- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
adorjant
üzenetére
Üzemanyagtol nem felek, itt gyakorlatilag nincs is külön premium dizel....talan az Aral kutakon, de nem biztos. Itt mindenki "a dizel"-t tankolja
es ez most nem ilyen "na mert aztan nyugaton kolbaszbol van a kerites" duma, de tenyleg ezt fuvarozok, autoszerelö is mondta, minnel keletebbre megy az ember, annal roszabb az üzemanyag (dizel legalabbis amiröl irok....többet fogyaszt belöle a kocsi es jobban kormol, koszolodik minden).Ha jol tudom mashonnan kapjak a Nemetek es nincs különbseg a kutakon tankolt üzemanyag minösegben (ezt megint nem akartam sokaig elhinni....de mindenki ezt mondja, egy ellenvelemennyel sem talalkoztam eddig). Annyi, hogy pl a shellnel fuel save adalek van, amitöl allitolag kevesebbet fogyaszt, meg az Aral kutak üzemanyaga talan jobb minösegü adalekot hasznal, de ezeket, -Aral, Shell- kb csak a ceges flottas üzemanyagkartyasok hasznaljak, mert jopar eurocenttel dragabb pont ezert, mint a többi -tankcenter, jet, star....).
Egyebkent amit a hibamrol eszrevettem, hogy ugye tankolok egyet itt ugy indulok, Cseh hataron kell tankolnom megint (cseh oldalon ONO benzinkutnal szoktam), utana otthon hazaerkezve szoktam közel teletankot a Mol nal. Kis jöves menes otthon megint egy tankolas (altalaban mol) es jövök vissza. Szlovakoknal meg soha nem csinalta. Cseheknel Praga elött nem sokkal altalaban egyszer jön a kis sarga szervizkulcs. Utana a szokasos cseh-nemet hatoron az ONO kutnal tnakolok megint, majd utana mar nem kell többet (viszont ezt követöen mig nem erek vissza Hamburgba -600km kb - ez a szervizkulcs random idöközönkent 3-4-5x is jelentkezik).
Itt is volt, hogy 5 orat mentem autopalyan nemeteknel, nem jelentkezett a hiba soha. Hazafele nem jelentkezett a hiba soha. Otthon 1-1,5 ora utopalyazas maximum, nincs hiba. Közuton nincs hiba.
Ez nekem egyelöre nagyon blödsegnek tünik, azert nem is irtam, hogy "bezzeg a nyugati kolbaszbolvanakerites dizellel" semmi baj a cseh/Magyar dizel meg sz@r es jön a hiba, miutan mar csak az van a rendszerbe....
ha igy is lenne, akkor is van valami baja a kocsinak.....de mindenesetre erdekes....teljesen tanacstalan vagyok...
....de valahogy akkor is kideritem es megoldom 
Sorry, kicsit regenyes lett

Új hozzászólás Aktív témák
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Roborock S5 Max
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 LatteGo automata kávéfőző (új)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es ez most nem ilyen "na mert aztan nyugaton kolbaszbol van a kerites" duma, de tenyleg ezt fuvarozok, autoszerelö is mondta, minnel keletebbre megy az ember, annal roszabb az üzemanyag (dizel legalabbis amiröl irok....többet fogyaszt belöle a kocsi es jobban kormol, koszolodik minden).
ha igy is lenne, akkor is van valami baja a kocsinak.....de mindenesetre erdekes....teljesen tanacstalan vagyok...
....de valahogy akkor is kideritem es megoldom