- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amiga A500 - A régi barátnő
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
birozoli7800 #161372 üzenetére
Figyelj, kaptál választ, hogy mit kezdesz vele, az már a Te dolgod. A zinternet tele van hülyeségekkel, szóval lehet hogy az 5w 30 tól sem fog megjavulni és kerepelni fog, ami miatt szét kell szedni a hengerfejet. Ne azon agyalj, mi lesz ha megeszi, majd ha eszi, akkor ráérsz vele foglalkozni, de az 5w 30 legalább kimossa belőle a retket...
Még mindig azt mondom, vétesd le az olajkádat is, pucolják ki az olajpumpa szívókosarát, azt többet fog segíteni, mint bármilyen olaj.
Várj, dobok be képet:
Teccikérterni?
Én úgy vettem a golfot, hogy a 10w 40-et eszi, de pucolás után meghajtottam rendesen, 1000km után ismét olajcsere, azóta nem eszi a véknyabb olajat sem. Ha egy motor eszi az olajat, annak mindig oka van, azt kell megkeresni, nem vastagabb olajat használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sweet.tv - internetes TV
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged