Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:32:40

LOGOUT.hu

Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110011) Plague666


Plague666
tag

Üdv márkatársak.

Olyan kérdésem volna, amire valószínűleg legtöbben rávágnák ugyanazt, de mégsem arról lehet szó. A pár napja megjelent hidegek óta a Golf 6-om szélvédője az alsó harmadában-negyedében állás közben belül párásodik, majd amióta ezek az éjjeli fagyok vannak már rá is fagy.

Tudom, hogy a belső pára vizet jelent az autóban de nem ázott be sehol, nem találok vizet, ráadásul csak egy hete csinálja körülbelül, amióta lehűlt az idő. Olvastam a pollenszűrő eltömődéséről, átnedvesedéséről, de nyáron volt nagyszervizes az autó, minden ilyen időszakos cuccot kicseréltek benne. Vizes lábbal nem léptem be, csapadék sem igazán volt ugye. Reggeli indítás után gyorsan felmelegszik a rendszer és a "Max az ablakra" funkcióval viszonylag hamar el is tűnik a dolog, menet közben már nem párásodik.
Annyit tudok említeni még, hogy automata klíma és az be van kapcsolva, továbbá újabban 3-4 naponta rövid, éppen hogy üzemi hőmérséklet-szintű utakat teszek meg az autóval, egyébként a szabadban áll a köztes időben. lehetséges, hogy befűtök, bent reked a meleg, vagy lecsapódik valami a klímában és onnét kerül végül is a szélvédőre? Tényleg semmilyen beázást nem találok, vizes nyirkos szag sincs az autóban, de azért ez egy 4 éves kocsinál nem normális dolog szerintem.

Köszönöm valakinek a segítő szavakat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.