Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Bushékról egy kis komédia: [L]http://users.pandora.be/luvam/thisland/[/L]
-
neduddki
nagyúr
HI!
Keresek egy totyikot, meghozza az egyik utolso ups-est mejben asz fejtegeti vki hogy a pfc-s tapokna sza rha nem sinuszt kapnak, at akarnam olvasni kicsit reszletesebben mert mutkor csak belepillnatottam...
koszi
udv
neduddki -
Bash
őstag
Nah, itthon vagyok. Ma estére még hazajöttem, de holnap már elképzelhető, hogy megint a munkahelyen töltöm az éjszakát, csakúgy, mint 3 hete Hurricane Charley miatt. Hurricane Frances mostanában éri el a nyugati partot. Nálunk egész nap rendesen fújt a szél, két-három erősebb szél/eső-sáv már áthaladt. A pálmafák rendesen dűledeztek, pedig a nyugati part 200 mérföldre van tőlünk, és a hurrikán szeme még ennél is messzebb volt. Frances nem csak egy nagyon erős hurrikán,hatalmas nagy is, akkora, mint Texas állam, az USA legnagyobb állama. (Csak összehasonlításként: Magyarország területe 280000 km2, Texas területe 688000 km2!). Charley-val ellentétben Frances nagyon lassan halad, kb. 20 óra lesz mire áthalad az államon. Rengeteg esőt fog hozni állítólag, nem kizárt hogy helyenként akár egy láb eső is essen.
Integra!
Jelentem két darab Honda EB 6500X generátort üzemre kész állapotba hoztunk ma a melóhelyen, szükség esetén csak be kell őket indítani, és kész. Be lett kábelezve minden, hosszabbítók, elosztók miegymás. -
PeliScan
addikt
Vonnegutnak van egy jóféle írása, a messzecsuszecci egyetemen mondtra, avatóbeszédként a végzősöknek, angol címe ''Use suncream'' pár oldal összesen.
Készült belőle egy szám, azt hiszem hasonló (ue..?) a címe, de sehol nem lelek rá... tud vki segíteni, hová merre? -
neduddki
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
HI!
Most leht hogy megsem a retek a hunyo???
1. P SOLBERG 2:43:51.4
2. S LOEB +1:06.9
3. M MÄRTIN +1:41.3
4. C SAINZ +2:10.3
5. M GRÖNHOLM +2:18.0
6. F DUVAL +2:27.2
7. M HIRVONEN +4:15.4
8. H ROVANPERÄ +5:28.4
9. A WARMBOLD +1
legalbbis wrc.com-onis ez van??? na mostakkor valvonogaas eddog eurosport oleg megbizhatonek tunkt...:- ((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat ez qva jo, amit az rtl bemutatott japan wrc osszefolalot ott vhogy beszelo vioszonyban sincs a eurosport web-en lathatroval:- (((((( [L]http://www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/S42/E6258/result_Lng0_Spo42_Evt6258_Mtc90370.shtml[/L]
udv
neduddki -
TexT-BoY
addikt
srácok tudtok jó iciglis oldalakat ahonnan lehet downloadolni videokat?:D:) ?
van már 2órányi cucc és nagyon tök jó de kellene még :D -
neduddki
nagyúr
HI!
Muxik a nexus, pedig mar tejjesen feladtam!!!!:- )))))))))))
udv
neduddki
p.s. de sajnos a rajta leledzo fajlo eltuntek:- ((((((((((
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Sajnos gyerek az nem lesz...Legalábbis egy darabig tuti nem..(Mármint ha mégis egyre jobban vágynék erre, akkor azt hiszem lehet énis szingliútra kerülnék...)
Egyébként tök happy vagyok, fasza az új albi, jó a munkahely (kevés a meló, a munkatársak quakeznek...).Sőt lehet megyek néhanapján németbe is.Csak a fene vigye el, lassan már vén trotty leszek:Y
Hugi meg itt teszi az agyát, mert nem mehetett bulizni...Valami habparty vagy mifene lenne szolnokon...Nem tud megülni a seggén , be van sózva...Lehet csak valami pasit akar maga mögé??Fene tudja.Erre aszongya hülye f@sz vagyook...
ANyámék nem engedték, mert hazajöttem:D:DNa meg rokonok is jöttek...
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
jaja, azt én is levettem!

-
Sick Boy
őstag
Hmmm Emil.Rulez!-t hallgatok.
Mikor is jelent meg az új album? Tavaly ősszel, majd egy éve... szinte azonnal megvettem a ''Hisztis''-t, és csapágyasra hallgattam már, de nem tudok 100%-ban értelmezni egy dalszöveget. Segítetek?
Szal, hogy pontosan miről is szól ez a szám? Én sejtem, de kíváncsi lennék a véleményetekre, mert lehet, hogy én értelmezem félre. Na jó, hogy egészen pontos legyek, szinte sehogyan sem tudom értelmezni, csaj sejtéseim vannak...
''Emil.Rulez! : Hogyan kerülnek oda?
Ülnek a polcon ők. És néznek,
mint dekormackók a csecsebecse-boltban.
Akkor is látnak, amikor szépnek
talál egy pasi. És ülnek ottan
kisimult arccal és lesik, hogy lesz-e
az este végén egy újabb esély,
hogy két hónap múlva majd reményed vesztve
a barátnődnek sírva mesélj
az elmondhatatlanról, elcsukló hangon.
Ők már értik, mi zajlott itt bent:
eggyel többen ülnek a polcon
s az új fiú addigra elmondott mindent
Hogyan kerülnek oda, a polcra?
Egy perc, két hónap és egy durva hét.
Legtöbbjük mintha csak egy pormacska volna,
nem tudják, hányan is lesznek még.
Fogmosás közben figyelik a hátad,
a lábszárad ölelve állnának ott.
Ha lenne szavuk, talán mamának
esetleg anyunak hívnának most.
Szeretnek téged, bár irtózol tőlük;
éjjel a párnád szélére ülve
arcodhoz érintik átlátszó bőrük.
Te azt hiszed, aki az álmodat küldte
biztosan az a szerelmes hapsi,
aki SMS-t írt, hogy jó éjt kívánjon.
Ébredés után, mint piros kis masni
díszíti a reggelt majd ez az álom.
Hogyan kerülnek oda, a polcra?
Egy perc, két hónap és egy durva hét.
Legtöbbjük mintha csak egy pormacska volna,
nem tudják, hányan is lesznek még.''
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
twollah másfél napja nem írt a blogjába... :F
mi van pingvin, alábbhagy a kezdeti lelkesedés? vagy gond van a linux-szal? ;] -
Sick Boy
őstag
Na eeez megaLOL --> [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=68403&start=150#msg179[/L]

-
Drizzt
nagyúr
Na, elkezdtem nézni a 84-et. Pá egyelőre.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bazz, a nap topikja!! Szétröhögöd az agyad :))
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=85658&start=50#msg83[/L] (Aki még nem látta, nézze meg :D)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nézegetem a Mogyoró-t, és már sírok a röhögéstől :))
Ezdedurvaaaa: [L]http://www.mogyoro.hu/portal/product.php?action=view&product_id=6726b9e6643f650c[/L] :D LOL :DDD
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Hi!
Vot enne durvabb is a win98vsXp, megvan az meg, nem ez vot a neve de vmi ijjesi akart lenni az ertelemtlensege???? , de hasonlo stilusban hozong a dv capture virtulabud nevuben is:- (((((((( [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=84065&arc=f[/L]
udv
neduddki
p.s. a 98-as nem tanalom -
KovacsUr
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Van itt egy ilyen FreeWheel: [L]http://www.geocities.com/SiliconValley/2060/freewheel.html[/L]
Sosem használtam, lehet, hogy működik, lehet, hogy nem. Az egered driverében nincs ilyen opció?
[Szerk.]
Hopp, ja hogy már saját topic is meg minden... Bocs :)
[Tovább szerk.]
Arról nem szólva, hogy döglött a link... Ez nem az én napom. :) -
kezd a tököm tele lenni. itt ülök apám gépe előtt, és az elmúlt 3 órában már kb. 15-szörre fagyott csonttá a rendszer.
pedig semmi komolyat nem csináltam. Kíváncsi vagoyk, hány másodpercig bírna egy prime95-öt... :(((
Übergagyi Mercury alaplap, és 1,2 Gigás Athlon, 256 SDRAM., geforce 2.
a legfájóbb, hogy ezért a szarért cirka 200 e Ft-ot adott apám anélkül, hogy engem megkérdezett volna... :( kicsit átverték.
Valahogy meg fogom győzni, hogy hadd rakjak már neki össze én egy gépet, mert ez így borzasztó... -
divot
veterán
Valaki írta ma, hogy húszezernél is több tagot számlál a fórum. Furcsa, nekem mostanában úgy tűnik, mint ha huszonöten irogatnánk folyamatosan egymásnak.
Asszem, erre aludnom kell egyet. -
Sick Boy
őstag
Meghalt Laura Branigan, a nagy sikerű ''Self control'' énekesnője.
Isten nyugosztalja.
-
hungeek
senior tag
Hát én még nem komolyodok az tuti :) de olyan szar érzés... eltudom képzelni hogy mikor már nem 1-essel fog kezdődni a korom, ergo betöltöm a 20at milyen szarul fogom magam érezni...
jah tényleg kevesebben írnak... én is kevesebbet írok... de legalább én szeretem az iskolát, osztálytársnőimbe kannával kell a lelket önteni mert teljesen ki vannak készülve hogy végzősök vagyunk :) -
anaqer
veterán
[L]http://support.microsoft.com/?kbid=314056[/L] (google, ''I feel lucky'')
-
hát Bash, menj le az óvóhelyre, szorítunk érted...
Mondanám, hogy gyere haza, itt kellemes vénasszonyok nyara van, de lehet, hogy fáznál egy hónap múlva... :D
Egyébként a Nyugati part nem csak Vegasból áll. Innen Kalifornia tűnik egy édekertnek, ott még eső is van néha, (nem sivatag) meg meleg is van.
bár, ott meg földrengés szokott lenni. valamit valamiért.
Nem is olyan jó hely az az amerika...
Árpád apánk meg tudott valamit, hogy ilyen szélvédett helyre telepedett. persze, így megmarad a büdös is... de ezt már megbeszéltük. -
sziasztok, mit jelent az, hogy ha a task manager-ben 5 db futó svchost.exe van?
apám gépébe próbálok életet lehelni, mert elég lassúcska (1,2 athlon, übergagyi mercury alaplappal), és ilyet még nem láttam... -
Loretto
veterán
bulizzunk emberek. :DD :DD :DD birthday !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Vettem egy MX300 egeret. Egyelőre jó, de hogy lehet megoldani, hogy abban az ablakban scrollozzon, ami fölött a kurzor van?
(Csao, Panther el csocsózni :D)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest