Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
Esmein
nagyúr
-
Sick Boy
őstag
vajon szeptemberben érvényes még a diákom?

-
_Volkovy_
nagyúr
A kampó fent van,és nem is akar lejönni.Egy pár mm holtjátéka van,de ki se tudom akasztani.és nem értem hogy miért.
Talán egyszerűbb lesz,ha keresek egy ugyanilyet..
Mert érted,megy így is,de hogy néz már ki dual-os alaplap,két különböző hűtővel?
A Prime95 módszer azért nem jó,mert még csak a vga,ház,alaplap,procik,ram van meg a gépből.Hidegen kéne vele kezdeni valamit. -
Esmein
nagyúr
Ezeket a procikat le lehet sarkazni ? Mert ha nem akkor aláfeszítesz egy 10 centi hosszú lapos csavarhúzót és lefeszíted. Amúgy mennyit ér a proci ?:D
-
anaqer
veterán
-
tildy
nagyúr
Meghalt egyik volt gimis osztálytársam:(:(:(
Jó ember volt, komolyan.:O:O -
_Volkovy_
nagyúr
Egyébként ez a borda:[L]http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=18[/L]
Ha valakinek van ilyenje feleslegben,az is jöhet,nem feltétlen akarom leszedni a prociról,csak szeretném hogy két ugyanolyan cooler legyen rajtuk.A másik egy Globalwin FDP-32(asszem).... -
_Volkovy_
nagyúr
Köszi az ötleteket,de ez processzor,egy foglalatban.:Y
Ezért nem értem.Látszik hogy pasztázva van,de meg se moccan.Pedig a clip se fogja.:F -
-
_Volkovy_
nagyúr
Hihetetlen problémáim vannak,nem jön le a hűtő az újonnan beszerzett BP6 egyik Cerkájáról.
Egyszerűen olyan mintha oda lenne ragasztva.A pöcök kicsit laza,de a borda meg se mozdul a procin..
Kiakasztottam az egyik oldalon a pöcköt,de a másik,meg se mozdul.A bordát fogva fel lehet emelni a lapot,simán.:Y
Mi a frászt csináljak? -
Sam
csendes tag
Tajvan kompletten elázott, a szél is fúj nagyon, nincs szárazföldi közlekedés, utak, épületek omlottak össze, emberek haltak meg...drágul a processzor, alaplap, memória...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Má' nem azért de a teniszlabda sárga.
Ennek ellenére lehet örülni, szavaztam egy zöldet. :)
Jut is eszembe ha szavazat kell, csak szólj ;]
1 szavazat/másodperc/számítógép könnyen megoldható ;] -
rog
addikt
''Gernot Hacker, :DD a Sophos technológiai igazgatója szerint úgy tűnik, hogy a CAN-SPAM Act nem igazán hatásos, hiszen a...''
ez az ő igazi neve?! :C
(Elkészült a legtöbb spamet termelő országok listája[L]http://www.sg.hu/cikk.php?cid=33464[/L]) -
PeliScan
addikt
Nu, én szept.1ig Horváto.ba el, remélem sok jóféle élménnyel leszek gazdagabb, nektek addigis jó nyárvégét. :)
PS -
Bash
őstag
Készül az új Opera!
Akit érdekel az itt olvashat róla: [L]http://snapshot.opera.com/windows/w760p1.html[/L] (7.60 Preview 1)
Legnagyobb újítás a hangvezérlés! :Y :C -
sokba, és nem számít a diák, csak ha csak a határig mész el, majd szépen átgyalogolsz a túloldalra, és ott szállsz fel.
legalábbis ezt hallottam.
----------------
szerk : ezt találtam :
Kirándulójegy Ausztriába
2004-06-14 18:31
Amennyiben Budapestrõl Bécsbe, Grazba vagy Wiener Neustadtba kíván utazni és 4 napon belül visszatér, úgy Önnek ajánljuk a Budapest – Bécs, Budapest – Graz és Budapest – Wiener Neustadt kirándulójegyet. Ez a normál menetdíjhoz képest 50% kedvezményt nyújt és feljogosítja Önt Bécs, illetve Graz városi tömegközlekedési eszközeinek díjmentes használatára is, a közigazgatási határig. A 4 napos bécsi, illetve grazi bérletért alig 1 napijegy árát fizeti, és ezzel minden villamos, autóbusz, metró és S – Bahn korlátozás nélkül igénybe vehetõ Bécs, illetve Garz város közigazgatási határain belül. A kedvezmény 2. kocsiosztályra, menettérti útra és 4 nap idõtartamra érvényes
Áraink:
Budapest – Wiener Neustadt: 6.048 Ft
Budapest – Bécs: 9.342 Ft
Budapest – Graz: 11.340 Ft
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Mennyibe kerül egy Pest - Bécs vonatút, ha itthon diákkal utazom ?
-
F-ECT$
titán
Megpróbálom itt is:
Tudja vki, hogy a rúdugrók az ugrás után miért teszik vissza a rudat a támasztási pontba és néznek oldalra? (Egyáltalán milyen hosszú a rúd? Esetleg azt ellenőrzik ilyenkor?) -
Tithian
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Au pair egzisztenciálkontonouista kereszténymaterialista liberálkonzervatív hitre kell térni, mert Chutulu már útban van a bolygó felé! :Y
-
hungeek
senior tag
húúú köszi :) szépen jön fel a zöld :)
aki még nem szavazott annak: #607
:) -
I_Am
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Így viszont csúnya vagy.;]
-
burgatshow
veterán
Ahha, értem akkor várhatok! :O
Igen képet cseréltem mert beleuntam, hogy ha nőtt ill. levágtam a hajam, aszerint változtattam az avatárom! :D -
anaqer
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Annak a linknek a modsághoz semmi köze, csak azt jelezte hogy nem kell mindent komolyan venni amit olvasol. :)
Én csak a magam esetéről tudok beszélni - kamikaze boci írt egy mailt Parcinak, hogy javasolna modnak, aztán egy másik mailt nekem, hogy javasolt Parcinak. :) Ezzel egy időben Parci is felkeresett az ajánlattal, én filóztam rajta egy-két hetet, aztán elfogadtam, end of story. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Úgy lesz valaki moderátor, hogy Parci felkéri. Ennyi, semmi misztika, s semmi automatika nincs ebben.
-
burgatshow
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Mi függ mitől? :F :D
-
Esmein
nagyúr
Bakter ... Ez az ember nagyon hülye, vagy nem ebben a világban él vagy valami baja van.
''-Ja. Pl Attilának fizették a védelmi pénzt a Nyugat római birodalom és a keleti római birodalom is. Magyarul vazallusai voltak...''
''Azt modták az indiánok, hogy hunok. MBeszéltem velük és azt mondták, hogy ők hunok... ''
Jesszus. Hallottátok már ? -
Esmein
nagyúr
2004 Ufókongresszus...
Jééééjzus Márija !!!!
Úristen .... -
Cathfaern
nagyúr
Jáj :) Már értem :)
Hogy lehet valaki moderátor témára:
Igazából én sem tudom. Azt se tudtam, mi az a PH!, erre ír valami Parci nevű srác egy e-mailt, hogy nem akarok-e a PH!-n moderátor lenni. Mondtam neki, hogy persze, gondoltam biztos poénos kedvében van valaki. Erre kiderül hogy komolyan gondolta :) -
anaqer
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
|
|
|
v
(j/k) - [L]http://www.acronymfinder.com/af-query.asp?p=dict&String=exact&Acronym=J%2fK[/L] -
faster
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha eléri a 100ezer hsz-t. :P
-
burgatshow
veterán
Hogyan vállhat vki moderátorrá? :F
A teniszlabda btw is zöld! A kutyámnak 8 teniszlabdája van! Én már csak tudom! :D
És mielött: nem vagyok színtéesztő: a ph átlagos színe barna, van piros guruló, sárga mosolygó, kék betürtfogú, zöld ördögi vigyorú, piros óóóóó-zó ...stb smile is! :DDD
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Szerintem sárga, de hogy ne legyek ellened, ezért nem szavazok. Így jó?

Az első képen a sárga szín, a másodikon a teniszlabda fehér háttérrel, a harmadik képen ugyanaz a teniszlabda átlátszó háttérrel, a negyediken pedig a zöld szín látható. Mindenki döntse el, hogy melyikhez áll közelebb a teniszlabda.
Érdekes megfigyelni, hogy mennyit számít a háttér. :)
Okos emberek pedig ezt mondják:
''Q. Why are tennis balls greenish-yellow?
A. The ''Optic Yellow'' color is intended to have the best overall visibility. Some argue that orange is more visible in certain conditions, but it doesn't show up well on TV, so it won't be adopted for many pro events.''
''Q. Why do some tennis balls have red print while others have black print?
A. Red print is generally used on clay-court balls, black print on hard-court balls.'' -
hungeek
senior tag
jah... akinek változó az IP-je az többször is szavazhat :)
sajnos nekem állandó :(
:D -
hungeek
senior tag
megkérek minden fórumozót hogy legyen szives az alábbi oldalon: [L]http://mocisoft.fw.hu[/L]
a jobb oldalon a szavazásnál arra szavazni, hogy a a teniszlabda ZÖLD, ismétlem ZÖLD.
Fontos lenne :) számomra presztízs kérdés :D -
-
VladimirR
nagyúr
en furamod atlattam ~30 hozzaszolast :(((
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - OFF topic
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest