Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Findzs
üzenetére
Közben sikerült megerőszakítanom a rádiót. Kivettem az "előlapot" majd vissza és sikerült. A gondom az hogy nem találtam még ISO csatlakozót ehhez a típushoz. F és H astrához dögivel de G-hez csak 2001 utániakat jellemzően. Esetleg aki tudja milyen kell hozzá ne tartsa magában, nagyon megköszönném.

A gázpedál nekem még nagyon fura, nem érzem hogy nem nyomom főleg mikor csorogni kéne. Ugye megszoktam hogy nem emelem fel a lábam hanem csak átfordítom balra és már fékezek is.
Eddig mindenkinek bejött a kis gép, úgy érzem nagy lesz a szerelem részemről. Remélem ő sem csal majd meg
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Smart home kiarusitas
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Disney gyerek elefántos falióra
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest