Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ha 1 hozzászólásban kérdeznek 5-öt, akkor 1 hozzászólásban próbálok rá válaszolni. Ha meg 5-ben kérdeznek 1-et 1-et, akkor meg 5-ben válaszolok.
Másrészt a mod-ot ismerem, szoktam is használni, de itt most 3 teljesen különböző témájú kérdés hangzott el egy embertől, tehát nem tartom nagy ''bűnnek'', hogy 3 különálló hozzászólásban válaszoltam rá. -
anaqer
veterán
Kevered az okot és az okozatot. Az új rendszer nem azért van, hogy ne legyen magas rangod, hanem azért nincs a magas ranggal kecsegtetés, hogy ne csinálj sok HSZ-t. A felesleges HSZ rontja ugyanis az olvashatóságot, és értelmesebb dolgok elől foglalja a helyet a képernyőn (nem mindenki netezik 1600x1200-ban, ugyebár...).
-
Bash
őstag
válasz
SuBeR53_
üzenetére
SuBeR53_!
Nem tudom Magyarországon melyik működik, de van jópár:
iTunes Music Store: [L]http://www.apple.com/itunes/store/[/L]
Sony Music Digital Downloads: [L]http://downloads.sonymusic.com/cds/application/commercewf?store=music[/L]
RealRhapsody: [L]http://www.real.com/rhapsody/?src=081604realhome_1_1_2_1_8_1[/L]
Wal-Mart Music Downloads: [L]http://musicdownloads.walmart.com/catalog/servlet/MainServlet[/L]
De van még sok másik, ezek csak a legnagyobbak. Keress te is egy kicsit, Google a barátod. -
SuBeR53_
tag
Hogy lehet at aláíráshoz képet tenni?:F
-
Esmein
nagyúr
Nem fogadja el a számokat. Harakirit fogok elkövetni :P
Rosszabb, mint az Elvira a komodoron :) -
Esmein
nagyúr
Kipróbáltam minden kombinációt a számokkal amiket megadott és nem jó. Ez baj.
-
SuBeR53_
tag
nem tudtok 1 jó mp3 letöltési oldalt?
kazza,dc++,stb......... nem -
Esmein
nagyúr
Na lol. 3 nap lett volna mire addig a kombinacioig eljutok ...
-
Esmein
nagyúr
Na ez mocsokság. Elkezdtem játszani, nézem a papírt, a linken az volt h játszak máshol mert ez pirate verzsön. Elmentem oda és azt hittem ugyanaz a link marad a papíron ... Grr...
-
F-ECT$
titán
Elvették Fazekas aranyát :(((
-
Bazsesz
őstag
válasz
SuBeR53_
üzenetére
Azt ne is csináld. Inkább menj el kondizni, meg úszni rendszeresen. És vigyázz a helyes testtartásra. Akkor nem lesz gond., Mondjuk ez kortól is függ. Mert nekem 10-11 évesen köbö akkora volt, mint amit leírtad. Bár nem tudom a korod, de ha már 17-18 vagy, akkor mind1. ha meg felette vagy, akkor meg nem is kell rá gondolni.
-
Bazsesz
őstag
Szépjóestét!
Hazatértem végre valahára. Szétnyestek, összeraktak, megkínoztak, de a lényeg, hogy itthon vagyok. Eléggé gáz volt ez az egész, de a végeredmény király lett. Legalábbis nekem teccik.
Most leginkább pihengetek, meg olvasgatok.
Üdv: balu -
VladimirR
nagyúr
tudom, tudom, hust a hentesnel....
s azt is tudom, hogy a tc nem erre lett kitalalva, s mivel nem ez az elsodleges szempont a fejlesztesenel, lehet lassu, helyenkent bugos, de a legtobb embernek boven eleg, mivel max 1-2 kepeket, kisebb allomanyt kell fel-, vagy letolteni
komolyabb hasznalatra biztos vannak jobb progik, ezekrol sajnos nem tudok nyilatkozni -
SOS ! milyen FTP-programot használjak?
:o -
Conki
tag
válasz
duracell89
üzenetére
:DD Ilyet én is kaptam:)
Nekem tetszik:) -
divot
veterán
Borotválkozás közben fogyott ki a szufla a masinából. Ez ilyen dokkolós töltős cucc, de már nagyon megbántam, hogy ezt vettem. Most úgy nézek ki, mint a félszakállas Bergendy :DDD
-
anaqer
veterán
Gyors, hülye kérdés :
DVD+R(W) lemezeket csak az írók olvasnak, a DVD-ROM meghajtók nem? -
Loretto
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
ez de durva.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
duracell89
üzenetére
Én Albán vírus néven ismertem. És számomra vicces volt. :)
-
Predator666
aktív tag
ha...ha...ha...HAPCIIIII!!!!
-
duracell89
senior tag

:DDD -
duracell89
senior tag
milyen baromk vannak? pfff :(((
ezt kaptam mélbe:
''Bosnyák vírus
Ön most egy ''bosnyák vírust'' kapott. Mivel mi Boszniában nem rendelkezünk programozói tapasztalattal, így ez a vírus a bizalom elvén müködik. Kérjük Önöket, hogy töröljenek le minden állományt a merevlemezükrol és manuálisan
továbbítsák ezt a vírust mindenkinek az e-mail címtárukból. Köszönjük a bizalmat és az együttmüködést.
Ui.: Ez egy továbbfejlesztett beta verzió, ezért először küldjék tovább a levelet, majd utána töröljenek mindent a merevlemezről! Köszönjük...''
mér zaklatnak ilyennekel? azt hiszik vicces? akkor tessék...kac kac -
Esmein
nagyúr
Najó teljesen elbutít ez a sz*r számzár.
Megyek aludni, mielőtt megőrülnék... -
Esmein
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Nekem már golyózik tőle a szemem :)
Gyerünk, próbáld megoldani. Majd ha odaértél a páncélszekrényhez szólj ... :D -
Esmein
nagyúr
[L]http://www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php[/L]
Játsszál inkább crimson roomot ... -
Esmein
nagyúr
B*sszus, ismeri valaki a crimson room nevű játékot ?
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Itt Florida-ban nem igazán van vonatközlekedés. Ez a jelenlegi vasúthálózat: [L]http://www.dot.state.fl.us/MapsAndPublications/images/railrod2A.gif[/L]
Szerintem személyszállító vonatok csak maximum túrista látványosságként vannak. :D
De most találtam ezt is, bár még csak tervek vannak: [L]http://www.floridahighspeedrail.org/[/L] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
ez az eredeti - [L]http://www.praelog.hu/download/vterkep.htm[/L]
erre megyek - [L]http://cyla.srv.hu/pics/ph/mav/mapfull.jpg[/L]
ez meg a modemeseknek egy megcsonkitott valtozat - [L]http://cyla.srv.hu/pics/ph/mav/map.jpg[/L]
a zold vonalon, a piros pontoknal szallok at, bar cegledet neha kikeruljuk
regen a sarga vonalon is mentem parszor, ott nem kellett atszallni, mert ide-oda csatolta a kocsikat, de az mar nem megy, bar van a zold vonalon is kozvetlen, csak szegedrol hajnali 5:20-kor, azzal meg nem sokat erek
odafele altalaban 2, vissza a 3 atszallasos taktikat valasztom:DDD
hungeek: majd ha itt is annyit keres egy mozdonyvezeto mint japanban, akkor lehet reklamalni, hogy keses eseten legyen ongyilkos, addig nem - nem (csak) neked szol
Bash: de en nem utalom a mav-ot, en a 5-6 oras utat utalom (kocsival sem kevesebb, busszal meg tobb is, es kenyelmetlenebb - ragyujtani se tudok...)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Aludjunk! Én kezdem! :D
-
VladimirR
nagyúr
meg tudnad mondani, hogy mennyibe kerul japanban egy 350km-es diakjegy?
mert szinte biztos vagyok benne, hogy nem jon ki 898ft-bol
ez az ongyilkos dolog meg szvsz baromsag, pedig nem te vagy az elso, akitol hallom (eloveszi a szamurajkard keszletet, es megkeri az egyik kalauzt, hogy miutan kivagta a beleit, az csapja le a fejet?) -
VladimirR
nagyúr
nem ertem mit kell sirni par ora vonatozas utan:F
en ma ugy 12-13 orat toltottem vonaton
reggel 4-kor keltem, 5:20-kor tiszai (miskolc) onnan hatvan+szolnok atszallas (elobbinel 50 perc varakozas - nem keses, ilyen a menetrend), majd kecskemeten all a vonat (szvsz ez az lehetett, amin fokukac is volt)
tudni kell, hogy a szolnok felol erkezo 3 kocsit rakapcsoljak a pest felol kozlekedo vonatresz vegere, megpedig oly modon, hogy a mi 3 kocsinkat kivontatjak (szegeddel ellentetes iranyba), majd visszatoljak
mikor a mav belekezdett ebbe a manoverbe egy asszony felpattan, mergantja a veszfeket, majd ''de en szeged fele akarok menni'' felkialtassal leugrik a vonatrol, es atszall a pestrol erkezett kocsikba :DDD
visszafele meg jobb volt: szolnok 40 perc varakozas, emelle meg 20 perces kesessel indulas, hatvanban igy csak 10-15 percet kellett varni a csatlakozasig (ami idoben jott), es ekkor jott a java: fuzesabanyban megall a vonat, le- es felszallnak, majd indulunk
az allomastol kb 500m-re lehettunk, mikor satufek a vonat megall es siri csend
persze az utasok egybol beindulnak: ''elutottunk valakit, a kalauz ott keresi az elemlampaval'' - ahh nem is a fekeket nezte)
na sebaj, fel ora elteltevel kiderult, hogy a mozdony lerohadt, igy visszahuztak minket fuzesabonyba, ahol a 3-as vaganyra tettek a szerelvenyt
ezutan a hangosba fel(!) percenkent bemondtak, hogy a nyiregyhazaig kozlekedo vonat (ezzel mentem volna ugye miskolcig) technikai ok miatt nem tudni mennyit de kesik, viszont a 2-es vagyrol atszallas utan indul egy szemely miskolcra
miutan ezt 5-odszor is bemondtak, a jonepnek leesett, hogy at kellene szallniuk talan, nem viszik at oket olben
es a legnagyobb poen: kinezek az ablakonm, hogy miert nem indulunk mar es ekkor lettem rosszul, mert ennyi birkat egy helyen meg nem lattam (meg a PH-rangok topicban sem): mennek egymas utan sorban az emberek, es egyesevel mindenki megkerdezte a kalauzt, hogy ''ez megy miskolcra?''
ertitek? MINDEGYIK!
az nem zaarta oket, hogy a kalauz elmondta az elotte menonek (amit en kb 3x akkora tavolsagbol is tisztan hallottam), vagy hogy ki volt irva (az esti sotet ellenere is jol lathatoan), hogy az a 2-es vagany, ami pont egybevag azzal, amit a hangosban ontanak megallas nelkul
vagy hogy az egesz rohadt palyaudvaron nem volt mas vonat
na lenyeg az, hogy kb ejfeltre itthon is voltam, de csak azert, mert fater be tudott jonni elem a palyaudvarra, maskulonben meg most is hazafele setalnek miskolcrol (utolso busz 23:50 - amit mar nem egyszer kestem le a 22:47-re erkezo vonattal:DDD)
ps: felreertes ne essek nem kivanom szidalmazni a mav-ot, mert ha nem lenne, akkor ezt az utat nem 2k-bol usztam volna meg
(hubazz mennyit irtam - 1280*960-ban nem fer el a kepernyo, pedig a leheto legtobb hely van a szamara szoritva:DDD)
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Fele királyságomat egy Gigabyte GA586-AT képért...!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Synology NAS
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest