Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
m-bazsi
üzenetére
A telefonom fordítva csinálja, feltölti majd leszívja. Utána már úgy is marad. :(
Hát fullos. Most már abszolúte semmi nem megy a lejátszóm aksijába. Töltöm két órája (elvileg ennyi idő alatt kéne tele mennie), lehúzom, be se kapcsol. :( De akármennyi ideig töltöm is, ez az eredmény. A f... kivan!! -
SuBeR53_
tag
Amikor a BELÉPÉS gombra megyek, nagyon szoktam izgulni hogy bannoltak-e már:O
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
zsoltee10
üzenetére
Hát én már abszolút nem vagyok biztos abban, hogy kell vagy sem... neten azért elég sok helyen írják hogy kell, úgyhogy megcsináltam. Ja, és vételkor az eladótól is megkérdeztem, ő is azt mondta hogy kell!
Szerintem mehetek megint sz*pni a garanciával... Soha nem lesz már működő MP3-lejátszóm :O
MOD: De ha nem kell formázni, akkor sem kéne hogy baj legyen hogy megcsináltam... elvégre akkor csak olyan mintha rádugtam volna a töltőre, az meg töltse amíg tele nincs. Nem?
Egyébként a telefonom is Li-Ionos, de az kicsit hülye, ugyanis ha rádugom a töltőre, feltölti, de ha nem veszem le róla amikor elkészül, akkor elkezdi leszívni... :F Magyarán ha este rádugom, akkor reggelre teljesen kinullázza az aksit. :( Vagy akkor ez normális, és a lejátszó is leszívja az aksit ha túl sokáig van a töltőn? :F
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Meglett ugye végre a Diva GEM MP3-lejátszóm. Egyedi Li-Ion aksija van. Az létezik, hogy beraktam az aksit, formázásként töltöttem 18 órát, levettem és alig volt benne? Ezután addig hallgattam amíg kimerült, töltöttem újabb 9 órát, és csont üres :(
Ja, most meg megint egész éjjel a töltőn volt, és bírta 2 percig :O :O -
Cathfaern
nagyúr
Nahát, ma sikeresen meglepett a PH!:
Egy topicnyitó kisebb-nagyobb hibát vétett az első hsz-ben, emiatt jött a szokásos ''ezt ne így hanem úgy csináld és izé'' hsz-ek tömege. Egy pár hsz után szólt a topicnyitó hogy abba kéne hagyni, s legnagyobb csodálkozásomra abba is hagyták :D Úgy látszik fejlődik a PH! ;) -
Bash
őstag
Mi ez a nagy pörgés itt gyerekek? Ilyentájt már csak én szoktam frissítgetni a böngészőt. :)
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ooo, ne add fel a remenyt, ha macskarol van szo. :)
Nekem most kerult elo (tobb, mint fel ev utan) az egyik kinti - tarcsai - kandurom. :)
Nem tudom hol volt idaig, de megvan, elokerult es ami abszolute meglepo, emlekszik ram. ;)
Na ez a durva - macskanyok rulzzak :DDD
Ize, esetleg egy moderator/hazigazda kirakhatna a brozerem ID-jet valahova - csak hogy lassanak mar az emberek egyszer ilyet is :DDD Ui, most _SZAMITOGEP_-et hasznalok, nem csak annak latszo targyat... elnezest kerek a az okozott kellemetlensegekert! :DDD -
hétfőn a kersztanyám hozott nekünk két kismacskát.

mondta, hogy egy hétig zárjuk be őket.
anyukám már a 3. nap kiengedte őket, napközben kint voltak a kertben...
í]y volt ez ma is...
és ma az egyik (a fekete) elment. és nem jött vissza. szomorú vagyok... :(
ez a második alkalom az életben, hgoy háziállatom van, és pár nap után megint a veszteség... :(((
bár még visszajöhet, de nem valószínű.
a macska nem egy hűséges állat, lehet, hogy befogták valahol...
lehet, hogy elütötte egy autó... aggódom.
pedig olyan aranyosak voltak, mindig bunyóztak...
[Szerkesztve] -
[L]http://tar.hu/emvy/kez011.jpg[/L]
-
Bazsesz
őstag
Kemény 14 órányi PHP-zés után úgy fexem le, hogy a fórumom nagyjából működőképes. Igaz még nagyon alap. alig van neki valamilye. Meg 1-2000 dolgot javítani kéne benne.
Remélem, hogy jövő héten már ki tudom adni tesztelésre pár OFF-os lelkű embernek :) Bár még sztem bőven van mit rajta javítani.
nade lassan menni kéne aludni. Nehogymár egy őstag átvegye valamelyik nagyúr éjszakázási szokását, hogy figyeli este a jónépet :DDD Bár, ha rémjön megint az ötlet, még leszek egy jódarabig :D
Üdv: balu -
Wildmage
senior tag
A Dohány utcában lévő M4 Music Club vagy miben voltatok már? Milyen hely az, meg milyen zene van ott meg miegymás? Holnap megyek oda elvileg, de előbb biztos ami biztos érdeklődöm felőle.
-
Tithian
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Tudom, de az ízlésemet nem befolyásolja az, hogy a média mit akar rámtukmálni.
Hiába mutatják, hogy az ideális nő negyven vasággyal, ha közben nem is.
A tinilányok áradatát nem tudom honnan eredeztetni, bár mostanság a reklámokban is sok a 40-50 éves ''nagymama'', mintha nem is léteznének öregek, illetve ha mégis, akkor az unokáik ellopják az orruk elől a tartóstejet és a pötidanont. -
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
[L]http://index.hu/kultur/eletmod/50irritalo1/[/L] Na, éljen, még egy liszenszelt hülyeség...
-
_Volkovy_
nagyúr
az al-kaida megfenyegette magyarországot?jól hallottam?
-
VladimirR
nagyúr
Divot:
ugy ertettem, hogy ide ird, ne ott offoljunk :DDD
egyebkent ugy tunik, mas elkepzeleseink vannak a depressziorol
mindamelett a sok morgolodas mellett probalok segiteni is (megha ugy is, hogy nesze **** itt egy rakat link: olvass)
twollah-ot nem annyira a morgolodasa miatt nem szeretik sokan (viszont helyenkent neki is nagyon igaza szokott lenni)
meg en nem is morgolodok (meg ha ugy is tunik) -
Integra
titán
-
PeliScan
addikt
Kipakoltam még a gimnazista időkből visszamaradt polcokat... egyik fáradt utolsóéves munka.
Hivatlaos segédanyag az ''A'' betű gyakorlásához :D
nagyobba >> [L]http://peliscan.fpn.hu/AA.jpg[/L] -
PeliScan
addikt
Hűűűbáze mittaláltam!! :o :D
-
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
naná hogy azért van ott a cigi ahol! nem hülyék ezek, dollár milliókat öltek a pszichológiai és marketing kutatásokba, arra hogy egy bolt, egy benzinkút shop hogy nézzen ki, milyen felépítése legyen és a cigik hol legyenek.
én ha bkv-zom, akkor szoktam ideg lenni és beszólni, azokra a gyökerekre különösen akik beszívják és mikor felszállnak a buszon fújják ki a füstöt. na erre nagyon ugrom.
de arra is amikor mellémáll és rágyújtok. ilyenkor szoktam jó hangosan rászólni hogy mindenki lássa és hallja, tömegpszichológia már csak így működik...
a cigisdoboz feliratok meg még mindig jobbak most, mint amikor majd kijönnek a színes felvágott mellkasű hulla fényképek fekete tüdővel. de ha jól tudom lehet kapni már mindenféle tokokat pont emiatt hogy ne lássa az ember -
_Volkovy_
nagyúr
találjatok már ki nekem valami betegséget,ami nem befolyásolja a jogsit,és felmentenek vele testnevelés óráról..
már a faszom televan a tanárral. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
''mindig az első dolgom volt hogy megkérdeztem, illetve olyan helyen rá sem gyújtottam'' - ha en ezt meg tudom tenni napi 1 doboz mellett is, akkor masok (esetleg kisebb mennyisegnel) miert nem? - ha olyan helyen vagyok es nem tudok kimenni, akkor nem gyujtok ra - pedig nekem egy ido utan (mondjuk ez nem orakban, hanem egy-ket napban merheto) fizikai fajdalommal jar
az aremelest es a reklamok tiltasat en is tamogatom, de mondjuk ezektol a feliratoktol rosszul vagyok - lassan az lesz a dobozra irva, hogy: ''megdoglesz bazdmeg''
egyebkent mondjuk az sem lenne egy utolso dolog, hogyha nem lenne minden boltban a penztarnal - a legjobban lathato helyen, ahol az ember a legtobb idejet tolti - a dohanyaru: ez talan a fiatalsag hozzajutasat nehezithetne, talan nem lenne akkora a kisertes (bar szerintem nem veletlenul van ott a cigi, ahol van) -
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
én régen absz alkalmi dohányos voltam, szerencsére már ezt a minimálisat sem csinálom, 0.3-as davidoff amit néha elszívtam, de nekem is mindig az első dolgom volt hogy megkérdeztem, illetve olyan helyen rá sem gyújtottam.
igaz nekem soha sem volt kényszer a dohányzás.
amúgy maximálisan támogatom a dohánycikkek áremelését és a reklámok betiltását és a helyekről való kitiltását.
emlékszem mikor az alkalmi bagót is abbahagytam, 3 hónapon kersztül köpködtem fel a sleimot, mire éreztem hogy kitisztult a tüdőm és hogy mennyivel jobban érzem magam és a sportot is mennyivel jobban bírom újra, főleg hogy ha 4-5 órás edzéseket csinálok egyszerre.
ha belegondolok (hogy én mit köpködtem fel alkalmisként) mit köphetnek fel a láncdohányosok kemény évek után... huhhh, rémisztő:F
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
[L]http://samjoe.uw.hu/rig/oldskool/doompr_l.jpg[/L] :DDD Nagyon menő BFG van benne...
-
rup1u5
nagyúr
[L]http://funyiro.hu/download/erhabe.wmv[/L]
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
egyszer, mikor par haverral a szabadban beszelgettunk ragyujtottam, s mikor lattam, hogy a szel felejuk viszi a fustot, akkor odebbaltam
a sracok eloszor csak neztek, hogy mit maszkalok, aztan mikor rajottek, hogy miert alltam odebb, akkor mondtak, hogy ilyet meg soha senkitol nem lattak
es ez igazan elszomorito, hogy ennyire nem kepesek figyelni egymasra az emberek, hogy egy ilyen - szerintem alapveto gesztus - ekkora meglepetest okozzon
egyebkent nem csak a dohanyosok kozt, hanem ugy altalaban keves az olyan ember, aki figyel a kornyezetere (pl kozlekedes, hangos zenehallgatas...)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
na ezt érdemes elolvasni, bagósoknak különösen ajánlott
[L]http://www.origo.hu/tudomany/elet/20040930egyfustos.html[/L] -
SuBeR53_
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
ki mondta?
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Extraflame pellet kályha
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest