Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Sick Boy
üzenetére
40k körül van, plusz a hardver ára. természetesen gépenként.
bármelyik kisker szívesen ad árajánlatot.
általában árlistákon is szerepelnek az oem win-ek árai.
itt van egy közkedvenc például: [L]http://www.mistral.hu/arlista.php?id_shop=1&id_cat=000000033#top[/L]
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Cégnek a nevére, ha veszek Win XP Profot, OEM-ben (alaplappal vagy másmilyen alkatrésszel) az mennyibe kerül (tehát üzleti licenszszel), egy gépre, egy windows???
Nagyon kellene az infó és a Picipuha oldalán akárhogyan is kutakodtam, nem találtam erre utaló nyomot.
Linkelhettek is... :)
köszi nagyon! És segítsetek!
-
Loretto
veterán
tudom hülyeség de nem tudjátok mi van vitussal?amikor idejöttem akkor ő nagyon aktiv volt, most meg azt sem tudom hogy él-e.
-
Monya78
veterán
Egy hete nem borotválkoztam, kezdenek furcsán nézni rám a kollegák... :DDD
-
Loretto
veterán
gyerekek ilyennel még nem találkoztam.pécsről mentem kaposvárra busszal és felszállt egy ellenőr.hát mondom mi a ...:D
-
bogingrol
aktív tag
...de durva vagyok ilyenkor hetfon reggel.izombol lenyomtam harom kavet, aztan vetettem az igazgatoval egy dvd irot, meg 50 dvd lemezt, most azon gondolkodom mire fogjuk hasznalni, mert meg a 100 db ujrairhato cd jo resze is megvan, ( a beszerzo azt hitte azert dragabb mert jobb hihi)) , szoval...jo nap ez de mire?hja, es ki sikerult banyasznom egy cd-t az 5.25 os drive-bol is, az egyik kollegano ''betette'', mert meg akarta hallgatni...`ssza meg, melo van mar megen....
-
Loretto
veterán
jó reggelt mindenkinek.kajak hideg van.grrrrrr.
és megjött a pótszakvizsgám időpontja.+csak csekket várom ami kb 25000ft lesz. -
tök király, az összes felmenőm legalább 1500-2000 km távolságra van tőlem...
már csak egy-két szomszédot kéne deportáni, és tökéletes lenne. :)
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
koszonom
Text: nem, csak msn messengerhez akarok accot csinalni, de nem jon le az oldal -
VladimirR
nagyúr
a [L]http://www.passport.net/[/L] (http://www.passport.net/) negy nektek?
-
anaqer
veterán
válasz
Tithian
üzenetére
Aha, egy ilyesmi ([L]http://hardware.majix.org/computers/ibm.300gl/index.shtml[/L]), csak ebben több kártyahely van - de a hiányzó tápegység része stimmel a dolognak, lásd 300W Codegen táp, áthaxorolt csatlakozókkal. :DDD Erra a Voodoo2-re is nagyon kíváncsi vagyok... annak idején elérhetetlen álom volt egy ilyen, mai szemmel kicsit vicces lesz. :)
-
B.Kox
tag
TexT-BoY: Holnap gyúrás?:DDD
-
anaqer
veterán
It's alive...! :Y
[L]http://samjoe.uw.hu/rig/oldskool/P9190019.JPG[/L] ---> [L]http://samjoe.uw.hu/rig/oldskool/P9190020.JPG[/L] -
Tithian
őstag
Most van/volt szó a naplóban a vízeres-aurás-gyógyítós-átkozós-varázsköves emberekről, nem semmi az, aki ilyeneknek pénzt ad...
Egy vizsgálat ~4-10K, varázsbigyók 20-30K, lelki kezelés 7-8K/alkalom...
Dehát aki hülye, haljon meg. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Megoldás még ha a DivX-beállításokban kikapcsolod az Overlay Extended Mode-ot. Meg DivXG400-ban. Meg az összes kodekben, ami az adott AVI lejátszásakor aktív. Ez esetben nem lesz hardveres gyorsítás, és működni fog a normal screenshot.
Egyébként ha ezt a nemkívánt layert fotózod le, az tök poén, mivel ha a lopóprogramban nézed a képet, és a háttérben még megy a videó, a lopott kép azon részén, ahol a videóból kiszedett kép kéne hogy legyen, látszani fog a háttérben még lejátszás alatt levő movie. :) -
válasz
PeliScan
üzenetére
igen, valami más layer-re teszi a lejátszó, ezért a síma screenshot-nál nem látszik.
----------------
megoldás : powerdvd screnshot,
v. ha van virtualdub-od, akkor azzal nyisd meg az avi-t, és az már nem rakja külön layerre a képet, tekerd oda, ahova szeretnéd, és sima printscreen-nel is működik... :t -
PeliScan
addikt
Hmhm, mi a legegyszerűbb módja mediaplayerből (.avi) screenshotot készíteni?
-
Fawkes
őstag
Létezik fehér cipőbox?
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
akkor gyorsabb, ha nagyon sok kis méretű fájlt másolsz.
egyébként kösz a nyugtatást... :)
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
válasz
Predator666
üzenetére
Ha jól sejtem a cache egy ideiglenes tároló, pl. a 12* DVD íráshoz már ajánlják a 8MB-s vinyókat. Pl másolásnál ide betölti az adatokat aztán innen ki, és ha ez nem 2 Mega, hanem 8, akkor gyorsabb.
// De javítsatok ki, ha tévednék...:) -
és mire ébredek hajnali fél 11-kor? hogy a k.... szomszéd már megint fűrészel, méghozzá a körfűrésszel. CSak, mert neki az jó. és mikor máskor, mint egy nyugodalmas vasárnap délelőtt egy tök csendes kertvárosi környéken? az édes jó k..... &@...****** ******* ******* GRRRR.
egyszer tényleg le fogom lőni. :((( -
na, megjöttem az Omega koncertről. Király volt! :D
és rendkívül vicces volt, ahogy az 50-60 éves korosztály ott csápolt részegen, bőrszerkóban... :D
viszont fura volt, hogy olyan szolid volt a közönség. semmi lökdösődés, pogo, de még csak kurjongatás is alig. ahhoz képest, hogy tele volt a Népstadion, alig volt hangja a tömegnek. -
_Volkovy_
nagyúr
Emberek,a Zimmer Feri-ben ki játszotta az ellenőrt?(a férfit)
-
tildy
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
NYugi , voltam én is hasonló helyzetben;]
-
F-ECT$
titán
#2360?
-
Tithian
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Teljesítménytesztek és minden - [L]http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/22hdd-120.html[/L]
-
Predator666
aktív tag
Na igen es a sata gyorsabb a sima vinyonal?
Mennyivel?
Mit szamit a cache? -
Tithian
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
PATA = sima ATA, azaz nem S-ATA, lehet 2 vagy 8 megás, illetve néha több/kevesebb.
-
Tithian
őstag
Némileg off, de tucatszám kapom a vírusos (gondolom) leveleket (csatolt .pif ill. .scr, egységesen 42KB) PH!-sok mailcímeiről, milyen vírus szeret mostanában ilyet játszani?
Gondolom, hogy ez is meghamisítja a feladó címét és valakinek a levlistáján lévő összes címre/ről elküldi magát.
Még offabb, hogy én is nyertem a nigériai lottón :DD. De jó nekem, most már a muguk is megtalálnak. -
Tithian
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Egységesen 8 megások az ismertebb (Maxtor, Samsung, Seagate, WD...) S-ATA vinyók.
-
anaqer
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Tudtommal S-ATA merevlemezeknél már nem szokták 2MB cache-sel kitolni a tisztelt vevők szemét (tehát ha nincs írva akkor 8MB). Tudtommal.
-
Predator666
aktív tag
10 nap, de csaj, nem nez ki jol es nem is nagyon iszik ugy hogy beb@szna...:(
Btw lattam s-ata-s vinyokat, ahol a cache-t kellet volna feltüntetni oda volt irva, hogy s-ata...
azoknak nincs cache-ük?:F
Es gyorsabbak?
Legyetek olyan szivesek, es elegitsetek ki kivancsisagomat:D -
anaqer
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Mennyi időre mentél ki? Mert egy hetet ki lehet így húzni, de ha egy évig ott kempelsz az már problémásabb.
Javaslat - igyatok! Az együtt ordítva hányás is egyfajta összetartó erő. ;] -
Predator666
aktív tag
Na hello!
Itt vagyok nemetorszagban, egy olyan csajjal akit soha azelott nem lattam...
Csere diak kent, es olyan kinos a szitu, nem is nagyon beszelgetunk.
Btw azert irok ekezetek nelkül mert nemet a billentyuzet. -
Loretto
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
kis müszerész csavarhuzó :)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
pl.:
Kedves topicnyito!
Sajnos ezekkel az arakkal itt, a Prohardveren nem szamithatsz tulzott sikere, amit Te is konnyen belathatsz, ha atnezed a piacunkon elofordulo arakat
Lathatod ugyani, hogy itt gyakran a nagyker bolti ar alatt, s nem a kisker ar felett cserelnek gazdat a portekak, s mivel te ez utobbi ellenerteket kered a cuccokert valoszinu, hogy masnal (pl nagy piacos nevek) fognak inkabb vasarolni, ahol ugyanezt jopar ezressel olcsobban megusszak
Ilyen arakkal nagyobb sikerrel jarnal, ha pl az apronet (vagy mas, nem hardver foprofilu) firdetooldalon probalkoznal
Baratod es forumtarsad VladimirR
de hogy latsd, nem csak kotekszem, hanem tenyleg az ilyen megoldasok hive vagyok: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=79673&arc=f[/L] --- #55-ben kapcsolodtam be ;] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem vágom el valahol a mondatot, akkor az egész hsz-t idéznem kellett volna. :)
Én megpróbáltam minél normálisabban viselkedni. Jó, azt odaírtam hogy valószínűleg nem lesz sikeres ez a bazár. De most hogy lehetne emberi hangnemben elmondani? Mert először meg akartam neki írni hogy ezekkel az árakkal itt nem fog labdába rúgni, de akkor meg megint az jön hogy miért bánunk így az újonccal. Idejön mi meg rögtön elcsesszük az üzletét hogy ''ezek az árak itt nem mennek''... Mit kellett volna írni? De komolyan. Én nem tudtam kitalálni semmi jobbat, mintsem megkérdem az árát annak ami kell, és ha jóval drágábban adja mint a bolt, akkor ezzel indoklom hogy miért nem veszek tőle. Szerintem talán még így lehet a legfinomabban tájékoztatni vkit hogy kicsit drágán akarja eladni a dolgokat.
Egyébként érdemes megnézni a tag többi topikját is, van olyan hogy ''nem nem vesz senki?'' ''hahó jöjjön már vki'' és aztán nulla átvezetéssel ''topic zárható''. Ja és közben nem adott el semmit. Szóval nekem kissé fura, de ez most más kérdés. -
Integra
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
őszintén szólva ha egyetlen bomba stabil és nagy teherbírású ingyenes webszerver lenne, az pillanatok alatt tele lenne. a sok felhasználó pedig sok reklámbevétellel egyenlő.
csak a magyar persze nem így gondolkodik.... -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
najó.akkor meglesem azt a tárhelyes topicot, milyen észt osztottak a hozzértők :D
-
Cathfaern
nagyúr
E-mail címet váltottam...remélem ez most be fog jönni :U (adatoknál ott az új cím)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
nana, felmondatot nem ragadunk ki!
egyebkent meg van harom lehetoseg ugye:
1. rajon magatol, hogy annyiert a kutyanak sem kell
2. elmondja neki valaki _emberi hangon_ hogy annyiert a kutyanak sem kell
3. kirohogitek, de hogy az mi a fa*ra jo....?
mostanaban nagy divat lett kirohogni a tudatlanabbat
egy ilyen forum celja nem az volna, hogy a nalunk tudatlanabbakat felvilagositsuk?
ha tevednek javits ki
(es ne azzal gyere, hogy bolti ar, meg ilyenek, mert nem mindenki jar bp-re vasarolni, meg kiskerbe sem, nemhogy nagykerbe es videken pl egy-ket ezressel dragabb minden cucc) -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
anno a dragonball korul is igen nagy botrany volt emiatt - asszem mikor shongoku kiszokult
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
kabel es a forgalom fuggvenyeben valtozik (nekem max 12k es 15g utan lekorlatoznak 128 kbps-re, de a masik csomagnal 10k az alap, es 5-ezrenkent vasarolhat 15g korlatot)
jott mar eccer 6mbps-mal is
es assinkron 2048/512 - ehhez kepest tobbsegeben 3/1mbps (es csak igy halkan megjegyzem, hogy a merojuk bugos kicsit - de errol tobbet nem arulok el;])
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
ja még vami a kisebbik front-back(ami inkább négyzetalakú)az atihoz kell?
Integra:látom nem spóroltál a pasztával.én nem tettem ennyit fel.sőt most nézem azt 2 áthidaló vmit is kihagytam:) de ezt holnap applikálom majd. -
Loretto
veterán
igen igen feltettem azt kis átlátszó öntapadós cuccot. a nyák csak a fekete gumifüyivel érintkezik közvetenül. és a back nem érintkezik ''nyákokal'' :D
na ha télleg nincs gond akkor meglett a véleményem az otesről.(nagy szar)
a gpu felőli borda langyos a back padig hideg a heatpipe szinte hideg.
ez a 20 nem sok?bár hideg van egy 12cm-es coolink breeze alapfordulaton hűti(op1 helyett), de a proci most 6 fokkal hűvösebb.szal akkor aludjak nyugodtan.
azért leirom hogy 5-6 sör vn bennem, aztán dodzsem majd break dance, igy most kellőképpennem normális a gyomrorm.de igy legalább elkezdten szerelni.és ezekszerint még a végén jól.jaaaaaaaa igen az normális ha tudom/nám mozgatni az egész cuccot?(persze erőkifejtéssel.)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest