Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
Hmmm, offtopic, itt se jártam még ha jól emlékszem :)
Akkor off:
Késő van, nem is értem mit keresek én még itt, valahogy itt ragadtam, pedig reggel 8-kor fel kéne kelni a Forma1 miatt :) -
kérdésem volna.
hogy kell a nero-val úgy audio CD-t írni, hogy látsszon is a CD-text?
az imént írtam egy cd-t, hiába töltöttem ki, meg pipáltam be mindent, mégsem látja semmi a cd-textet.
megírtam ugyanazt a CD-t Exact Audiocopyval, és csodák csodájára azzal látja.
szóval a néró a ludas? nektek szokott vele sikerülni? :U
vagy csak én vagyok béna.... 6.3.1.17-es nero-m van. -
Trak
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Lenne bőven annyi ember, amennyi elég egy ilyen rádióra, csak sok idő kellene amíg ''befut''. Amíg a szponzorok is elismernék, hogy az emberek tényleg hallgatják. Ehhez pedig pénz kell, kihúzni addig, amíg a szponzorok mernek bele fektetni. Lottóval menne simán. Összeszedni pár jó arcot műsorvezetőnek, zenei szerkesztőnek, és fél éven belül egész jó kis adó lenne.
-
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
''Apropo, lottozzunk!
Nyerjuk meg a masfel milliardot, abbol talan mar lehetne csinalni egy jo kis ''kereskedelmi'' rockradiot.''
erre már én is gondoltam. Ha majd mocskosul gazdag leszek, fogok erre áldozni asszem... :) hogy a köznek legyen rockrádiója.
Mert valljuk meg, szégyen, hogy nincs.
Bárhol jártam eddig, mindig volt az éterben legalább egy rádió, amelyik jó rockzenét játszott. Egyedül nálunk nincs semmi, mióta megszűnt a Bridge.
de azért ez egy 2,5 milliós agglomeráció, és egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lenne rá igény....! :(((
komolyan! Prágában pl. tök jó rockrádió van! Álltunk a dugóban délután 4-kor, de nem idegeskedtünk, mert AC/DC szólt a rádióban. majd Aerosmith, majd Red Hot Chili Peppers. Mutass egy olyan rádiót Magyarországon, ahol ilyen jellegű zenék mehetnek napközben...
ez az ország csak az igénytelenségre vevő. -
-
PeliScan
addikt

''Woo exotic.... don't you hate it when data cables are better traveled than you?''
:D -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Elhiszem. :)
En is kiakadtam rajta. :)
Szoval, errol a bandarol azt kell tudni, hogy az 1920-30-as evek stilusaban tolnak muzsikat. :)
Ezert is volt meglepo, hogy igy sikerult megcsinalni.... ;)
A ''masik'' oldalrol is van itt ket remix, ami szerintem szenzacios. :)
Az egyik ez: [L]http://www.machinaesupremacy.com/downloads/machinae_supremacy_-_sidstyler.mp3[/L]
A masik pedig ez: [L]http://www.machinaesupremacy.com/downloads/machinae_supremacy_-_i_turn_to_you.mp3[/L]
Kellemes hallgatozast. :)
Ha nem birod a femzenet, akkor inkabb ne hallgasd meg. :DDD
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
háááát nálam mostanság mike oldfield tubular bels 3. koncert dvd dübörög a hangfalakból és valahogy egészen jól elvagyok vele.persze ezt a zenét nem lehet mondjuk újság olvasás vagy pakolászás közben hallgatni,mert akkor nem tudsz kellő figyelmet fordítani a zenére.mert ehhez a zenéhez figyelem kell és úgy lehet igazán élvezni...
-
rATdrAgOn
senior tag
Csak nem ismered? :)
Mondjuk en nem a szanalmas.hu-rol ismertem oket, hanem Szittyon parszor hallottam valamit, ami ilyen total elmebajnak tunt - azota sikerult kideriteni legalabb a kollega es a banda nevet. :)
Kellett hozza ket honap kitarto munka... ui, a reszegen hallott ''La-la-la-la'' eleg sovany nyomnak tunt :DDD -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Nekem begyun... jovo7-en elkezdem kutatni a varost, hogy hol lehet megvenni az albumot... :)
Aztan mar csak CD-s fejegyseg + 2 uj hangszoro kell a vasba, es mehet a polgarpukkasztas 1000-el. :)
Raadasul meg nekem tetszik is. :DDD
(Igy csak magnoval, meg a ket hatso szetszakadt hangszoroval is lehet halalfelelmet eloidezni - pedig nem hallgatom hangosan a cuccot, mert minek - a kornyezo autostarsakbol. :DDD Nem ertem miert, nem vagyok egy agressziv tipus. :P Biztos a szovegek miatt :DDD) -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Nem csak az. :)
Ugy minden Tudosok album az. :)
Megvan szinte mind, azzal szoktam a nepet sokkolni a kornyezetemben, meg Waszlavikkal... de az viszont csak kazettan van, magnom meg mar jo par eve nincsen :(((
Idokozben felkuszott a muzsika ide:
[L]http://call.of.cthul.hu/~ratman/Max%20Raabe%20-%20Around%20the%20World.mp3[/L]
Ez az ATC Around the World c. szamanak a remixe... csak eros idegzetueknek. :DDD
[Szerkesztve] -
Integra
titán
én ajánlom mindenkinek sok szeretettel a tudósok - apa kocsit hajt c. szerzeményét.
egy élmény:D -
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Hmmm... mostani elektronikus muzsikabol csak igenyes goa es trance jon be perpill :)
Illetve, a jo oreg C64 SID muzsikak remixei :DDD
Ilyen nu-metalbol is van amit hallgatok, pl. sikeresen begyujtottem a korai Evanescence albumokat (nem mp3-ban :DDD), mert azok meg jok. A Fallen akkora sz*r lett, hogy csak na (elkapta oket a gepszij - ''felfedeztek'' a bandat a tengerentulon :DDD).
Aztan most epp Max Raabe-ra kattantam ra, az is tecc. Pedig igazan semmi koze nincsen semmihez sem. :) De az is jo. ;)
Nalam a merce az, hogy mi a jo. :)
(Apropo, ajanlom Chicane mester albumait, igazabol nem is goa, nem is trance - de a faszi valami felelmetesen tudja az osszhangzattant, jo szerkon annyira megut a muzsika, hogy mar szinte faj :)
Jajj, most talaltam meg a regi Vangelis valogatas CD-met. :)
Ez a mukso sem samli, csak egy a bibi vele - felepit egy atombrutal temat, szepen, aprankent, majd a szam vegefele megorul es kakofonia lesz az egesz. Sajnalatos :(
De azert akkor is meghallgatom most az Alphat, mert a 9/10-e jo :) -
Integra
titán
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
nálam a progressive, breakbeat, techno, d'n'b, goa és chill mellett teljesen jól megfér a tátrai tibi bácsi meg a jackie orszáczky isteni jazz zenéje, vagy említhetném miles davis-t és john coltraine-t, de akadnak rock cd-k meg ezek az újabb punk és new age zenék is, vagy minek hívják ezeket:)
viszont azt amitől hánysz tüctüc rádió ügyben, na pontosan azokat nem szabad hallgatni....
van szétszórva vinyókon kb 200GB mp3 igaz igényes tüc-tüc zeném is, a felét még meg sem hallgattam és ez csak több és több lesz:) -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Hmm... nemtom. :)
En is lassan 30 fele jarok, de nem ezeken a vackokon nottem fel. :)
Volt minden. :)
Mode, Bonanza (nem rohogni!), aztan mindenfele elektronikus zene (pl. Kraftwerk), aztan kemenyedett az iranyultsag (Gep, Judas, Maiden, Metallica, stbstb). Najo, mostani elektronikus zeneket is szoktam hallgatni, speciel van jopar goa es trance albumom is. :DDD
De az, ami a radiokbol omlik azt nem tudom minositeni, mert minosithetetlen. :((( -
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
van az igazi értékelhető tüc-tüc és van az iszonyatosan szar kommersz gagyi fos tüc-tüc.
előbbi értékeléséhez soksok éves tapasztalat és éjszakázás kell, utóbbi hányást pedig a legalább ennyire kommersz gagyi fos ''zenei'' rádiókból és tévécsatornákból hallhatod.
hidd el, óriási különbség van. még ha te szimplán botfülű is vagy hozzá :)
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
OOooooo, csatlakozom. :)
Szvsz, azert a Judas is illik a sorba. :DDD
Apropo, lottozzunk! :)
Nyerjuk meg a masfel milliardot, abbol talan mar lehetne csinalni egy jo kis ''kereskedelmi'' rockradiot. :DDD
A t*k*m teli van mar a sok bugyuta kereskedelmi adoval, mar szinte percre pontosan meg tudom mondani, hogy mikor melyik szam kovetkezik - szanalmas. :O -
válasz
Bazsesz
üzenetére
''De én legalább normális zenét hallgatok. (nem ájront, meg sabbathot, meg társait, mai a váleményem szerint jó zenéket)''
nem tudom mit izélsz, ezek tök normális zenék ! :t
mármint az iron maiden meg a black sabbath... alapzenék, mint a metallica, és a gnr, és a zeppelin, és a deep purple, és a stones....
persze ízlések és pofonok.
én meg ilyen oldtimer vagyok, néha úgy érzem, hogy rossz korba születtem, egy olyan korba, ahol tíz éve csak tuc-tuc folyik a csapból is. :( -
Bazsesz
őstag
Tatuvá, Bébi gabi & lányi lálává, Hooliganssé, és Nox-szá.
Nézd csak meg a VIVA-n a Coca Cola ranglistát.
4. Hooligans - Játszom
3. Baby Gaby & Lányi Lala - Darabokra szakítod a szívemet
2. NOX - Ébredj fel
MINDEGYIK májusi, vagy áprilisi szám, és ezt a héten láttam. De én legalább normális zenét hallgatok. (nem ájront, meg sabbathot, meg társait, mai a váleményem szerint jó zenéket)
Üdv: balu -
DoubleD
aktív tag
Objektív telefonmágusok (és természetesen mezei (fel)használók) esetleg nézzenek be ide:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=91705[/L]
(http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=91705),
nem reklám, csak egy kérdésre szerenék választ kapni. :)
Köszönöm. -
anaqer
veterán
[L]http://www.amazon.com/exec/obidos/clipserve/B000002KHH001004/0/002-2469787-5870429[/L] (Nem jól rakja be a linket...:( )
Iron Man, emberek, Iron Man. Mivé lett a világ... :U -
m-bazsi
tag
ha jo hangulatot akartok, olvasgassatoksatok itt a poenokat!
[L]http://www.istentisztelet.hu/humor.htm[/L] -
anaqer
veterán
''Ta-ram ta-ram-tam, tara-rara-raram taram-tam...'' ;]
-
Bazsesz
őstag
Jah, ezt a felújított kasznit meséld be itt akármelyik nőnek :D Habár vannak olyan ''alkalmi'' nők, akik valszeg még nem voltak olyan emberrel, akinek 32 centis fém van a mellkasába :D ;] Bár ismerettségi körömbe ilyen ''alkalmi'' nők nincsenek. Na mind1, majd lesz valahogy. Ha elérem a 36 hónapot, akkor kiírom egy bazinagy táblára, hogy LAMER, lefotózom magam, és kirakom a netre :D
-
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Fel vagyok pörögve ezerrel. De annyira, hogy le se lehet lőni.
Egészségügyileg meg jól vagyok. Ma már az oldalamra feküdtem, nagyon király érzés volt, bár még... De nem fáj, meg semmi. Asszem nagyot fogok most aludni :D
-KÖZÖSBE-
Keresek egy videót! Ez egy Starcraft valamelyik bajnokságról készített videó, amiben a győztes in-game menetét követhetjük figyelemmel. a lényeg annyi, hogy a gyerek kattintgat összeviossza ezerrel, mint egy állat, és pár perc alatt simán nyer. Ha valakinek megvan, vagy tudja honnét lehet leszedni, ne habozzon tegye közzé nekem! (Ez csak egy in-game videó, semmi illegalitás...) -
_Volkovy_
nagyúr
én annyira leszarom az összes ilyen formális baromságot,hogy sztem szalagavatón se fogok megjelenni.a táncot alapból felejtse el mindenki gyorsan és fájdalommentesen.:P
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Bazsesz
üzenetére
a szuloik marcsak ilyenek
egyebkent nem kell, ''mamas-babas'' (hogy ez mekkora lol) szuloi
en egyszeruen bementem a hivatalos szuloire es megmondtam, hogy szuleim nem tudnak jonni (mert telleg nem ertek ra) es kesz
nem tud mit csinalni - ram ugyanugy tartozik amit mondani akar, mint szuleimre (ha nem jobban) -
Bazsesz
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Aham, akkor te rutinosan összegyűjtötted magadnak a linkeket, hogy ne kelljen keresgetned. Nem is rossz gondolat!
A szülői annyira kiráyl volt :D Mondom a 40 fős terembe voltunk vagy 90-en. Mi megkaptuk az utolsó két padot, az egyik sarokba. Na mi oda szépen beültünk egy páran, ahova fértünk (kisebb gruppensexre hasonlított, olyan pózba ültünk meg feküdtünk ott). Kajáról gondoskodtam (vittem fornettit, meg a ''hagyománynak'' megfelelően popcornt ;] ), szal gond nem volt :D
Az volt a durva, mikor szólították fel a gyerekek szülőit, és mondta a gyerek, hogy ''nincs itt''. meg úgy maga az egész.
Köbö 1 óra múlva a szülők kishíján szülői K1-et rendeztek. Mi meg mondtuk a hülyeséget a végén, mert már tényleg semmi értelme nem volt (ofex csak nyomta a magáét, pölö hogy menjünk dolgozni, hogy segítsünk a szülőknek... ) Szal jó szar volt az egész, de a buli miatt megérte elmenni.
De gondold bele, mekkora nagy fíling volt, mikor elkezdi kiosztani a számvitel dogákat :D És közben mindenki röhög ezerrel :DDD
Bár lehet, hogy azért volt király, mert most találkoztam igazán elősször az osztállyal ebben az évfolyamba. Ez volt az első szülői, amikor nem úgy jött haza anyám, hogy a baltát beleállította a fejembe :DDD És még ott is lehettem ezen :D
Kár, hogy az uccsó mamás-babás szülői volt. Mennék még többre is. Nem baj, majd elintézem, hogy járhassak szülőire pár év mulva ;] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Bazsesz
üzenetére
semmi gond, igazad van, de az a log leginkabb arra szolgal (legalabbis nekem), hog yhipp-hopp be tudjam vagni, ha uj - mar kitargyalt - temaban topicot nyit valaki, hogy ne csak azt vagjak, hozza, hogy ''KERESO B*ZDMEG''
pl ezert nincsenek lezarva a link tag-ek
egyebkent meg, mit irtad fentebb, tenyleg kiraly dolog szuloire jarni
en sajnos csak egyszer voltam (az utolson), de ha tudom mekkora FUN, akkor mindre en mentem volna, s szulemiet a suli kozelebe sem engedem (vegigrohogtem az egeszet - orom volt latni, hogy nehany szulo, meg a gyermekenel is jobb kepessegu ;]) -
Bazsesz
őstag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
hal' istennek nem tortent smmi komolyabb baj
a kocsi segge leult (farmotoros, szoval volt ami lehuzza) es a fekdob egy kb 150m hosszu csikot huzott az aszfaltban, viszont fater az uton tudta tartani a kocsit (a csik szep egyenes volt), bar ez valoszinuleg annak is koszonheto, hogy ~60-nal ment (epp akkor ert ki lakott telepulesrol)
szerk.: egyebkent ezt a kocsit csak ''szita''-nak' beceztuk
ezt a nevet az osztalytarasaim ragasztottak ra, mikor egy alkalommal felfedeztek, hogy a vezetooladli taposon (vagy minek hivjak azt a lemezt, amin a labad van) atfer 3-4 ujjuk :DDD
esos idoben balkanyarban egyebkent vigyazni kellett, mert ha tul gyorsan es kis ivben kanyarodtam, folyt a bal labamra a viz :DDD
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
''multkor fater meg a jobb hatso kereket hagyta el a (mar azota sajnos kimult) 120-as skodankrol (masfel ora volt, mire megtalalta a szantasban)''
hát ez megaloool ! kerék-keresés a szántásban! :D
hú de jót nevettem... (bár a történet inkább szomorú, de a tálalása vicces volt) -
Bencom
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
LOL:DDD
Ez túltesz az ismerősöm ''Puzzle'' kispolszkiján...
Az minden kanyarban és döccenőn elhagyott valamit, ha 20KM/H val, vagy gyorsabban ment. nem volt érdemes vele ''száguldozni'' mert ha mindíg meg kellett vele állni, hogy felszedjék a cuccost, lassabb átlag jött ki:DDD... -
Integra
titán
jó ez a miért bannoltuk moderátor topic, most veszem csak észre:)
szabi gyerek visszatérő páciens:D -
VladimirR
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
egyszer-ketszer a mi kocsinkrol is leszakadt a kipufogo
csakhogy az egy volga volt (vagy 15 eve) es hat szerintem a legszivesebben lelottek volna minket :DDD --- annak volt am szep hangja :DDD
multkor fater meg a jobb hatso kereket hagyta el a (mar azota sajnos kimult) 120-as skodankrol (masfel ora volt, mire megtalalta a szantasban) -
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest