Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
A Szentmihályi környékén (itt van a Pólus) jár a 173É, azt szerintem megtalálod könnyedén az őslakosság segítésgével. (Pld. Páskomliget utcai megálló.) Félóránként jár. Azzal el tudsz menni a Keleti Pályaudvarig.
Onnan a 6É-vel átmész a Moszkva térre.
A Moszkva térről Kelenföldre peidg a 49É jár, éjféltől minden óra 14 és 44 perckor.
De én csak hét éve élek Budapesten, szóval lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is. :) -
divot
veterán
Az ember azért olvas regényeket, mert szeret egy picinyt megmeritkezni abban a másik világban. Ehhez azonban arra van szükség, hogy az író szépen megfogja a kezét, és odarepítse. A varázslat részletek nélkül nem megy.
Jókai naponta egy flekket írt. (A flekk 28 sor a MSWordben.) Jack London kettőt. Szóval volt türelmük jól írni. -
divot
veterán
Persze, hogy jó. Én is elolvastam tőle mindent. De kevés. Mást is olvass. Kezd Fekete Istvánnal, figyeld meg, hogy tölti meg egy-egy író élettel a művét. Pld. az öreg asztal nem áll csak úgy a sarokban, hanem ott görnyed, vagy kornyadozik, esetleg szomorkodik. Figyeld az apró, finom részleteket, abból tanulhatsz a legtöbbet.
-
divot
veterán
Üdv emberek!
Málta rulz. :) Kis ízelítő.

-
divot
veterán
Holnap indulunk nyaralni (őszölni). Az időjárás-előrejelzés szerint végig szar idő lesz. [L]http://www.maltaweather.com/5day-forecast.shtml[/L]
Kénytelen leszek végigenni/inni a helyi nevezetességeket. :DDD -
divot
veterán
Hol lehet venni olcsón digitális angol-magyar szótárt? Minél kisebb méretűt...
-
divot
veterán
És még a TU-154 volt nagy élmény, mert egyrészt csöpögött a kezemre a víz (az ablak mellett ültem), másrészt nem működött rendesen a nyomáskiegyenlítés az utastérben, ezért leszálláskor a sztyuárdeszek is megfeküttek, és az egész társaság még az útlevélkezelésnél is szédelgett. :DDD
-
divot
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Olyan volt ez, mint a fodrászom, aki le akarta cserélni a Fiat Puntoját, aztán elment egy kereskedőhöz, aki úgy díleresen megrugdosta a kasznit, megrángatta a kárpitot, és csupa rosszat mondott árcsökkentő céllal az autóról, mire a fodrászhölgy berágott, és elviharzott, hogy senki ne merje sértegetni és bántani az ő drágaszágát. :D
-
divot
veterán
Teljesen beleszerettem ezekbe. Már föl is vettem a kapcsolatot a Jézuskával, és igent mondott. :) Már csak valami olcsó, de normális erősítőt kell találnom. :F

-
divot
veterán
Lehet valahol online hallgatni a Rádió C-t?
-
divot
veterán
Meghalt Szerencsi Éva. :(

[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
De beteg! :Y
-
divot
veterán
Ezt most olvastam, és sürgősen be is tettem aláírásnak. :) A XX. század egy mondatba sűrítve. :D
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon. -
divot
veterán
Valaki írta ma, hogy húszezernél is több tagot számlál a fórum. Furcsa, nekem mostanában úgy tűnik, mint ha huszonöten irogatnánk folyamatosan egymásnak.
Asszem, erre aludnom kell egyet. -
divot
veterán
Mivel eltűnt mindenki, eltűnök én is. :)
-
divot
veterán
Nem ért valaki a matricás albumokhoz? Találtam a családi hagyatékban egy 1978-as foci vb-s albumot, gyári állapot, ráadásul hiánytalanul beleragasztgatva az összes kis izé. Egy gyűjtőnek biztos sokat érhet, de hol lehet ilyen megszállott matricás pasikat találni? (Már az M5-n sincsenek :DDD)
-
divot
veterán
Eddig még nem találkoztam Palival a játékban. Csak nem a legvégén... :F :D
-
divot
veterán
Jó ez a film is: eddig a hatéves kislány véletlenül megfőzte az anyját, aki elég csúnyán nézett ki, mire az apja bezárta a patkányok közé, ettől kicsit szarul érezte magát, de azért felnőtt valahogy, viszont most ifjú hölgyként kicsit félreértelmezi az élet/halál kérdését, és tömeggyilkolászásba kezd. :DDD
-
divot
veterán
Nézzétek az HBO-t: skandináv pszichotriller kezdődött éppen, az első öt perc igencsak húzós volt.
-
divot
veterán
válasz
twollah
üzenetére
De akkor már sokkal szórakoztatóbb lenne, ha ezt napi összefoglalóban tennéd. Tényleg nem kötekedésként mondom, de ha este visszagondolsz a napodra, akkor egy rakás apróság kihullik a rostán, és a rajongóidnak nem kell átrágniuk magukat olyan részleteken, mint hogy az adott pillanatban süt-e a nap. (Persze magamból indulok ki, de ha blog-szinten érdekelne egy másik ember élete, akkor már inkább azokra a dolgokra lennék kíváncsi, amelyek hozzá köthetőek.)
-
divot
veterán
válasz
twollah
üzenetére
Bár a blog elég szabad műfaj, de az, hogy valaki öt percenként bejegyzi, mi nem történik vele éppen, számomra eléggé értelmezhetetlen produkció.
És nem is értem, hogy másokat miért érdekelne, ha most leírnám, hogy elkészítettem a reggeli müzlimet, öt perc múlva meg, hogy megettem a reggeli müzlimet, újabb öt perc múlva pedig, hogy jó dolog a reggeli müzli. :F
Szerk: most néztem a blogodat - 560 alkalommal írtál bele, amit 5720 alkalommal néztek meg. Ez beírásonként 10 látogatás. Hmm, talán el kellene gondolkodnon a stílusváltáson.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Parfüm topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest