Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
lehúznak, de ez nem egy embertől jött... Egymás között adogathatják a címeket, és ritka gusztustalan amit csinálnak. Ha telón hívnak ilyen szar marketinggel kapcsolatban, azzal kezdem: honnan van meg a számom? Erre elnézést kérnek a zavarásért...:) Minden MLM-est elítélek, mert mások átbaszásából gazdagodnak meg, aki pedig picit is gerinces, nem képes ilyesmire, ergo EBBŐL nem is fog meggazdagodni... Ez is USA találmány...
-
Dave™
nagyúr
Akkor lehet én is a PH! kapcsán kapom a jó kis MLM leveleket. Ráadásul nem is egy embertől. A 3. response-ra válaszoltak (melyben leírtam, hogy nem kéne spammelni, mert a törvény bünteti): ''tudtommal nem büntetni:) Meg hogyan bizonyítod be? stb.'' Grat. Küldtek egy mailt a szegény legény meséjéről, meg hogy ők már milyen über gazdagok lettek, thx to MLM. Ja. Írtam neki, hogy én inkább megdolgozok a pénzemért, és nem leszek parasztvakító, de legszívesebben gyomron rúgnám a 6. levél után:(((
-
Dave™
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt még egyszer megköszönöm, mert annyira jó oldal: Köszönöm:)
-
Dave™
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm!:P
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Tudtok esetleg nekem olyan filmcímet, képek letöltési helyét (a letöltés csak a képekre vonatkozik!) mondani, ami olyan Cast Away (számkivetett) ill Far Cry fílinges? Itt konkrétan a trópusi szigetes tájra gondolok, nem a Trygenekre meg M16-osokra:) Köszi mindenkinek!
[Szerkesztve] -
-
Dave™
nagyúr
Még egy kis csemege, a moderátort keresek topikból:
by westlake:
TOROLD!
zártam -- lesaux
------------------------------------
lesaux....
en vagyok topicindito... megkerlek... torold!!!
egyebkent koszonom, hogy vagytok olyan rendesek, hogy vissza akartok tartani..
jolesik...
tudom, hogy sok ember ''szamitott'' ram, de nekem nem er annyit az egesz, hogy idegeskedjek miatta..
töröltem -- lesaux
#25-ost es #42-est keretik torolni... koszonom..
[Szerkesztve]
#53 ; #54 (fless) - toreles...
koszi
[Szerkesztve]
es az #53?
majd fless torli ha ugy gondolja? ez jo...
...olvasd el a vastagbetus reszeket az #1-ben....
[Szerkesztve]
----------------------------------
Minden második hsz west volt:) A világ nem rózsaszín (csak a T-mobile szerint:DDD) -
Dave™
nagyúr
Második topikjának első hsz-e:
''sziasztok...
kicsit elszallt az agyam es hirtelen felindulasbol toroltettem az elozo topicot...
elkepzelheto, hogy jobb is igy....
aki nem tudna, annak leirom mirol is szol(na) a topic:
a minap vettem egy socket 939-es via k8t800 chipsetes abit av8-as alaplapot es egy belevalo amd a64 3500+ -os processzort.. ez a konfig meg eleg draga, de en megvettem, mert tuningok, es ugy erzem, ebben van lehetoseg..
szeretnek rekordot donteni 3dmark2003-ban, viszont ez eleg nehez lesz...
keszul egy kompresszoros rendszer es beszerzes alatt van egy x800 xt is...
az x800 voltmoddolva lesz es kompresszorral hutve, ugyanugy mint a proci...
amit most irok, az fontos (ajanlom figyelmebe az elozo topic hozzaszoloinak):
ezt a topicot azert nyilt (es nyilt eredetileg is), hogy leirjam nektek a rendszer osszepulesenek es a tuningnak a folyamatat + hogy szolgalatassak neketek informaciot a 939-es a64-rol....
fogok adni teszteredmenyeket es osszehasonlitaskepp masok eredmenyeit is le fogom irni...
mivel az elozo topic olyan lett, amilyen, szabalyok vannak (ebben a topicban):
nincs off (marmint ami nem szorosan a temahoz kapcsolodik)
nincs flame
nincs poenkodas
nincs teszteredmenybeirogatas
nincs amd vs. intel
ha a szabalyokat nem tudod betartani, akkor nincs itt keresnivalod!
leirom megint, mert ez az en topicom...
nem erdekelnek mas konfiguraciok, nem erdekel, hogy mas gepet is vehettem volna, nem erdekel, hogy mennyit megy a te rendszered...
MERT A TOPIC NEM EZEKROL SZOL...
a tema adott...
ha valami nem tetszik, akkor viszlat... nem kotelezo ide irogatni...
ami nem temahoz tartozik, moderaltatva lesz...
(egyebkent eleg siralmas, hogy egy topicot ilyen bevezetovel kell kezdeni!)'' by westlake
Az első is kb ilyen volt, bocsika, elég hosszú, de Te kérdezted:) Az történt, hogy volt néhány off, de semmivel sem több, mint másutt, ő pedig erre megsértődött...
[Szerkesztve] -
Dave™
nagyúr
Mit szóltok westlake távozásához a fórumról? Nekem ez a második nickem (névcsere miatt), így már egy ideje ''ismertem'' (látásból), de valahogy nem értem. Olyan, mint egy durcás kislány. Nyit egy topikot, ahol levegőt venni is csak engedéllyel lehet (ez túlzás:DDD), de minimális off minden topikban van, ezzel együtt kell élni, nem szaladhat percenként a ''moderátort keresek'' topikba elsírni a panaszát, hogy már megint van egy off az ő szép topikjában... Aztán meg érezzük magunkat megrendülve, hogy ő többet már nem segít senkinek, mert nem lesz alkalma: elhagyja a fórumot. Talán túlzásba vitte... Talán picit szerénytelen volt. R.I.P. westlake
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest