- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
deicide #33859 üzenetére
ha megy rendesen a levegőkeringetés, nekünk se szokott... (inkább a jég leolvasztására használtuk az ablakfűtést) ...csak a pollenszűrő alatti motor halt meg teljesen, ami a hideg/meleg levegőt nyomta... úgy mentünk lehúzott ablakkal minden kapcsolóállással, mint bekapcsolt belsőlevegő-keringetéssel
-
Findzs
addikt
válasz
Declare #33857 üzenetére
nekem volt h astrám és simán lehet érezni, hogy meleg a tükörlap pár perc után
"Kar hogy nincs külön tükör fütö gomb....latom sokan ezen bajlodtok...en hatso ablakfütest cserelnek külsö visszapillanto tükör fütesre
...soha nem hasznalom."
most, hogy nincs másfél éve tükörfűtésem észre sem veszem viszont a hátsó ablak elég gyakran párás és rontja a kilátást tolatáskor
szóval nekem meg pont fordítva van -
Declare
őstag
válasz
bartalix #33853 üzenetére
Hmmm...lehet megnezem, de nem tudom mennyire fogom tudni azt kezzel megallapitani....vagy majd valamikor allo helyzetben ha paras nem indulok el vele es megnezem, ha benyomom a fütest lemegy e
Kar hogy nincs külön tükör fütö gomb....latom sokan ezen bajlodtok...en hatso ablakfütest cserelnek külsö visszapillanto tükör fütesre
...soha nem hasznalom.
-
mephi666
nagyúr
na, szerelő hívott: fűtőmotor+ellenállás kuka... motor bontott, ellenállás új: együtt 22500... plusz munkadíj... 1 óra kb a csere, de nem érdekel: rohadtul nem jó úgy mászkálni, hogy vagy a párától nem látok ki, vagy lehúzott ablaknál vacogok
délután 4-5 körül lesz kész a gép
-
Findzs
addikt
nekem is meg van szakadva az egyik fűtőszál és persze, hogy pont középen
szerencsére kitapintható a szakadás csak még sajnáltam 4 ezer forintot adni a javító kittértanno a kis polskimba állandó volt a párásodás akkor ilyen páramentesítő folyadékokat használtam darabig jó volt
-
Pitu
aktív tag
Tegnap befejezték a vezérléscserét. Hoztuk a formánkat.
A feszítőt tartó csavar kivételénél menet darabok is jöttek ki, így spirálozni is kellett.
-
bartalix
csendes tag
Bekapcsolod a fűtést és kis idő után kézzel lehet érezni ,hogy melegedik.
-
Declare
őstag
válasz
mohabá 007 #33851 üzenetére
Azert az nem kis szöszölös munka megkeresni a szakadt szalat es megragasztani
En egyebkent szerintem egy kezemen meg tudom szamolni eletemben hanyszor kapcsoltam be
Azt amugy, hogy lehet kideriteni, hogy van e visszapillanto tükör fütes a H astraban?
-
mohabá 007
aktív tag
-
Jofi81
őstag
Ma reggelre megszűnt működni a hátsó szélvédőfűtésem (mikor, ha nem a tél beállta előtt...). A tükörfűtés működik, de a visszajelző lámpa nem világit. Megúszhatom egy biztosítékcserével, vagy komolyabb baja lehet? G Astráról van szó.
-
Declare
őstag
válasz
Findzs #33842 üzenetére
ja ez a Hondas megoldas a tuti...nem is ertem miert nem ilyen mind
Amugy ez a struktur felni szerintem egy jo alternativa....ugyan a disztarcsa resze itt is lelophato, de tolvajmentes övezetben alig kerül többe a sima lemezfelninel es meg tenyleg jol is nez ki.
mod: (#33843) Findzs jo tudni, hog yhol szerezhetö be ha eltünne
viszont ha ezt struktur felni nelkül rakod fel, ugyan olyan hülyen ott fog latszodni a lemezfelni a kis fekete lyukakkal....
-
Findzs
addikt
válasz
Declare #33841 üzenetére
igen láttam amit linkeltél
ezt írják:
"Eladó a képeken látható OPEL struktúr felni, dísztárcsával"
tehát a struktúr felni az egy lemezfelni ami úgy van kialakítva, hogy egy hozzá illő dísztárcsa eltakarja azért tűnik alufelninek
láttam már olyat, hogy a struktúr felni le volt fújva fényes feketére és dísztárcsa nélkül használták télennekem az f astrán volt 13" dísztárcsám ami kerékcsavaros volt, igaz nem volt gyári de jobban nézett ki mint a lemezfelni, a gyári dísztárcsát nekem is lelopták róla nyíregyházán ezt a kerékanyásat már nem
pl. honda gyári csavaros dísztárcsa: [link]
-
Declare
őstag
válasz
Findzs #33840 üzenetére
Ez a struktur felni, amit linkeltel! Ez van nekem is, de ezt sem kerekcsvarral rögzited, csak ugy nez ki
Ugyan ugy pattintod ra mint a sima disztarcsat, csak mögötte nem latszik a vas felni, mert az is ilyen küllösre van megcsinalva (amit linkeltem az elöbbi hsz ben kepet az ez. Nezdd meg.)
A gyorskötözö szerintem is gaz
anyum kocsijan telen vasfelni van disztarcsaval....nem erzni rezonanciat, nem repült meg le soha....nincs semmi baj a disztarcsaval (a hszek alapjan: ha nem debreceni az ember
) ....csak azert van sokkal szebb megoldas is
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Disney+
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Mobil flották
- Robogó, kismotor
- Analóg fényképezés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest