Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bash
őstag
Tegnap itt jártam: [L]http://www.floridastateparks.org/oscarscherer/default.asp[/L] és őt láttam:

Nagyobb: [L]http://bashland.net/pics/mamasita.jpg[/L] (645x1245, 127kb) -
Dave™
nagyúr
Akkor lehet én is a PH! kapcsán kapom a jó kis MLM leveleket. Ráadásul nem is egy embertől. A 3. response-ra válaszoltak (melyben leírtam, hogy nem kéne spammelni, mert a törvény bünteti): ''tudtommal nem büntetni:) Meg hogyan bizonyítod be? stb.'' Grat. Küldtek egy mailt a szegény legény meséjéről, meg hogy ők már milyen über gazdagok lettek, thx to MLM. Ja. Írtam neki, hogy én inkább megdolgozok a pénzemért, és nem leszek parasztvakító, de legszívesebben gyomron rúgnám a 6. levél után:(((
-
I_Am
veterán
Ki a f*****om az a Meixner Márk és mi alapján dob meg megkérdezés nélkül MLM levéllel. (és nem csak engem, hanem jó pár másik PH!-st is)
Honnan veszik ezek a bátorságot ehhez? :((( -
huhu
csendes tag
mindenki volt 1x újonc....
Akkor sziasztok, örülök hogy volt alkalmam veletek dumcsizni!
[Szerkesztve] -
huhu
csendes tag
csak gondoltam bemosolygom már ha rászántam magam a regisztrációra! Uncsi volt már csak olvasgatni, és nem hozzászólni!
-
huhu
csendes tag
:))
-
VladimirR
nagyúr
[L]ftp://cyla.homeftp.net/csehhimn.mp3[/L]
[L]http://cyla.homeip.net:8080/csehhimn.mp3[/L]
ha az elso nem megy, kerlek jelezd (ha a masodik sem, azt is :DDD)
dc++ rulzz
szerk.: nah latom van mas link is, de azert kernem, hogy nezze meg valaki, elindulnak-e az en linkjeim (attol tartok, hogy a szolgaltatom tilt nehany portot - 21, 80...)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
tele van a faxom már a mai nappal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
qrvára mennék már edzésre tetves irodából.... -
Som@
őstag
A segítségetek szeretném kérni.
Sürgősen szert kellene tennem a cseh nemzeti humniszra. Aki netán tud URL-t, vagy meg van neki, kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm. :P -
Bencom
senior tag
Itt van Bencom, itt van újra...
What is New? -
Monya78
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
A kis piros vonatokon a Kalauz és az ellenőr egy és ugyanaz a személy!! :DDD
Úgy tényleng semmi értelme.... -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
pénzügyi szakügyintéző. pszf-nek volt kihelyzezett akkred. szaka pécsen.csak jun-ba nem lett meg a szalvizsgám :(
-
TrollBalint
addikt
Én is utaztam már ilyenen, (kb. 10 éves koromban), és meg is kérdeztem, hogy mi az a KN jelzés rajt. Monták a rokonok (velük voltam), hogy kalauz nélküli. El is gondolkodtam, hogy miért kell rá jegyet venni, ha nincs rajt kalauz, egyátalán miért van ilyen vonat? Mi az érteleme? :F
Bár azt hiszem ellenőr van ezen is (kb. olyan gyakorisággal, mint a másikokon...:) ) -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
dolgom volt.most a héten megint nem sokat leszek mert pénteken szakvizsga.
monya.hát ez szép.kicsit muris.bocs.
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Ma kaptam a MÁV-tól egy LOL beszólást...
Büntetni akartak, ezt próbáltam elintézni a helyi jegyirodában...
A lényeg az hogy két vonattal kellett utaznom, és az elsőn nem tudtam megvenni a jegyemet, mert a pénztár már bezárt /16 órakkor mentem/, a vonaton pedig nem jött az kalaúz...
Most jött az indok azért nem jött oda hozzám a kalauz, mert olyan vagonba szálltam fel /elvileg rá is volt írva/ amely kalauz nélküli...tehát olyan szálljon fel akinek van jegye....
Egyből gondoltam; meg az szálljon fel rá aki ingyen akar utazni... hisz úgy sem jön a kalauz... -
bogingrol
aktív tag
...ugye, valahogy ki lehet e jatszani xls doksiknal ha le vannak vedve (protektedove vannak) jelszoval? meg kellene valtoztatni par oszlop szelesseget, es nem engedi a genya dokumentum...szal eleg gazba vagyok , mert vagy valami rakat soros macro van benne es rohadtul nem vagyok hangolva arra hogy ujbol megirjam, kollega aki meg csinalta meghott :O
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
hú de 7fő van.mindenk passzív :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
Csakhogy még nem múlt el. Na de majdcsak túlélem, elvégre már sejtettem egy ideje hogy ez lesz... volt időm megbarátkozni a gondolattal. Csak szörnyű hogy megint egyedül... hiányozni fog. És jön az unalom, ami helyett eddig sokkal jobban tudtam eltölteni az időm.
De boldog vagyok... elvégre mindennek ellenére legalább szar a frissen vett MP3-lejátszóm, és vár holnap a kis-ZH is. Happiness :U
MOD: Na most 9800 hsz. :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát igen, a játékkal én is így vagyok. A legújabb játékom a Half-Life... de most full komolyan. Leszoktam. Persze a BW még mindig jó :)
Majd talán kiírom magamból ha már szakítottunk... kedden-szerdán esedékes. Ehh... még jó hogy nincs naptáram. Elég hülyén nézne ki.
Kedd 14h-15h: szakítás -
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Nagyon helyes, borzasztó régen játszottam már BWvel, és ez az egyetlen játok, amivel játszom, ergó nagyon régen játszottam már bármivel. :o
Én most perpill ezzel ütöm el az időm; [L]http://www.emogame.com/bushgame.html[/L]
A barátnő dologról ha gondolod, mesélj a nős topicban, majd jól megbeszéljük. :) bár sejtem h sokat nem vígasztal. :o -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Asszem lesz időm bőven a közeljövőben, így hát jászhatnánk majd párat. Tanulni azt kéne, legalábbis hasznos lenne, de kinek van kedve... szabadidőmet részben barátnő-kereséssel fogom tölteni nemsokára (:(), részben meg itthon leszek; na ilyenkor asszem jópárszor lesz kedvem BW-zni, csak teljen az idő valamivel. Már unom az unatkozást. :U
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszönöm, de ne fáradj, nem lesz annyi pénzünk a dologra.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
konkrét példát nem tudok mondani, mert én tegnap hallottam először, hogy léteznek ilyen combok. Egy haverral jöttem vissza vonattal, és ő mondta, hogy egy közös barátunk vett egy ilyen kombot (nem is olyan régen). Ennyi amit hallottam. A márkáját mondta, de nem túl jó a memóriám :B (troll...:) ) talán panasonic?
-
zsoltee10
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
egyszerűen egyik sem olyan minőségű, mint ha külön vennéd meg, ráadásul nem is biztos, hogy olcsóbb, mint külön. nekem konkrétan úgy van tapasztalatom, hogy egy jóbarátom egy nívós műszaki üzletben üzletvezető, és kombo cuccok árusításával egy ideje felhagytak, mert nem érte meg, nem volt rá kereslet, nem volt olyan cucc, amit érdemes lett volna az embereknek megvenniük.
arról nem is beszélve, hogy iszonyú rondák. :D
de mondj egy konkrét példát, hogy milyen típusra gondoltál, amit érdemes lenne megvenni? lehet, hogy azóta változott a helyzet, de nem nagyon hiszem...
twollah: ez azt akarja jelenteni, hogy nem valószínű, hogy a menetrend szerint közlekednek az éjszakai járatok? -
atus
senior tag
Gondoltam hátha érdekel valakit. Egy ideje már kijött a Paint Shop Pro 9 Beta, de csak most kezdtem használni. Egy csomó idegesítő hibát, és hiányosságot betömtek rajta. Pont elkezdtem gondolkozni a fotosoppra váltáson, de még adtam egy esélyt neki, és lám. :D Aki foglalkozik képsebészettel, annak csak ajánlani tudom a frissítést!
-
zsoltee10
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
combo-t inkább ne. az se nem normális dvd lejátszó, se nem normális videó, és még drágább is, mint külön-külön megvéve azonos tudás, és minőség esetén.
divot, twollah: köszi szépen, összeegyeztetem a menetrenden az indulási időpontokat. -
divot
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
A Szentmihályi környékén (itt van a Pólus) jár a 173É, azt szerintem megtalálod könnyedén az őslakosság segítésgével. (Pld. Páskomliget utcai megálló.) Félóránként jár. Azzal el tudsz menni a Keleti Pályaudvarig.
Onnan a 6É-vel átmész a Moszkva térre.
A Moszkva térről Kelenföldre peidg a 49É jár, éjféltől minden óra 14 és 44 perckor.
De én csak hét éve élek Budapesten, szóval lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is. :) -
zsoltee10
addikt
51-es 29990 az fotexen, ahonnan az aiwa-t belinkelted.
mod: tök véletlenül nem tudja valaki, hogy a Pólus Centertől megy-e éjszakai járat? Kelenföldre kellene eljutnunk a pólusból egyik este, mert szeretnénk menni Esti Showder felvételre, de éjszakába nyúlik a dolog, így normális busszal nem tudunk menni, taxival meg megmondom őszintén nem is nagyon merek. -
-
zsoltee10
addikt
lesaux figy: gondolom ez lesz az utolsó video, amit vesztek, hiszen már itt a dvd, dvd recorder, szóval video-ra gondolom már nem akartok költeni. Hidd el, hogy sokkal jobban jársz, ha most veszel egy normális videót, és többet nem lesz rá gond. Vegyél Panasonic videót. én anno, amikor még a videók nem ennyibe kerültek, spóroltam a dolgon, igaz nem 10k-t, de nem vettem pana-t, hanem egy Thomson-t. Anyuék Daewoo-t vettek. A Daewoo alig volt használva mégis sz@r. A Thomson most gyűrte be a '85-ben rögzített családi videokazettát, alig bírtam kiszedni.
Soha, de soha nem szabad gagyi videót venni, most meg pláne nem, hiszen a 2 fejes, hulladék samung/philips/aiwa/lg videók, és a fullos, 6 fejes, hif sztereó panasonic között 15k az árkülönbség.
NV-HV61EP. ez a video egyszerűen tökéletes. minden csati megvan, amire szükség lehet, így bármit rá lehet kötni, és bármire rá lehet kötni.
csúcs minőségű mechanika, megbízható elektronika, könnyű kezelhetőség, gyors, halk, szalagkímélő visszatekerés. jó minőségű tv tuner.
ha én most videót vennék, csak ilyet vennék. Barátnőmék most vettek videót, és nem volt kétséges, hogy ilyen lesz. nagyon bevált.
itt a link: [L]http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=422[/L]
vagy nézd meg az 51-est. ez abban különbözik a 61-től, hogy ezen össz-visz egy scart csati van, ami akkor lehet problémás, ha a scart kábellel rá akarod kötni a tv-re, viszont a hangot meg házimozira is ki kellene küldeni.
ha viszont, tuti biztos, hogy csak egy tv-re lesz rákötve, és kész passz, akkor felesleges kifizetni a 61-ért +5e Ft-t. Ettől függetlenül sosem lehet tudni, hogy mikor lesz bővítve a rendszer, mire kell még rákötni a jövőben, úgyhogy én inkább a 61-re szavazok. amin van 2x scart, és egy sztereó rca hangkimenet. -
pweisz
senior tag
Nekem van videom, csak nem tudom hogy minek. :)
-
lesaux
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ajjaj! Lehet, hogy mégsem a legolcsóbbat kéne venni. Meg aztán a távirányítót sem írják, de azért
remélem, ez ma már alaptartozék. :U -
lesaux
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
És akkor ebben hány fej van szerinted?
-
lesaux
veterán
Videót akarunk venni, de nincs sok pénzünk meg nem is értünk hozzá. Ez le bírja játszani az SP-t
meg az LP-t is?
http://www.fotexnet.hu/index.php?
class=list_big&category=005011011&p_id=395458&style=big&sid=1127476# -
SuBeR53_
tag
kinyírnak a moderátorok ha nyitok egy rolleres topicot?
-
PeliScan
addikt
Szerintetek van francia nyelvű Fallout 1-2-3?
Hivatalosan, vagy csak unofficial pach? Nagyon jó lenne találni. :o Találkozott/hallott már vki ilyesmiről? -
Bash
őstag
Mára eltávoztam, leugrok Sarasota-ba barátokhoz egy kicsit! Legyetek jók! :)
-
_Volkovy_
nagyúr
Volt már olyan..
Igaz akkor annyira be voltam állva hogy nem is tudtam magamról,úgy vittek el haveromék az egyik haver lakásába..
Ez kb 5 körül történt,én meg 7-kor felébredtem,megpróbáltam felkelni,majd egy hatalmas tompa puffanással elterültem a padlón,a hányósvödör mellé.
Ofkorsz mindenki felébredt a szobában(ha másra nem,a szentsélésemre mindenképp),a többit könnyű kitalálni.:D -
_Volkovy_
nagyúr
Jóreggelt :D
-
zsoltee10
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
igen ezt észrevettem, hogy az aktív tagok mérése hwsw kompatibilis lett. :D
régen akkor sem volt aktív tag, ha néztem az oldalt, de nem voltam bejelentkezve. most meg akkor is lát, ha csak megnyitom, pedig a fórumra még rá se mentem.
megjegyzi az oldal az ip címem? vagy hogyan működik ez?
Bash: :t -
Cathfaern
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy most kicsit másképp történik az aktív tagok mérése, mint régen (nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy vettem észre, hogy régen csak akkor voltál aktív tag, ha nézted az oldalt, most pedig vagy nézni kell, vagy be kell jelentkezve lenned ahhoz hogy aktív legyél. S ugyebár az utóbbi állapot akkor is megmarad egy ideig, ha te már a gépet is kikapcsoltad...)
-
Bash
őstag
Még én is ébren vagyok. :)
-
Cathfaern
nagyúr
Még mindig ébren vagytok? :) Nem? Akkor nektek több eszetek van, mint nekem...:U :D
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Há világos, nem is így gondoltam. Hanem úgy, h most alszani lenne a normális, és majd reggel foglalkozni a megoldandó dolgokkal... csak az a baj h nekem sem megy. :( Éjfél előtt itthon voltam már, azóta 20x lefekhettem volna, erre meg még mindig itt. :o
Goyrsan megyek is; jó éjt all! :) -
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest