Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Findzs
üzenetére
Ehh... kipucoltattam az EGR-t, meg megint kismillió szirszart kicseréltettem. Sokkal jobb lett, de szokott még szopatni. Elvittem Opelékhez, hogy a pénz nem számít csinálják meg! (mert annyira szép állapotban van a kocsi, hogy nem találok még egy ilyet)
Erre az volt a válasz, hogy ők akár motort is cserélnek nekem benne, de ezzel együtt kell tudnom élni majd az új motorral is, mert az 1.7-es CDTI tipushisztije asárga lámpázás!!
Megkérdeztem G tulajt akinek DTL-je van és ő is azt mondta, hogy neki is csinálja! Akinek egyszer elkezdi az ezzel uténa folyamatosan fog cumizni.
Ha nem nyomod neki autópályán 150 fölé tartósan vagy hirtelen 170 fölé, akkor nem csinálja. Állítólag valami olyan szoftveres hibája van ezeknek a kocsiknak, hogy a régi Isuzu motor elektronikája nem küldi elég gyorsan az adatokat a központi computernek és az ezt hibának érzékeli. Ha elveszed a gázt és mész 130-al, akkor pár másodperc múlva elalszik. És ami bosszantó, hogy még hibakódot sem tárol el ilyenkor....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megkérdeztem G tulajt akinek DTL-je van és ő is azt mondta, hogy neki is csinálja! Akinek egyszer elkezdi az ezzel uténa folyamatosan fog cumizni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)