog venni amit tud 200Km
Parkolási tényező használt autónál igen is fő érv, mert az biztos nem tényező hogy tud 15Km menni elektromosan télen
Cégek meg új autót veszek az ilyen olyan támogatások miatt, de ott is lesz aki felhasználás miatt direkt zöld rendszámot akar és akkor marad valamilyen zöld rendszámosÉn új autó esetén semmilyen támogatást nem adnék 50Km elektromos hatótáv alatt, mert az ilyen 15-20Km hatót táv csak parasztvakítást szerintem
Szerk;
Az új autók ára nem a covid miatt nem csökkentek, vagyis félig
2020 elejétől jött Uniós bűntettes a autó gyártókra káros anyag mizéria miatt ez növelte az új autók árakat alapból, már a járvány előtt 2020 januárjában februárjában jelentős áremelkedés volt
Aztán persze jött a jó kis Forint Euró árfolyam ez még dobott rajta
Így az új autók árai igen elszálltak
Ami persze húzta magával a használt piacot is[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
rbalint88
addikt
válasz ngaba #189241 üzenetére
Igen, telen sokszor visz a “zergebaszta” utakon, mert a sok okos megy a plazakba es beall toluk az egesz Alkotas utca. Nekem a Budaors-Margit hid toronyirant 50perc-masfel ora(!) tud lenni olyankor, a hegyen keresztul meg 40-50 perc alatt hazaerek. Ennek a fostos covidnak egy elonye van, legalabb lehet haladni Bp-n is, mostanaban siman megvagyok iranyonkent 25-35 perc alatt
-
bandus
veterán
válasz ngaba #189507 üzenetére
nekem ezzel kapcsolatosan még biztonsági aggályaim is vannak. feltételezem a hátsó középső ülés a legkevésbé szerencsés hely ilyen szempontból. nálunk nincsenek gyerekek, remélem egyszer ide is eljutunk, de ez egyébként bevett szokás, hogy anya hátul utazik a babával? mi indokolja, hogy ott üljön egy pár hónapos gyerek mellett, aki egyébként semmit sem tud csinálni? nem kötekedés, csak érdeklődés
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
válasz ngaba #210710 üzenetére
Kellően földműves példa, de traktorokban majdnem mindben van [óra], amihez csak egy csövet kell odavinni és mutat. Nálad ott kéne egy elosztó idom még, ahol most a nyomás gomba van, úgy egyszerre menne mindkettő. Műszerfalon rögzítés, illetve az oda vezetés jó kérdés, van belőlük elektromos is ha az könnyebben megoldható, csak akkor feszültség ingadozás miatt csalhat. Lehet egyszerűbb először a jeladó csere igazából... Csak azért gondoltam erre, mert látszana, hogy valós-e a figyelmeztetés, mechanika vagy elektromosság oldalon érdekes folytatni.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest