- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ivqkzy-: Eddig
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
atos19881101 #180363 üzenetére
Hát ezt neked kell tudni.
Nekem nem kellene manual már soha többé, maximum valami élmény hátsó kerekesbe...Nem mondtad még, hogy annó mi lett felújítva a váltón, és mi volt akkor a hibajelenség.
Nekem az A6-ba váltó javítás óta nekem is most van 60ezer km körül de eddig teljesen tökéletes volt.
Annyi, hogy egyszer csináltam váltó adaptációt mert a sok hideg rövid téli járás után, ahogy jött be a melegebb idő elkezdett nem szépen váltani. Adaptáció után tökéletes újra.
Mondanám hogy neked is érdemes lenne csinálni legalább egy 0-ázásst de a legjobb a próba utas adaptáció. De a tiéd még nem tudja azt hiszem.(Ja jut eszembeVedd meg az A6-omat
Fix 2,5M tiéd téli gumi 18" gyári kerékkel.hehe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged