Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Jaja, az teny. :)))
Mondjuk elso idoben atyam Ladajat voltam kenytelen hajtani. :)
Akkor mar annyira szethullofelben volt mindene, hogy:
- kezifek nem nagyon fogott
- kuplung alapbol csuszott
- motor meg olyan kartergazos volt, hogy le kellett kotni a szuszogot a blokk ala :DDD
Na, ezek utan remalom volt vele elindulni egy combosabb emelkedon, mert kezifek nem volt eleg, fekezni is kellett, meg nyomni a gazt es csusztatni a kuplungot - jujj hanyszor egettem meg a mar amugy is elhasznalodott tarcsat :DDD
(Aztan meglett a sajat hajom, amiben 140e-nel kellett kicserelni a kuplungot, azzal mar nem vartam meg mig elkezd csuszni, igaz azert neki is sikerult parszor megadni az ''ivet'' :DDD)
De mostanaban mar a kulonbozo autok nem nagyon hoznak zavarba... illetve, kell 1-2 kilometer kell ahhoz, hogy megszokjam hogy hogyan mukodik a fekberendezesuk - ui, az en jarganyomban ugynevezett power-assisted fekrendszer van (gy.k. a fekpadalnak minimalis az utja, az szamit hogy milyen erosen taposod), a tobbi meg ugye valamilyen rasegitest alkalmaz, tehat ott van pedalut is. Lehet vitatkozni, hogy melyik a biztonsagosabb/jobb, szvsz mindketto megfelelo, csak hozza kell szokni. :) -
rATdrAgOn
senior tag
:DDD
Nekem is alacsony az alapjarat, megis dugoban totyogve nem porgetem, mert felesleges. :)
Raadasul a motor is kezd szethullani, de ennek ellenere hatramenetben parkolaskor sem szoktam a gazt piszkalni, csak szepen kuplunggal jatsszva szoktam beallni - nem is megy tul gyorsan, parkolni az en jarganyommal egy picit nehez, elegge fent van a hatso ablak szele, meg a C oszlop is eleg vastag, szoval ezt meg szokni kell, de azert mar egesz jol megy. :))) Igy jar az, akinek az elso autoja nem a szokasos kis varosi izemizeke, hanem egy kozepes meretu (ur)hajo :))) -
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ooo... ugye ezeket mar jogsival teszed? :)
Amugy meg a legegyszerubb, hogy ''raerezz'' a kuplung kezelesere, hogy kinyomod, a gazt beken hagyod, berakod egyesbe, es utana szep lassan felengeded a kuplungot, ''csusztatod''. Namost, a motor hangja meg fog valtozni (terhelest kezd kapni), itt adsz neki egy kis gazt (kicsit!), majd szep lassan felengeded a pedalt. :DDD
Amugy meg az igazi gyakorlas a kuplungolasra az, hogy ha megtanulsz alapjaraton szepen elindulni _CSAK_ kuplunggal. Meg emelkedon is elindulni kezifek nelkul, csak fek + kuplung + gaz komboval. :DDD
En csak parkolasnal szoktam - ritkan - hasznalni a kezifeket. :D -
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Rendben.
ANnyi votl a gondom, miközben te sem tudsz közlekedni kocsival, engme leugatsz, mert csak az automata váltósat sszeretem.
Mi ez ha nem személyskedés?
Mindegy , remélem soha nem fogsz belém kötni, mert különben személyesen is ''ringre'' hívlak, mert már nagyon teli veled a hócipőm.
A tojáshéjat pedig arra értettem, hogy:
1. nálam fiatalabb vagy
2. esetleg kevésbé képzett is...(bár ezt itt elég egónak tűnik most, de nem az)
3. nem te tartod fenn már 6 éve saját magad-ergó a szüleid pénzén élsz
Szóval csak annyit kérnék , hogy legyen benned felém egy csöpp tisztelet, és ha így lesz, akkro felőlem is ezt kapod.
Mellesleg pont úgy ahogyan nem egy diploma határozza meg a ''tudatot'', egy jogsi sem jelent még semmit, csupán annyit, hogy tanítottak vezetni. Ergo lehet van olyan jogsinélküli (nem én) , aki sokkal sokkal többet tud a vezetésről pl. nálad.
Részemről téma lezárva.
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
Nem tudom, szerintem meg kihagytal par kollegat akik nem veletlenul szeretik az automata valtot. :)
Pl. BKV buszvezetoi... szvsz ha nem automatak lennenek a buszok, akkor mar 40 eves korukban mind rokkantnyugdijasok lennenek (nemtudom, vezettel-e mar manualis valtoval rendelkezo Ikarust... ha egesz nap a kuplungon kene allnod, szerintem neked is szimpibb lenne az automata :DDD).
Aztan taxisok sem veletlenul szeretik az automata valtot, nekik is ugyanez a bajuk, egesz nap kuplungolni kell.
Az automata valtonak igazabol akkor van ertelme (marmint, hogy automata valtos jarganyt vegyel) ha hivatasszeruen minden napodat a jarganyban kell toltened. _AKKOR_ igazan van ertelme. :)
Kimeled onmagad.
Amugy meg a regi automatak sem voltak rosszak, a mostaniak pedig egyszeruen szenzaciosak. Mondom en, akinek manualis valto van a jarganyaban es valszeg az is marad, de en sokat hajtottam automatat es manualist is, mindkettonek ismerem az elonyeit es hatranyait. :) -
_Volkovy_
nagyúr
A személyeskedést hagyjuk,ha nem tetszik a pofám,nem kell hozzám szólni.
A tojáshéjas hasonlatot kifejtenéd bővebben?
Ha nincs jogsid,talán nem kéne tanácsot adni,igazán díjazom az igyekezetet,de felesleges.Azért köszi.:P
Figyelj,én nem szeretek haragban lenni senkivel,azt mondom hagyjuk békén egymást.. -
Som@
őstag
Már ne haragudj, de ezt nem ajánlom. Sőt szerintem egyenesen baromság.
Így soha nem fogja megtanulni rendesen kezelni a kuplungot.
Gyakorolja csak szépen egyesben.
Bár én azt sem tudom, hogy kaphat így valaki jogosítványt? Tényleg nem bántásból, de ennek elsajátítására való a rutin.
Ott elvileg csak a kuplung és a kormány segítségével minden feladat megoldható. (Gyorsítás-lassítást kivéve).
Mert pl. így hogy csinálja meg az emelkedőn elindulást? 2esben nem nagyon hiszem... -
-
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
ha már beszólásokról van szó:
(#2847) _Volkovy_ válasza tildy (#2845) üzenetére Válasz | Email | 2004-09-24 15:32:35
_Volkovy_
(PH! nagyúr)
Vahaha
Önnek ajánlom a biciklit,de csakis a BMX-et,mer' a montikon is van váltó
Előszőr nézz magadba, utána szólalj meg.
Én meg a te nagypofádat utálom, hogy mindent, de főleg amit én mondok kifigurázol , beszólógatsz, ezenkívül össze vissza fröcsögsz nem csak itt , hanem más topikokban is.
Mintha túl nagyra nyílt volna a csipád, de sajna a tojáshéj még a fenekeden van!
Mellesleg nincs jogsim, életemben eddig 4* vezettem autót, kies helyeken , senki nem tanított, ott mondták el sebtiben mit csináljak.
Ebből 2* automata váltós kocsival mentem.Magyarán mondva én nem tudok vezetni:mert nincs gyakorlatom.
Gondolom eleinte te is pöpecül mentél:t
[Szerkesztve] -
Josh
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ha így indulsz, ahogyan te írtad, akkor nagyon hamar el fognak kopni a kerekek. Én azt írtam, hogy ne egyesből indulj, hanem kettesből. Nem kell csutkára benyomni a gázpedált, de lényeg, hogy egy elég magas fordulaton járjon a kocsi. Azután már egyre kisebb gázzal indulhatsz, ahogyan sikerül. Egy idő után már az alacsony fordulat miatt ha hirtelen elengeded a gázt akkor le fog fulladni a kocsi. Itt meg kell próbálnod lassabban felengedni a kuplungot annál a gázmennyiségnél ahol korábban a gyors kuplungfelengedésnél már lefulladtál, és ha már itt is sikerül elindulnod, akkor már megpróbálhatod egyesből is, de itt már még lassabban kell felengedni a kuplungot, mert ha olyan sebességgel engeded fel egyeseben a kuplungot, ahol kettesben már jól el tudsz indulni, akkor is még meg fog nyikkanni a kerék. Ezután már csak azt kell megtanulni, hogy lassan is tudj haladni, lépésben. Ajánlom, hogy amikor engeded fel a kuplungot, akkor a sarkadat végig szorítsd le a padlóra, és ne csípőből dolgozz, mert emelkedőn meg lesz a bajod belőle. Az általam leírt gyakorlási mód miatt rettentően meg fog ugrani a kocsi üzemanyag fogyasztása.
Van még valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne bevezetni a lelkes környezetszennyezők táborába? -
TexT-BoY
addikt
válcsá 3asba és hadszoljon az talán a legszélesebb áttétel:
profivagy el birsz még indulni, és 120al is lehetvele nyomatni:DDD
csak a gyorsulást érdekes történet lesz ám:D
(nem akarlak bántani!)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
muszaj lesz? ezek szetrint meg mindig nem tudsz vitorlazni? ;];];]
anaqer: miert? nem egyertelmu?
_Volkovy_: sanjos ez nem igy mukodik, hogy aki nem akar, az nem ul autoba, mivel ra van kenyszeritve az emberek tobbsege, amig nincs normalis tomegkozlekedes
mellesleg nem attol jo, vag rossz vezeto valaki, hogy remeg-e 80-nal
es ami meg fontosabb, vezetni tudni keves, meg kell tanulni kozlekedni is --- ez utobbi a tobbsegnek nem sikerul
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Nagyon unom már a beszólásaidat,ugye tudod?
Aki nem képes egyszerre figyelni pár dologra,az tényleg ne üljön kocsiba,és ezt nem bántásként mondom.
Nekem az elindulás jelenti a legnagyobb gondot,onnantól oké.
És nem remeg a kezem 80-al se :D
Az arányt tényleg nemtom:),lényeg hogy sokszor már sikerül.
De szerintem ezt hagyjuk abba,mert így,ebben a formában nem sok értelme van. -
TexT-BoY
addikt
tildy az a ''nehéz'' váltás teszi jobbá a stylt! pl fater megis halna ha a 2est nem huzathatná ki 5500ig:DDD hanem már 3000nél már 3asba esne a cucc:D
eddig anyám is igy beszélt mint ahogy te: jaj a váltó éde istenem jaj automata rules stb
aztánmostmár a közel 1éves ''rutnával'' már hiányzozna neki a váltó
amugy mét is nehéz elidnulni benzines cucal? még nekem is sikerült:P -
Bash
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Bash egy apartmankomplexumban dolgozik, de már leírta ebben a topicban is legalább 5-ször.
Egy '95-s piros Nissan Quest-et birtokol (3.0L V6).
A hétalvásról meg annyit, hogy a héten még nem mentem ágyba 5-nél korábban, viszont 8:30-nál tovább sem aludtam még. És ez kb. általános nálam. :) -
tildy
nagyúr
Jut eszembe egymás után történt az, hogy először vezettem autót és vitorlát.
Mindkettőnél bele tudott nyulni mas is, de egyiknel sem volt rá szükség.
AZ egyikből remegve a másikból nagy kaján vigyorral szálltam anno ki(3-4 éve).Sejtitek melyik melyik volt.
Viszont a ''remegőset'' muszáj lesz megtanulnom. -
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Na ne beszéljél , mikor nem tudsz elindulni egy benzines kocsival :t
Ehhe én azért faterom benzines toyotájával legalább simán indultam(igaz 40nél már remegett a kezem:D)
Szal neked is ajánlom a triciklit:P
Szóval szerintem így is kell elég sokfelé figyelni, nemhogymég váltson is az ember.
Mennyivel kényelmesebb az automata,máris egy gonddal kevesebb:C:C
A kedves ''leszellmifogyatékosozóknak'' meg üzenem, ki így ki úgy.Lehet én így sokkal jobban fogok vezetni:P
(persze csak a rendőr a biztos:)(gyk. szójáték Semmi sem biztos, csak a ...))
[Szerkesztve]
Előbb mintha még fee fele arányról beszéltél volna.Most meg már 7-3? Ejnye ejnye volkovy....Csak a szád nagy de az nagyon!:t
[Szerkesztve] -
Josh
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ha nagyon nem megy az elindulás, akkor az lenne a tanácsom, hogy nagyon erőteljes gáz, és nem egyesből indulsz, hanem kettesből. Ha kajakra nyomod neki a gázt, és ha lassan engeded fel a kuplungot, és a fogásponton nem tartod, akkor is el tudsz indulni, ha megtartod a fogásponton, akkor is elindulsz, de nézni fognak, hogy ez meg minek pörgeti a gépet, amikor 10-el megy. Ha pedig egyszerűen lugrasz a kuplungról, de közben nem engeded el a gázt, közel sem fog annyira csikorogni a kerék, és akár el is tudsz indulni.....
Tudja valaki, hogy minek a rövidítése a KPM? Valami közlekedési, balesetmegelőzési dologhoz van köze.... -
_Volkovy_
nagyúr
Megvagyok,élek.
Elkértem anyámtól egy kicsit a kocsit,mondván próbálgatom az elinndulást.Aha igen.;]
Ralliztam 3/4 órát Cegléden illetve a környező falvakban:D,üvölt a Prodigy szétviszi a fejemet,4000 rpm,megrökönyödött gyalogosok,rulllz :Y
És úgy érzem lassam kezdek rájönni:C -
anaqer
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csak két Sanyo Denki tápventi, de így is hangosabb mint a fő konfig... :DDD
-
anaqer
veterán
Lol, ilyet se láttatok még - közvetlenül magfeszről meghajtott házvilágítás. :DDD
[L]http://samjoe.uw.hu/rig/oldskool/vcled1_l.jpg[/L]
[L]http://samjoe.uw.hu/rig/oldskool/vcled2_l.jpg[/L]
[L]http://samjoe.uw.hu/rig/oldskool/vcled3_l.jpg[/L]
És egy kis ''fiókmélyi'' Voodoo2 hűtés (no para, a chipsethűtő nincs bekötve).
[L]http://samjoe.uw.hu/rig/oldskool/v2_mod_l.jpg[/L]
-
anaqer
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Sűrűség = a ventilátornyílásnál a fém rácsozat és a lyukak felületének aránya. Minél ritkább a fémrács, minél nagyobbak a lyukak, annál kisebb ellenállást fejt ki a ventilátor által fújt levegővel szemben. Általában a kisebb átmérőjű és nagyobb fordulatszámú ventilátorok nagyobb légnyomást keltenek, így jobban le tudják győzni a sűrűbb rács ellenállását (kevésbé ''fúj vissza'' a ventilátor).
-
Bazsesz
őstag
Háát, nem sokat használ. Inkább meggyőzöm magam, hogy nem fáj, azzal többet érek.
Vladimir: igen, elvileg a mellkasomra kaptam.
-Közösbe-
Nah, most meg megyek mamás-babás szülői értekezletre :D A szülőkön kívül nekünk is ott kell lennünk :DDD kár, hogy 2 órányi anyagot nem tudok felvenni a digitcammel, csak 17 percet. Itt akkora állatságok lesznek, mint a huzat. És a számvitel dogákkal fogja kezdeni, ami 36 emberből 20-nak karó lett És én még nem írtam meg :D Ezenkívül megérdeklődöm, hogy hogy lehet az, hogy egy hónapja nem járok suliba, de van egy karóm közgázból...
Istenem, de örülök ennek a szülőinek Értelme nem lesz, de örülök. :) Most jól bealapoztam itt a PH!-n meg chaten, szal az alapszintű ''köcsögvagyok'' és a középfukú ''nemérdekel'' megvan bennem :)
Ha hazajövök [L]RÉSZLETESEN[/L] leírom, hogy mi történt :D -
VladimirR
nagyúr
válasz
Bazsesz
üzenetére
neked nem az ellen adtak?
_Volkovy_: ugye jol sejtem, hogy neked sem tanitottak meg, hogy mi az, hogy csusztatod a kuplungot?
btw a garazda srac nem jol csinalja, ha en akarnek itt rendetlenkedni, es topicokat nyitni, akkor egy perc alatt kb 200 tema jelenne meg, ha nem tobb:DDD
egyebkent mivel kezdodott a dolog? epp oran voltam, s csak a p****vo, es a sz*******le nickjeit, s temait lattam
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Mi történt itt, amíg írtam kedvenc moderátoromnak ( ;] :DDD ) egy darab hsz-t? Milyen ámokfutó volt? én mindig lemaradok mindenről :(
Som@: ha nem mondod el seninek, elárulom neked, hogy a titok nyitja az, hogy nem a dobozt nyelem le, hanem azt a kis piros drazsét :D Bár tudom hihetetlenül hangzik :D
Amúgy tudtad, hogy a cataflan mellkasfájást is okozhat? Legalább fogom tudni, hogy nem a fémtől, hanem a gyógyszertől fáj :D -
Bazsesz
őstag
Soha nem voltam optimista, mindig pesszimista hajlamaim voltak :) Most mért gondolod, hogy több, mint egy év van még a jogiig? júniusban kezdem, ha vége az érettséginek, két hónap alatt meg megvan, ha nem bukok semmiből. :) Erre viszont lehet fogadásokat kötni, mert nem éppen a tisztességülkről híresek itt az oktatók.
Kuplungtárcsát ő is berakhatja, max tényleg a szervízbe köt ki. Habár elég rég válaszolt, szvsz már elment a boltba egyért és szereli be :D ;]
A gyógyszer neve meg Cataflam, kis piros drazsé, ilyen hülye pirosfehér dobozban. És általában folyadék segítségével lenyelik :D -
vtechun
veterán
ki volt ez az idióta aki nyitotta sorra a fórumokat? hülye nevekkel
-
Loretto
veterán
most a prociknál jár.
-
pweisz
senior tag
Nemkéne lassan letiltani vagy valami?
-
pweisz
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Tényleg nem meséltek a kuplung-ról, mondjuk kupelung helyesebb talán. Nem tengely-kapcsoló a magyar neve? lényeg hogy van két tárcsa, az egyik a motortól hajt le, a másik a váltótól, mikor visszaengeded a kuplungot akkor zár, mikor kinyomod akkor nyit. Ennyi. Renault az jó :). Nem sokkal nehezebb elindulni vele, mit egy dieselel, csak megkell szokni. Ahogy a többiek írták úgy probálkoz.
-
Legolas
senior tag
LÁTJÁTOK MIT CSINÁL EZ A HÜLYE?
-
Loretto
veterán
nem jó.alaplapokhoz nézzetek be.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Cataflant meg főleg sörrel, mi? (Igaz így magába sz*rt se ér, köbö annyi hatása van, mint a szőlőcukornak :DDD ) Anyósülés jól viseli magát :D Augusztus közepére megérkezett az áprilisban megrendelt üléshuzat rá, szal egy szava se lehet :D Meg már csak egy évig ülök rajta...
Amúgy hagyján, hogy mennyibe fáj egy clio kuplungtárcsa, de hogy a rönó mennyiért rakja be... :D Az se mind1 ;] -
Predator666
aktív tag
RE: #2804
-
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Béke poraira szegény clionak. Nem sokáig marad egybe úgyérzem :D ;]
fFigy. Nyomod kicsit a gázt. Ha olyan a gézpedál, hogy nyomsz rajta egy nagyonpicit, és már 5000-ren van, akkor azért vigyázz :)
Szal nyomod a gázd, és elkezded felengedni a kuplungot. Amikor érzed, hogy elindul az autó, akkor nyomsz neki kicsit nagyobb gázt, és kicsit gyorsabban engeded fel a kuplungot. Hátha. Miután ráéreztem nment nekem is, igaz kicsit döcögősen, de nem fulladtam le előtte 15-ször. És még kresszre se járok. Majd csak jövőre. Addig megtanulok rallizni kockaladával, hogy gördülékenyebben menjenek a dolgok forgalminál :D
Remélem van életbiztosításod, illetve cascod :D -
Predator666
aktív tag
-
Som@
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem fogod elhinni, de lehet érezni a lábaddal, hogy mikor kezd el fogni a kulpung. :P
Amúgy csak türelem, menni fog az.
Amúgy az nem jelent semmit, milyen idős az autó. Ültem én már tanuló mögött, aki 2-3as között elfelejtett kuplungolni. Az oktatóm ordított is rendesen. :D
Hihetetlen, milyen igénybevételnek van kitéve egy oktatóautó... -
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nincs elkopva,1 éves kocsi.
Az még semmit nem jelent oktatókocsinál :D ;]
Figy. Én úgy csinálnám, hogy igenis kicsit nagyobb gázt adnék neki, és finoman, lassan engedném fel a kuplungot. És hogy ha elidnul, akkor nem az, hogy lelépek róla, hanem finoman. Bár én hülye vagyok midenhez, szal kérdezd somát, ő tapasztalt útibetyár :D -
Bazsesz
őstag
''Amennyiben nem vagy falábú, akkor érezned kell(ene), hogy hol kezd el fogni a kuplung.''
Valószínű, hogy Volkovy nem kalóz ;]
Volkovy: nyugi. Nekem 15-ből jó, ha egyszer sikerül elindítani, akkor is nagyon döcögősen. Nehéz dolog ez az elindulás az autóval :) Bár az igaz, hogy elősször vezettem akkor, és elég rég volt. Most tuti menne, csak most nem visz ki vezetni anyám :) -
-
_Volkovy_
nagyúr
Na kész vagyok..
Eddig mindig dízeles kocsival mentem,most meg benzinessel nem tudok elindulni..10-ből 5-ször lefullad..
:D
Mi a technikája a dolognak?Engeded fel a kuplungot,ez idáig oké,aztán nyomod mellé a gázt-de mikor?
ha későn nyomom a gázt,lefullad,ha korán,akkor meg csikorog a kerék.
néha sikerül elkapni normálisan,de nem mindig. -
anaqer
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Én előre egyáltalán nem vennék, hátra pedig a rácsozat függvényében választanék - ha nagyok a nyílások, elég a kisebb légnyomákülönbséget eredményező 12cm-es, de ha sűrű a rács, akkor inkább két 8cm-est használnék..
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest