Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Na akkor most jól van feltéve a gpu. Nyugodj meg a leirást sztem rosszul olvastad. (vagy fejjel lefele:D)
Tehát ha a csavar alatt és a túloldalon az arany kis menetes csavar alatt is van, akkor jól raktad fel. A back résznek tényleg nem szabad érintenie az alkatrészeket, de fontos, hogy kaptál egy sárga lapon hozzá fóliát. Azt fel ragaszottad rá mielőtt feltetted (back rész aljára, hogy tuti ne legyen érintkezés a nyákokal)? -
Loretto
veterán
húúúú van vki ébren?ma tettem fel az első zalman passziv vga hűtésemet és asszem elkurtam.eggyel több gumigyűrűt tettem fel.legalábbis nekem ugytünik,mintha nem lenne mind a 4 csavarnál.vagy ez nem baj?eddig semmi gond.mivel nekem szenzoros a karim nézem a hőfokot és 20 azaz húsz fokot esett a hőmérséklet ez normális?eddig semmi grafikai gond nincs ,persze most netezek.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
a trefort is MONNYON LE!!!!!!
szar ahogy van...
msg-ben én látom amit a másik ír, de ő meg nem látja amit én írok neki, meg amit haver ir, mert megkértem hogy próbáljon meg neki ő is írni....
fasza bazeg -
Cathfaern
nagyúr
Intermail mondjon le: nulla új levél :O Nem tud valaki egy tényleg megbízható ingyenes mail szolgáltatót? :U (POP3 elérés mindenképp kell)
Ja, és köszönöm mindenkinek, bár nem tudom leellenőrizni, hogy tényleg küldtetek-e ;]
És ezzennel megkérnék mindenkit, aki szeptember 11-e 22:00 óra óta küldött mailt erre a címemre, az küldje el a cathfaern_lev(kukac)freemail(dot)hu címre. Köszönöm. -
Cathfaern
nagyúr
Megtenné valaki, hogy küld egy mailt az intermail-es címemre? Mert mintha nem kapnám meg a leveleket :(
-
lesaux
veterán
Kerry a magyaroknak is vízummentességet adna
[L]http://index.hu/politika/kulhirek/?main:2004.09.17.&194139[/L]
Itt volna az ideje. :U Már az azonnal is késô lenne. -
pweisz
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
kemény, még jó hogy nem ült benn senki. Egyébbként nem tudom megérteni amerikában mértnem rendes házakat építenek, mikor mutatják a tornádó sujtotta vidékeket ott is teljesen szétvannak kapva a házak mert papírból vannak, mértnem építenek téglából, legalább ott ahol sürün vannak tornádok, jó tudom hogy ez most más, de akkor is.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
ez a legjobb kép : iván a házmodder, megoldotta a házhűtést :

-
I_Am
veterán
Először is ne szivd ennyire mellre, mint irtam Én csak poénra vettem valamit.
Másodszor az Én olvasatomban az aszittem komolyabb vót úgy jött le, hogy nem is olyan vészes.
Harmadszor, ha folytatni kívánod, akkor este ha hazaértem mehetünk a fight totyikba.
Részemről most lezárva a dolog mert mennem kell el.
Mondom nyugi és peace. -
tildy
nagyúr
Na mi van nem lesz offtopic 15?Ha lesz, nyithatom én?
-
Gambit
őstag
Én a hátsó féket még gyakorlatilag soha nem használtam. Megszoktam még abból az időből, amikor bringával jártam, hogy ha tényleg lassulni akarok, akkor első fék. Ha meg farolni, akkor hátsó. :P Bár valószínűleg együtt a kettő lenne az ideális. (Mármint a hátsó + első együtt.)
-
Bash
őstag
Az a ledöntött nagy villanyoszlop sem semmi, abba még nagyon a szél sem tud belekapni, mert nincs túl nagy felülete, és mégis. Meg a félig lebontott ház, na az sem fából készült. Meg a nagy ventillátor a kocsin, itt mifelénk helikopterrel szokták azokat cserélni az épületek tetején. A video-n meg van néhány ház, ahol tornádó söpört végig. Egy fal, egy oszlop, semmi nem maradt állva, minden a földdel egyenlő. Asszem ennél nem kell komolyabb vihar. :(
-
Bash
őstag
Ivan darabokra szedte Pensacola-t! :Y Itt már betonépületekről és acéloszlopokról van szó: [L]http://tbo.com/[/L] Photo Galleries-nél az Aftermath és a Damage.
RealPlayer video, akit érdekel ugyanott Pensacola Hit Hard címen. -
F-ECT$
titán
Járt már vki a horvátországi Pag szigeten?
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
ha jól emlékszem, ennek a bizonyos sajtóorgánumnak és az eldzsínek a viszonya több, mint baráti. emlékszem, néhány éve rendszeresen jól szórakoztam, hogy mindig, minden tesztből eldzsí termék jött ki győztesen, persze az egészoldalas eldzsí hirdetés előtt volt a teszteredmény. hihihi...
vagy az másik magazin volt (lehet, hogy cp, már nem vagyok benne biztos)? mindegy, úgy látszik, az eldzsí így kapmányol, a pénz meg bárkinek jól jön. -
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
hi!
es ha kicsitt jobban belegondolok nem vagyok besztos benne, hogy az akkor meg volt, vagy mar kifutott tipus volt, de attol meg kereskedoknel maradhatott maig is belole...
hat legalabb tanulna belole, de egybol jonne azzal a szoveggel, hogy a nemat honlapon az van... de eszt am oleg sokszor es oleg regen is mogvitataauk...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Na aszem pc word-ot sem fogok egy jo darabig olvasni!!!
Hejjzet:
A 2004. juliusi szamban az ajanlott hardverek kozott szerepel egy lg1710b-s tft, es le merik irni, hogy s-ips-es!!!!:- ((((((((((((( Ez a hozzaertes egyszeruen fantorpikus!!!! Csak igy tovabbb!!!! Hujjicsuk csak az olvasokat!!! Gratulalok a stabnak , es kulon Tungler Antal Urnak....:- ((((((((((( De hat sokkal tobbet nem is vartam a ps world-tol:- (((
udv
neduddki -
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Mint egy másik topicban is elmondtam, aki sebességet akar, az korlátozást kap, aki meg lassabban megy az korlátozás nélküliséget.Nekünk ez bőven jó:D
A letöltögetősök menjenek csak adslre, mi meg majd megyünk keményen gyorsan:) Igaz nekünk arra van szükség , hogy viszonylag kevesebb adatot, gyorsan letöltsünk.
Szép , hogy korlátozzák...LEfogná a sok dvd-filmtöltögető a sávszélt a másik elől:)(Mondjuk a korlátot felnyomhatnák a legnagyobbik esetében 40 gigára...) -
na még egy kis hurrikán :
hol keletkezhetnek hurrikánok? ahol 28 foknál melegebb a tenger vize.
leírás :
[L]http://www.msfc.nasa.gov/news/camex/photo0136.html[/L]
kép :
[L]http://www.msfc.nasa.gov/news/camex/photos/sst_ams_2003_lrg.jpg[/L] -
rog
addikt
iván: [L]http://www.msfc.nasa.gov/news/camex/photos/iss009e22160.jpg[/L]
-
-
parandroid
félisten
hogy miket meg nem tud az ember: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=48811&start=#msg112[/L]?! ti tudtátok?
-
divot
veterán
Holnap indulunk nyaralni (őszölni). Az időjárás-előrejelzés szerint végig szar idő lesz. [L]http://www.maltaweather.com/5day-forecast.shtml[/L]
Kénytelen leszek végigenni/inni a helyi nevezetességeket. :DDD -
Loretto
veterán
péntek vaaaaaaaaaan :D
-
Trak
addikt
Találtam egy érdekes linket. Szerintem nem egy rossz kezdeményezés.
Szerintem vennék páran. Talán az egérpadot is, de inkább a ventirácsokat.
[L]http://www.concurso.hu/mode.html[/L] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
az a 64 nem max, hanem min
tehat ha neked 384/64-es adsl-ed van, akkor
lefele: min 128, max 386
felfele: min 64, max 64
512/128-nal csak a max ertekek valtoznak
de mondj egy jobb szolgaltatot: nekem pl a 2mbps netre is 64kbps a minimum a szerzodesben
axelero egyebkent asszem vallal valami kotelezettseget, de most nincs a kozelemben szerzodes -
Gambit
őstag
Hát egyszer már én is csattintottam össze a tükrömet egy autóséval, de nem tört le neki. Dobfék??? Ne viccelj, nekem a tokico tárcsafék is gyengécske az igényeimhez. Hozzászoktam, hogy a bringával mindig az elsőkeréken állok meg. Én egy porsche carrerát nyomtam le a budai hegyeken, de nem nyomta igazán. :B Azért jó érzés volt megkerülni, tudva, hogy az a doboz kb. 30x annyiba volt, mint a mocim.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Verhetetlen árak a Harver Piacon!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=89092[/L]
Nagyon duuurva :DDD -
hmm, itt egy screenshot.
egyesek nagyon űzik az ipart...
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/fuly.jpg[/L] -
Sick Boy
őstag
nahát kipróbáltam az estmail nevű ingyenes email szolgáltatást, hát ennél szarabb, lassabb, minimáldizájnosabb, nullfunkcionális, semmire sem jó emailszolgáltatást még életemben nem pipáltam HA TEHETITEK MESSZIRŐL KERÜLJÉTEK!!!

-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
egyelöre pestszentimrén, az auchanon van egy gerincantenna, arról kapnám a jelet:))
de október végén megyek be valszeg a budai oldalra kis lakásba végre, de egész budapesten szinte van már lefedettség.
egy 512/256 vagy 1024/512-es csatlakozást szeretnék, de lehet hogy kitudok harcolni majd a cégtől egy szimmetrikus vonalat, még nem tudom -
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
rendszeresen...
ráadásul az axelero nem is vállal semmilyen garanciát illetve kötelezettséget. szerződés apróbetűt elkell olvasni:) felfelé max 64kbit-et garantál hiába ad meg többet, nevetséges ahogyv an.
azonkívül lassú, szar, akad a fel és letöltés, mikor milyen kedve van
mikronál sem az adsl sem a kábel betegségei nincsenek.
nagyon ott van a rendszer -
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
ááááááááá
a renszer rendelkezésre állás: 99,5%, Hif bizonyítja bárkinek, lekérhető a statisztika.
ezt egyetlen másik szélessávú internet szolgáltató sem tudja..... adsl, chello, szar mind ehhez képest. csak még van fél év aláírásom axelerohoz:(
és nem számít milyen időjárás van:)) -
PeliScan
addikt
Do Not Worry! :D
[L]http://gallery.colofinder.net/albums/socialwelfare-healthproject/SWHP0016.jpg[/L] -
válasz
Integra
üzenetére
akkor meg olyankor nem lenne, ha rossz az idő.
------------------------
a napról meg annyit, hogy az elmúlt 24 órából 20-at átaludtam. fáj a torkom, egész nap hőemelkedéssel fekszem betakarózva, félkómában.
de legalább most már a doppingmintám remélem pozitív lesz, most, hogy bevettem egy neocitránt... :D
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
ki vagyok nyiffanva.hihhetetlen nap volt.de holnap lesz egy zalman vga hűtésem :D
-
Integra
titán
ma kb 3 órán át nem volt adsl-em...
axelero rulz......
nagyon kéne már a mikrohullámú net.... -
Wildmage
senior tag
Thx all. Nálam sehogy se jön, még ha kilövöm a tűzfalat akkor se. A datanetnél lehet valami gikszer.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Parfüm topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest