Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Nagyon helyes, borzasztó régen játszottam már BWvel, és ez az egyetlen játok, amivel játszom, ergó nagyon régen játszottam már bármivel. :o
Én most perpill ezzel ütöm el az időm; [L]http://www.emogame.com/bushgame.html[/L]
A barátnő dologról ha gondolod, mesélj a nős topicban, majd jól megbeszéljük. :) bár sejtem h sokat nem vígasztal. :o -
-
PeliScan
addikt
Szerintetek van francia nyelvű Fallout 1-2-3?
Hivatalosan, vagy csak unofficial pach? Nagyon jó lenne találni. :o Találkozott/hallott már vki ilyesmiről? -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Há világos, nem is így gondoltam. Hanem úgy, h most alszani lenne a normális, és majd reggel foglalkozni a megoldandó dolgokkal... csak az a baj h nekem sem megy. :( Éjfél előtt itthon voltam már, azóta 20x lefekhettem volna, erre meg még mindig itt. :o
Goyrsan megyek is; jó éjt all! :) -
PeliScan
addikt
Mindannyian hülyék vagyunk, h nem alszunk ilyenkor. Szégyelljük magunkat. :D
-
PeliScan
addikt
Kipakoltam még a gimnazista időkből visszamaradt polcokat... egyik fáradt utolsóéves munka.
Hivatlaos segédanyag az ''A'' betű gyakorlásához :D
nagyobba >> [L]http://peliscan.fpn.hu/AA.jpg[/L] -
PeliScan
addikt
Hűűűbáze mittaláltam!! :o :D
-
PeliScan
addikt
1) Go to www.Google.com
2) Type in: weapons of mass destruction (DON'T hit return)
3) Hit the ''I'm feeling lucky'' button, NOT the ''Google
search''
4) Read the ''error message'' carefully.
Someone at Google has a sense of humor. And will probably be fired
soon. -
-
PeliScan
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Azért abban a Tdie-ban biztos van egy kis ráhagyás is... :D
Igazából az a helyzet, h a cirkó még nincs bekapcsolva, és fűteni kell vhogy. :)
(nah jó nem. csak mostanában sokat manipulálgatok a képeimen, néha egy egész sorozatot kell scriptben megfotóboltolni, és most volt először olyan h valóban várni kellett. így az eddigi underclocingról épp most állok át overre. eddig 1.4V, 1600mhz, tehát jó csöndes volt, mostmeg szegény 1.775v és 2ghz. viszont ha nem kell, nem emelném a ventik fordultszámát) -
PeliScan
addikt
Amikor idekerültem (lassan már több mint 2 éve, jajh) folyton a procim hőmérsékletét nézegttem; akkor vhogy ez volt a divat. :D Aztán pár hónap után gyorsan leszoktam róla. :)
Szóval túl rég volt, mosmeg tanácstalan vagyok; 30 perc full (100%) terhelés után nagyon gáz egy procinak (1700+) a 65 fok?
Félreértés ne essék; tudom h az érték magas. Azt is tom h miért (1.7v, 2giga, 1200rpm) Csak egy csavarintás a potin, és máris lemegy 45 fokra. Tudom h az jobb neki.
A kérdés az lenne, h meghal-e ha néha 65 fokon izzad, vagy bírja még teszemazt fél évig? Nemtom az idevágó ipari határértéket. :F -
PeliScan
addikt
Felfüggesztettek egy diákot PHP használatának gyanúja miatt
Brian Briggs [L]http://bbspot.com/News/2000/6/php_suspend.html[/L]
Topeka, Kansas - Brett Tyson, középiskolai tanulót a mai napon felfüggesztették, miután tanárai megtudták, hogy valószínűleg PHP-t használ.
- Egy tanár hallotta meg, amint azt mondja, hogy PHP-t használ, és ahogy azt a droggal szemben alkalmazott zérótolerancia-politikánk előírja, azonnal felfüggesztettük tanulói jogviszonyát - mondotta Clyde Thurlow iskolaigazgató. - Még nem tudjuk, mi az a PHP, de gyaníthatóan a PCP származéka, vagy egy újfajta diszkódrog, mint a GHB.
A szülőket nagyon megrémítette az újfajta veszély, és követelik, hogy az iskola tegye meg a megfelelő lépéseket.
- Úgy hallottuk, a PHP-ról az iskolában, az Interneten keresztül szerzett információkat. Lehetséges, hogy egy egész PHP webring működik az iskolai számítógépeken - mondta Carol Blessing, a szülői munkaközösség elnöke. - Az iskola feladata az lenne, hogy gyermekeinket írni és olvasni tanítsa, nem pedig hogy olyan veszélyes drogokkal ismertesse meg, mint ez a PHP.
A szülői követelés hatására az iskola átkonfigurálta a weboldalak szűréséhez használt Watchdog szoftvereket, hogy azok megakadályozzák a PHP-ról szóló weboldalak elérését. Szakértők szerint ez megakadályozza, hogy más tanulók is áldozatul essenek, mint Brett Tyson. Az iskolában speciális rendőrkutyákkal átkutatták az öltözőszekrényeket is.
A diákokkal folytatott beszélgetésekből kiderült, hogy a PHP használata széles körben elterjedt az iskolában, de különösen a számítógépes hobbit folytatók körében. Amikor a BBSpot erről kérdezte Brett Tysont, válasza a következő volt:
- Nem tudom, mi a fene folyik, de nem is baj, hogy felfüggesztettek, így több időm van fraggolni. Jiha!
A PHP egyébként egy hipertext-preprocesszor, ami máris elég veszélyesen hangzik. Úgy hiszik, a felhasználók általában a Perl kipróbálásával kezdik, és arról állnak át a sokkal hatékonyabb PHP-ra. Ha több információt szeretne arról, hogyan ismerheti fel, ha gyermeke PHP-t használ, látogassa meg a [L]http://www.php.net[/L] weboldalt. -
PeliScan
addikt
Ehhhh!!!!
hogy lehet itten az országos Széchényiben keresgélni? [L]http://morus.oszk.hu/LVbin/LibriVision/lv_menu.html?SESSION_ID=1096365734_1330573317&lv_action=LV_Menu[/L]
szark. azóta rájöttem :)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Predator666
üzenetére
Lehet sokat, és lehet keveset. Lehet ügyesen felkenni, és lehet bénán. Sőt, lehet a procifelrakással elszúrni a jólfelkent pasztát. :)
(én így szoktam; ha nem új a proci, gondosan, letisztítani alkohollal, vízzel, szappanosa vízzel, mind1 csak tiszta legyen. aztán fogpiszkálóval egyenletes, és nagyon vékony réteget csak a magra!) -
PeliScan
addikt
Hátha valaki tapasztaltabb nálam...
Holnapra össze kell állítanom egy 30 tételes bibliográfiát ''Kapcsolatrendszerek és kommunikáció az 1944 utáni paraszti társadalomban'' témakörben. Asszem kicsit körlhatároltabb témáról fogo kírni, a tévé terjedése 44 után falun. DE! Hogyan tudnék a netről e témájú könyveket gyűjteni? Reggel óta próbálkozom, nem sok eredménnyel. -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Sajnos nem tudom, az egészt az öcsém okozta és rendezte le. Árpád hídnál megadta megát, persze tilosban parkolt le (másnapra két mikulás csomag :() elvitte szerelőhöz aszonták max 6e lesz. Azátn délután meg azt h szétment a tárcsa is (sőt, h valszeg ezért ment szét a bowden mert a tárcsa már nagyon elhasználódott volt) szóval 25k.
Nagyon köszi a felajánlásod, ha az én kocsim lenne biztos h nem vinném szerelőhöz, de így egyszerűen nincs időm/erőm belefolyni. Kár érte, de ez a sorsa. :( -
PeliScan
addikt
válasz
Predator666
üzenetére
OkozHAT. De nem túl valószínű.
Az én 1700+ prockóm amikor használtan vettem, úgy össze volt kenve ezüstössel, hogy csak úgy csöpögött róla, de letisztogattam, és ugyanúgy ezüstöset tettem rája, de csak a magra, azóta is megy. Vigyázz vele és nem lesz baj. -
PeliScan
addikt
Mostmár télleg meghalt a Warbiban a kuplung; 25k :( valószínüleg ezzel elérte a lélektani és az abszolút költséghatárt is, amit családunk rá tud áldozni az autózásra, így novemberben nem visszük el vizsgáztatni, persze azza a felszálítással h ''majd nemsoká'' de szerintem ezzel ki is múlik szegény. Főleg nagymamám sajnálom, hisz neki annyi emléke fűződik hozzá, annyira vigyáztak rá... dehát 23 év az 23 év.
(viszont én nekiállok hétfőn és pénteken dolgozni, és ha minden jól megy tudok majd shoppingolni egy own Skodát :D) -
PeliScan
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Persze h használhatod, de vedd ki mögűle a - by PeliScan részt, mivel én is idéztem egy honlapról, szóval bőven nem az ''enyém'' :)
([L]http://www.iol.ie/~thedeans/reversemod/index.html[/L]) -
PeliScan
addikt

''Woo exotic.... don't you hate it when data cables are better traveled than you?''
:D -
PeliScan
addikt
Watrburg megint haldoklik, most épp az Árpád hídnál. Nincs kuplung. Legközelebbi szervíz > Dózsa Göyrgy út. Kíváncsi leszek hogy jutunk el oda. :D És h mennyibe fog fájni. :o
-
PeliScan
addikt
[L]http://index.hu/velvet/ciki/cikihirek/?main:2004.09.21.&194392[/L]
-
PeliScan
addikt
Hogy lehet egy URLben megadni egy FTP hely címét, a felhasználót, és a kódot?
vmi ilyesmi kéne ftp://szerver.hu:23452345.peliscan
csak nem emlxem hogy hová kéne kettőspont, hová nem... plz. :) -
PeliScan
addikt
Hmhm, mi a legegyszerűbb módja mediaplayerből (.avi) screenshotot készíteni?
-
PeliScan
addikt
Do Not Worry! :D
[L]http://gallery.colofinder.net/albums/socialwelfare-healthproject/SWHP0016.jpg[/L] -
PeliScan
addikt
Merre találhatnék szerintetek a 60as, 70es évekre jellemző portréfotókat? El kéne kapnom a stílust, szóval vmi igazén jellemző kellene.
-
PeliScan
addikt
Aztán ha kimerültek a drogos filmek, jöhet (:D) pár ''bandázós'' is a jobbféléből, ilyenekre gondolok mint Lock&Stock, Ponyvaregény (és a többi Tarantino)
-
PeliScan
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Ali G, Jay, Trainspotting, Dogma megvolt már köszi. Bár ezek közül csak a Trainspotting a hasonló kaliber mint az aáltalam említett kettő. Semmi különös, csak van egy ismerősöm, aki ezekért lelkesedik, és lehet h hétvégén talkozunk, megnézük egy filmet, és hadd örüljön. :)
-
PeliScan
addikt
Milyen jóféle drogos filmeket ismertek? Kéne minnél több cím. Ilyesmire gondolok mint Betépve, Rekviem egy álomért... hm?
Illetve itt is megpróbálom; portré (ill modell) fotózásról keresnél elektronikus anyagot... angolul, magyarul lenne a legjobb, de francia is jöhet esetleg. Vhogy nem találok. :( Hátha tud vki efféle oldalt, nagyon örülnék neki!! :o -
PeliScan
addikt
Végül hogy is döntöttek, mi lett a végleges törvény..?
Jól tudom, h magáncélra(csak saját magam örömére) illegálisan letöltött audió, és videófájlokért nem büntethetnek? -
PeliScan
addikt
A mienké is nagyon szép, komolyan szinte gyári állapotó, ahhoz képest h 23 éves, csak 72e van benne.

Komolyan öröm vezetni, én is nagyon megkedveltem a bébit. :D -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Baze :) épp ezt akartam linkelni. (http://www.polonia-esbjerg.dk/Humor/Zdjecia/2002/Polskituning/wartburg.JPG)
A szpojlertes csávó olyan 200k körülre mondta, hogy megcsinálná... ez a hülye (öcsém) meg képes lenne pár műanyagdarabért dolgozni 4 hónapon át heti 3 napot..! :o
(és sajnos akkor is maradna a kocsi maga közös, szóval én csak élvezném a helyzetet :D)
eddig a színrefújt köpeny és visszapillantó, meg a 300W sub készült el a tuningból. :) -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Fox te még csodákozni, asszem. :)
Tesóm állatira beleszeretett a Warbiba (párosnapon enyém, páratlanon övé) mániákus lett. Elment hati 3 napot Tesznyóban dolgozni, csak h körbeszpojlerezhesse, meg egy év múlva motorcserét szeretne... nem nagyon tudom meggyőzni h hülyeség.
Bár tény, hogy nagyon jól mutatna, és a motor is bírja még egy ideig. Az érdi lejtőn 140et ment!! :)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Nah jah... nekem úgy a vallásom tiltja a háromnaposnál hosszabb egyetemi napokat, tehát van ugye a szenthétfő és a szentpéntek, amit nem mocskolok be csúnya tudományokkal. :)
Én holnap MÉHbe megyek Warbival, felpakolok rá a nagymammer garázsában található tonnányi vasrudat és papírt, oszt juhhé. :)
Most számoltam ki megint, most 11.23 jött ki fogyasztásra. :( -
PeliScan
addikt
Jövő héttől szorgalmi időszak, borzasztó. :o
Ráadásul ebben az évben megfogadtam (mint eddig mindig) h valóban figyelni fogok, és tényleg jegyzetek, és csakazértis bejárok, és előadások után átolvasom a jegyzetet...
nahpersze. :D -
PeliScan
addikt
Nem tudja véletlenül vki, hogy a Canon i450esnek mennyi a maximális nyomtatási felbontása? Pixel/cm a mértékegysége, de mennyi lehet?
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Ez bizony gáz, mert ilyen áron tényleg nem éri meg. :(
Mondjuk a BMEn teljesen más a tanárok hozzáállása is, ami nem feltétlen pozitívum az én szempontomból. Nálunk a tanárok is próbálják a hét első felére rendezni az óráikat, tehát a péntek alapból kb szünnap. :) Persze ez így nem igaz, szemináriumok vannak, de előadások pl nincsenek. Ráadásul mivel nincs se Neptun, se ETR, tegnap egy 20 fős szaminárium időpontját tetettem arrébb, rábeszéléssel. Hogy az az időpont jobb mindenkinek. Nekem persze az. :D
Szóval megint 3 napos a hét. :D -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Nekem is kellett kompromnisszumokat tenni, pl egy két tárgyat nem vettem fel, de mivel tavaly 34 kredtitet teljesítettem, most nem gáz h csak 27 lesz.
Min két nap munka, és hamar összejön egy Skoda ára! :D
(hozzátartozik, h a két szak óráinak a 60%a megegyezik, tehát nem kel mindenre bejárnom) -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Áh, az egyetemi szarkodásokra megy el minden időm, a hét minden napján be kellett mennem inzétni vmit, órafelvétel, efféle.
De, két szak mellett, úgy néz ki, lesz két szabad napom, siekrült így intézni, lobbizni!! :D Hétfő és péntek üres!!
(viszont szerda 8.00től 20.00ig folyamatosan, 15perces szünetekkel... nem tudom fogom e bírni) -
PeliScan
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én Skodát szeretnék, azzal nem is lenne ilyesmi baj. :)
Ez a család erekélye, egy 23 éves Warbi. 12 liter eszik, de szerencsére nem sima benzint, hanem keveréket, aminek mindig két forinttal magasabb az ára, mint a hagyományosnak. Juhhé. :o
Mégiscsak veszek egy Skodát. :D -
PeliScan
addikt
Huh :o kiköpöm a tüdőm :)
Warbi nem indult, így el kellett tolni a legközelebbi szerelőhöz. Akinél mellesleg két napot volt, és ma hoztuk el tőle; az elektromos rendeszer nézte meg... és érdekes módon az akksi merülte le reggelről estére, amivel eddig semmi gond nem volt. Valszeg az szenilis öreg elfelejtette mondjuk visszadugni a generátor csatlakozóját, v efféle, és a 100km alatt amit ma megtettem vele, leszívta töltés híjján.
Vagy, fogott a tatusz egy rossz generátort, belepakolta, majd holnap megmondja h sajnos meghalt, és 15e lesz, és visszarakja az eddigit. :(( -
PeliScan
addikt
Előszörre így olvastam az Index tudósítását >

Term. az 'a' helyett 'u' szerepel. :P -
PeliScan
addikt
atus, köszönöm! :)
anaqer, biztos tudod, de jobb a biztonság - fake a szöveg. :) -
PeliScan
addikt
Vonnegutnak van egy jóféle írása, a messzecsuszecci egyetemen mondtra, avatóbeszédként a végzősöknek, angol címe ''Use suncream'' pár oldal összesen.
Készült belőle egy szám, azt hiszem hasonló (ue..?) a címe, de sehol nem lelek rá... tud vki segíteni, hová merre? -
PeliScan
addikt
hungeek: az a helyzet, hogy nem tudom, hisz ma még csak a beiratkozás volt, beültünk egy terembe, beszélt a tanulmányi-osztlyvezető, kitöültöttünk papírokat, ennyi, csak láttam az arcokat. Illetve a mellettem helyet fogalló (pontosabban én mellette :D) Lillával beszélgettünk. de majd később kiderül... bár ha mutatsz képet, mneg tudom mondani h mi a helyzet...
neduddki, valóban; nekem is csak jó tapasztalataim voltak melindákkal, bár az a helyzet h 3 éve nyáron nagyon futottamaz egyik után, teljesen hülyére vett, aztán amikor már nem voltam szabad, akkro meg persze... áh mind1, azóta is tüske. :D
KovacsUrnak pedig teljsen igaza van, ha érdemes szemrevételezésre, akkor képről felismerem már. :D fotóm viszont még nincs és nem is lehjet róla, hisz még csak beiratkozás volt, mint már említettem. :)
Bash, jaja, fizikailag is itt van, picit kiment beszélgetni hugommal ,addig írok gyortsan nektek. :) -
PeliScan
addikt
Nah, haza is értem a nemzetközi tanulményok beiratkozásról, rossz hír h nem lehet adót visszkérni, tehát -30% bukott, így 100e lesz... :( hacsak nem esik meg a dékán szíve rajtam, és ad vmi csökkentést, de nem hinném. :(
60an vagyunk, viszont kb 75% a lányok aránya, mondjuk ebből aki nézhető az max 10, viszont egy telszámmal már gazdagabb is vagyok. :DDD Jah meg az órák nagyrésze fedi egymást a szociológiával mgé első évben, szóval a péntekem lehet h két szak mellett is szabad lesz!! -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Amit te tanulsz, arra azért vmik kereset biztos lesz... lehet h túlkínálat, meg efféle, de azért mégis szüxség van infósokra.
Szociológus meg ennél sokkal bizonytalanabb... a nemzetközi tanulmányok se vmi konkrét dolog, de a kettőből csak ki lehet majd hozni vmit, én elég optimista vagyok. :)
Az lenne a nagy bravúr, ha heti egy, kető napot részmunkaidőben emelett is tudnék dolgozni... hínnye, nagyon kíváncsi leszek már az órarendemre, hogy hogy jön ki. :) -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
160.000 a tandíj, alapból, félévenként.
30%-80%ig kapok majd remélem visszatérítést, mivel ugyananazon a karon van mindkét szak. Ha a minimuot, 30%ot kapok csak vissza, akkor 110.000. Azt hiszem, ebből még 30% megint visszajöhet, mert felnőttképzést, amire adókedvezményt lehet igénybe venni, tehát apám adójából visszakapunk kb 30e-t, tehát 77e marad. Ez osztva a hónapok számával, havi 16e... ha kurvajól tanulok a szociológián, nagyjából kijön az ösztöndíjból, remélem. -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Szociológián van egypár, de azért nem dögivel, pedig az lenne a jó, monogám kapcsolatból csak ezzel lehet pict felrázni az embert. :D Ide 94 volt a ponthatár, a nemz.tan.ra meg 121, azért nagyon remélem h ez meg is fog mutatkozni a nénik dekoratívságában/mennyiségében. :D
Megf persze jó lenn, ha az idei gólyatábort nem b@sznák el úgy, mint a miénket tavaly. -
PeliScan
addikt
divot, Cathfaern, Drizzt nektek is nagyon ám! :) nem győzök hálálkodni :)
Panther, a nemztetközi tanulményok nem tudom mire jó, de
<+> jól hangzik
<+> érdekesnek tűnik
<+> elég sok tárgy fedi egymás a szociológiával, egy épületben van
<+> duplázás nélkül 121 volt a ponthatár, tehát annira szar nem lehet
<+> egy marhacsinos lány felvételizett oda, hátha a többi is efféle :D
viszont
<-> sok időt elvesz
<-> ami alatt dolgozhatnél, pl
<-> ehelyett a meglévő pénzem is tandíjra megy el
legrosszabb esetben halasztok majd az első gélév után vmennyit -
PeliScan
addikt
neduddki, I_Am, Bash, Panther, KovacsUr > nektek is nagyon köszönöm, tényleg jólesik. :) Így már biztos boldog lesz az év amibe lépek épp. :B
Holnapbeiratkozás nemzetközi tanulmányokra... kíváncsi leszek, mennyit kell érte fizetnem majd. :o félek, h az összes álmom (Skoda, pince, A1) rá fog menni erre a második diplomára... aztán ha elüt a villamos időközbe' akkor ráadásul telejsen fölösleges is volt :) -
PeliScan
addikt
Köszönöm szépen, nagyon bejött; rég voltam ilyen jó nyaraláson! :)
Gépet tesztelgettem, 2x írattam ki CDre a 256os kártyát, tehát lett olyan 800 kép, ezek közül párat (amik arra érdemesek) majd közzéteszek. Ma egyenlőre ünneplek/búslakodom a 21. életévem betöltése felett. :D -
PeliScan
addikt
Nu, én szept.1ig Horváto.ba el, remélem sok jóféle élménnyel leszek gazdagabb, nektek addigis jó nyárvégét. :)
PS
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest