Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
Luck Dragon #90599 üzenetére
Nekem is meg kell nézetnem a klímát, mert nem tetszik a hangja. Emlékeim szerint régen nem volt ilyen. Nem igazán használtam már egy jó ideje, és furán hangosnak tűnik.
-
Csak hogy én is részese legyek a csapatnak. Nekem elkezdett picit szólni a klíma kompresszor.
Most voltam , kapott ötven gramm gázt a rendszer szépen tart, kompresszor is úgy dolgozik ahogyan kell, csak társul mellé egy " fáradt" hang. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
gondolom az opeles es a citroenes uj puretech motorok azok azonosak, nem? valakinek tapasztalat veluk?uj autoba gondolkodunk es valoszinu benzines lesz, a hasznaltbol kiindulva. hiszen nem hasznaljuk sokat, es inkabb varos de ott sem tul nagy tavok...neha dunakanyar 60-80 km es evente egy kisebb belfoldi utazas.
e miatt gondoltunk inkabb benzinesre.elore is koszonom a valaszokat!
udv
b. -
manokaki
addikt
válasz
venom8888 #90521 üzenetére
Szia
Az Insignia club-ba belépsz ott kapcs választ a kérdésedre , Facebookon is és normál oldalon is van. de egyébként minden attol függ ,hol és mennyit használnád , ha inkább városban , néha autopálya kevés km, akkor benzin ( 1,8 gyenge ,de megbizhato sok gond nincs vele , régi motortipus, 1,6 turbo benzin , 180 Le , megy rendesen, fogyasztás városban egy 10-es , 1.4 turbo gyengébb ,inkább Astraba valo motor , 2.0 turbo benzin 220Le , drága alkatrészek, ha kell venni... , és a 2.0-ás dizelek ,160Le-ig 3 féle változatban , na itt jobban kell vigyázni azt irják , ha 2012 elötti a gép.. )
-
ntomka
nagyúr
válasz
Magnum_ #90593 üzenetére
Ezt olvastam, gondoltam bővebben is tapasztalsz valamit, de ha puha vaj, akkor lehet nekünk is meg kéne csinálni. Könnyebben beveszi a fokozatokat? Egy ujjas alig kell kuplungolni olasz váltó után ez az opel olyan, mintha traktor váltórudat rángatnék (pedig rövidebb a rúd mindkettőnél).
-
Fandango
veterán
válasz
Tikakukac #90586 üzenetére
Jogos a felvetés!
Az enyémben 125k kilóméter van, 13 éves lesz júniusban, ebből lassan 9 éve már nálam van. Az első 5 évben napi 75km ingázás munkába, és szinte csak ez. Az utóbbi 4 évben heti 2-3szor 15km ingázás, és hétvégi jövés menés teljesen változó távokon. A fő közlekedési terület Budapest és agglomeráció.
Érdemes lenne cserélni a váltóolajat? -
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #90583 üzenetére
És az első véletlen körmözés után 2 óráig vernéd a kockaköveket idegedben
Makulátlanra csinálni dolgokat és pillantás alatt tönkrevágni nem jó. Én ezt sokszor eljátszottam más témában és megtanultam a leckét. Borzalmas sok pénz, sok ideg és sok idő. Majd ezután pukk és omlik a vár. Nem jó
Fandango: Helyes kérdés: mennyi és milyen összetételű km van a kocsiban? Ma csekkoltam, 10 indítás és 60 körüli váltás volt 1,5km-re. És ez csak a 2 utcán belül, az egész várost szorozd fel százzal. Per nap. Na ez a 186k km és egy pályás vagy rendes országúti kocsinál. Ezért nem jelent a km tényleg semmit.
-
athomi
veterán
válasz
mohabá 007 #90576 üzenetére
Erre eddig nem is gpndoltam, pedig az ötlet egyszerű, de nagyszerű. Rámegyek.
Gyertyákat most cseréltem ki, az nem segített, bár ez nyilván nem meglepetés.
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Gyári GM gyertyát mennyi Km nél kell cserélni? [link]
Mennyit mennek el?
30.000Km? -
mohabá 007
aktív tag
válasz
athomi #90568 üzenetére
Az esetek többségében a kipufogó oldali megy tönkre, de illik párban cserélni.
Ha ilyen gondom lenne, kíváncsiságból megcserélném a két szelepet, hogy akkor mi lesz?
Ha valóban a szelep rossz, akkor a szívóoldali szolenoid szelepre kell hibakódot dobnia. (egy próbát megér szerintem)
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
diegho #90571 üzenetére
Napok óta valami zörög nekem a kocsi alatt ha bele megyek egy kisebb úthibába vagy egyenletlen az út,Már idegesített mondom most már meg nézem mi az hát a pirossal bekeretezett hő védő alumíniumot fogja pár 10-es csavar és át szakadt ez a hővédő alulemez és az verődött neki akaszninak,bocs loptam a képet
de nekem is ilyen az alja pont
-
_seth_
veterán
válasz
ricsi8800gt #90567 üzenetére
Nekem már rég megérkezett, jó is lett.
-
athomi
veterán
válasz
ricsi8800gt #90567 üzenetére
Ha az olcsóbbikat veszed, akkor készülj fel, hogy hamar kitaposódik és esztétikailag nem fog szépen mutatni. Aztán hogy mennyi idő mire átlyukad, azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
-
athomi
veterán
válasz
mohabá 007 #90552 üzenetére
Reggel indításnál kicsit csinálta, alapjáraton nem észleletem, bár a motorháztatőt nem nyitottam fel. 2 napja viszont hosszú távot mentem mikor az autóban ülve is érezhető volt. Lehet üzemmeleg motornál jobban traktorozik?
Gondolom ha a kipufogó oldali cserére szükség van, akkor már megéri egyúttal a szívóoldalit is cserélni, nehogy jövőre megint szívni kelljen emiatt. Vagy azzal nem szokott gond lenni?
Még ma délután egy gyertyacserét megejtek.
-
Tikakukac
titán
válasz
molnarpeter #90561 üzenetére
Ha a gyári akkora távokon használva, ahova köpőversenyeken a legjobb 3 ember simán el tud lőni 15 évig bírja egy dob, akkor szerintem nem a rövid táv a gond ott, hanem izomból szemét amiből készült a cucc.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
diegho #90562 üzenetére
Az korrekt
G Classic gyári bontott nem reális esetleg? 1.9 népautón még bírja a gyári dob hátul, rendesen meglepett, milyen jól néz ki lassan 16 évesen.
ntomka: jogos, először nem láttam és utána szerkesztettem, így kicsit zagyva lett, de majd az új dobhoz hátha hasznosítható az ötlet, nem akartam kitörölni
-
ntomka
nagyúr
válasz
Elnézve a képet kizárható az összegyűlt víz probléma.
-
diegho
nagyúr
válasz
Nekem konkrétan a szerelőm nem engedte, hogy bosal-t vegyek.
-
-
odorgg
addikt
Bosal hátsó kipufogó dob 1,5 után kuka.
Mire kellene cserélni, ami esetleg jobban bírja?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest