Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
:) na srácok mi a véleményetek meg nyithatom -e az uj OFF-topicot a 15.et?:)
vagy még van hely ebbe;] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Ne viccelj már... méghogy 25k. Annyiért én egy komplett motort kaptam volna, beszereléssel és minden járulékos cuccal együtt.
Mi a baja annak a kuplungnak? Megjavítjuk? :) (Wartburghoz már kb értek :B)
Jut is eszembe nemrég ismét láttam menni a régi jó Warbit... az új tulajnak még mindig müxik az általam kipucolt és összerakott motor :DD Tök jó érzés :DD
Wartburg Warp Engine forever [L]http://pantherz.uw.hu/auto/wb_javitas/wb_warp_engine_02.jpg[/L] ;]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Szenty: hol van ez a jurtas dolog? es egesz evben azokban laknak, vagy csak a futesszezonon kivul
picit meselj mar, ha nem gond
koszi -
PeliScan
addikt
Mostmár télleg meghalt a Warbiban a kuplung; 25k :( valószínüleg ezzel elérte a lélektani és az abszolút költséghatárt is, amit családunk rá tud áldozni az autózásra, így novemberben nem visszük el vizsgáztatni, persze azza a felszálítással h ''majd nemsoká'' de szerintem ezzel ki is múlik szegény. Főleg nagymamám sajnálom, hisz neki annyi emléke fűződik hozzá, annyira vigyáztak rá... dehát 23 év az 23 év.
(viszont én nekiállok hétfőn és pénteken dolgozni, és ha minden jól megy tudok majd shoppingolni egy own Skodát :D) -
eri
tag
Köszi!
-
eri
tag
Hogyan tudok szögletes zárójelet csinálni?
-
VladimirR
nagyúr
nem, Drizzt epp atutazoban van a smiley-bol a birkaba ;]
-
Drizzt
nagyúr

-
vagy users.hu, esetleg e-connect.hu
-------------
más.
egy újonc első hozzászólása : :C
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=88065#msg124[/L] -
Drizzt
nagyúr
Pesten milyen sztech bolt számít masszívan olcsónak?
Hol lehetne új stuffokból minnél jobb gépet kihozni max. 40k-ból, s az milyen lenne? -
majd szólok, de most mással kell foglalkoznom.
Mondjátok, egy 24 éves, pályakezdőnek mit kell az önéletrajzába írnia?
jó iskolák, meg ilyenek, de ezen túl? az, hogy miről ítam a diplomamunkámat, stb.
sőt már van egy sorom is pluszban, mert egy évet már dolgoztam, de akkor is, azért ez még kevés... -
válasz
Integra
üzenetére
köszönöm mindenkinek.
igazából éjjel 2 körül feladtam... miután már a virtualdub is lefagyott, és utána újraindulás után is egyből csonttá fagyott.
le fogom szedni az össze drivert, és ki fogom szerelni a kártyát, csak most más dolgom van, úgyhogy ezt egy picit halasztom, ha lehet.
ja, egyébként kodekpakkom nincs, és nem is volt, külön divx, xvid, stb. kodekeim vannak (van huffyuv is)
egyébként a pinnacle instant copy-t eddig használtam, de most már úgyis sikerült beizzítani a CCE-t, szóval akkor lehet, hogy attól is búcsút veszek...
köszi, sziasztok -
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
fugy, felejtsd már el a pinnacle szoftvereket, rakás szar.
a köevtkezőt csináld
uninstalálj minden pinnacle cuccot. tényleg mindent.
aztán állítsd le a gépet és szedd ki a tuner kártyát
indítsd újra
nézd meg hogy mindent kiszedett e az uninstall és állítsd megint le a gépet.
aztán rakd vissza a pinnacle kártyát és indítsd újra
xp bejelentkezik és mondja hogy talált új drivert
skip.
menj fel netre és windows update
hagy hogy lecsekkolja a géped.
az optionals hardware update-ben ott lesz egy olyan hogy WDM driver for pinnacle tuner.
na ezt install!!!!!!
ugyanis a gyári pinnacle dirver win98/Me-re van írva, xp-hez wdm dirver kell.
azóval letöltötte, felinstallálta és rebootoltál.
ezek után töltsd le valahonnan egy windvr3-at és installáld.
ennyi volt.
csont nélkül hibátlanul fog működni, nem akad össze semmivel.
tapasztalatból beszélek, én egy pctv pro kártyával szoptam, amióta rájöttem a megfejtésre teljesen hibátlan és mintaszerűen működik:)
szóval kitartás!!!! -
VladimirR
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
''eltört a keze.de akkor miért volt teljesen gipszben?''
noverem egyszer eltorte a kislabujjat, erre ugy gipszeltek be, hogy a gipsz vege a terde felett vol, szovel a terdet sem tudta hajlitani :DDD
egy kulcscsonttoresnel szerintem kiontenek gipszbol az egesz fickot
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
Loretto
veterán
hijjjjjj.ma reggel megyek a buszmegállóba erre megszólít(messziről egy csövesnek tünő)ember.közelebb megyek látom hogy a nyakától a medencecsontjáig bal keze gipszben.na mondom ha most ez is feltart akkor elkések.lényeg csak annyit kellett segíteni hogy a kabiját tegyem a gipszelt vállára.szal ennyi.ami nekem érdekes volt, papa is azt mondta hogy eltört a keze.de akkor miért volt teljesen gipszben?nekem olyan kulcscsonttörésnek tünt.na mind1.
-
VladimirR
nagyúr
na megneztem a bunvadaszokat ezredszer is es csak egyet tudok mondani: Curby a parancsnok...:DDD
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
virtualdub nem tud mpeg-be menteni, csak avi kimenete lehet
en szemely szerint valamilyen vesztessegmentes kodeket javaslok ([L]http://neuron2.net/www.math.berkeley.edu/benrg/huffyuv.html[/L], vagy [L]http://corepng.corecodec.org/[/L]) elso korben, aztan kesobb ebbol csinalsz amit szeretnel (divx/xvid/mpeg2), mert igy a kapott vegeredmeny sokkal jobb lesz (ugyanis on-the-fly nem lehet normalisan tomoriteni, mert egyreszt nincs az a cpu, ami azt tisztes minosegben birja, masresz mert a tobbmenetes tomorites sokkal szebb vegeredmenyt ad)
bar igy is eleg sok hely kell majd, mivel ezelk csak 2-3:1 aranyban tomoritenek, de szvsz megeri
ha erre nincs lehetoseged (helyed), akkor valamelyik mpeg4-es (divx/xvid) kodeket hasznald minel nagyobb bitrataval (8-10 kbps) es szinten a felvetel befelyeztevel tomorits a kivant formatumba es meretre
(jajj de csunyan szetoffoljuk itt az OFF TOPIC-ot szakmai dolgokkal :DDD) -
válasz
VladimirR
üzenetére
nem látok képet. nincs semmi olyan beállítás, hogy miről szeretnék felvenni, és hogy mit, és hogy milyen felbontásban, semmi.
szerk : most próbálom megint, és most van egy kis ablak, ahol mákostészta kép van...
adás nincs rajta.
nemtom, hol lehet konfigurálni?
pláne azt, hogy melyik bemenetről szeretnék felvenni. merthogy én momentán compositról szereték...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
tvnezeshez hasznalj DScaler-t, ez a sajat drivereivel dolgozik, felvetelhez meg hasznalj virtualdub-ot (csak azert nem dscalert, mert a felvevos resze meg nincs kesz) de itt kellenek a kartya driverei - viszont a programja itt sem kell
en igy kerultem ki a pixelview tunerem hihetetlen silany minosegu szoftverenek hasznalatat -
Na, a mai napon asszem végleg leszámoltam a pinnacle pctv tunerkártyámmal.
Alapeset, hogy ha pár napig nem nyúlok hozzá, akkor csak úgy kezd el működni, ha újratelepítem.
na, ma fél kettőkor a forma1 előtt gondoltam, hogy felveszem a forma1-et. levittem a gépet a nappaliba, mert ott jó a vétel. bekapcs, pctv vision természetesen gondolkodik, gondolkodik, nem indul.
nosza, deinstall, majd újrainstall. jól van. pont kezdődik a futam, pont végzek addigra. gondoltam, most már jó lesz. elindítom a felvételt, izgatottan nézem, hogy vajon minden rendben van-e? 5 perc után a gép fogja magát, újraindul. bebootol, újrakezdem a felvételt. pár kör közben kimaradt, de sebaj. a futam első 20 percében még háromszor újraindult a gép, hogy b..... meg. utána nem tudom, valami csoda folytán, kibírta a végéig.
jó, megvan a forma 1. betömörítettem xvid-be, otthagytam a gépet, hogy majd ha végez, kapcsolja ki magát, s elmentem otthonról. megyek haza, gondoltam, hgoy akkor átveszem a két héttel ezelőtti futamot is a gépre (VHS-en megvolt). indítom a PCTV Vision-t : semmi (gondokodik veszettül, de még az ablak sem jelenik meg, a taskbar-on, láthatatlanul fut a háttérben a progi, és nem csinál semmit). újraindítom a gépet, semmi.
leinstall, felinstall, semmi.
után gondoltam, akkor nézzük meg a pinnacle weblapját, hátha van vmi új driver.
ehhez regisztrálnom kell magam, hosszú kérdőívet kitöltök. oké. letöltöm a progit (laza 56 mega, lezizzen egy negyed óra alatt). felrakom, minden oké. újra kell indítani a rendszert, oké. bebootol, kattintok az ikonra, és nem történik megint semmi, még ablak sem jön be, gondolkodik.
az édes jó nénikéd! gondoltam. uninstalláltam megint az egészet.
berakom az eredeti telepítő Cd-t, közli, hogy ő bizony nem megy fel, mert egy újabb verzió van a gépen. csak nézek, hogy mi van? indítom a letöltött új verziót, az meg nem indul el, mondván, hogy nincs korábbi verzió a gépemen....
na, gondoltam akkor manuálisan belenézek a dolgokba. töröltem a program files-ok közül a régi könyvtárat Azóta a régi verziójú prg azt közli, hogy van már egy példány a gépen.
szóval, sakk matt, nem működik semmi, elegem van, ha órában kifejezném az ezzel a szar kártyával elszarakodott időt, és beszoroznám az általam elvárt minimális órabérrel, akkor tuti, hogy a kártya értékének legalább a háromszorosa jönne ki.
Pedig anyámék végre egyszer megpróbáltak valami hasznosat venni nekem karácsonyra... és végre nem zoknit kaptam... de hihetetlenül szívás ez a kártya.
ja, és a legszebb az egészben, hogy ezt leszámítva nagyon stabil a gépem, sosem fagy, bírja a prime95-öt, a videótömörítéseket, mindent. és ez a tv-kártya meghülyíti.
szóval elegem van, most mindjárt nekiesek egy csavarhúzóval, és kiszerelem.... francnak fogyassza az áramot, és termelje a hőt a gépházamban, ha semmi haszna nincs. :(((
bocs, ha hosszú voltam, de ezt ki kellett most dühöngenem magamból -
F-ECT$
titán
Hallgatta vki tegnap a híreket? Olaszország - vihar, havazás a tengerparton, 100 km/h-s szél, 4 halott. Na ez az a vihar, ami Horvátországból indult, és aminek a kezdetén én az Adrián hánykolódtam egy gumicsónakban :Y
De túléltem :) -
LOTR
addikt
miért van az, ha hsz-t szeretnék írni vmelyik topicba azt írja ki, hogy:
nincs meg a megfeleő jogosultságod
és nem enged?
ez konkrétan a hardverpiac egyik topickában volt, asszem az: újabb olcsó vidkarik ... topicban -
Integra
titán
mod: ph megint duplázik:(
[Szerkesztve] -
Integra
titán
wowwwwww
hazánk fia a világ legjobb orgona művésze!!!!!
fridi műsorában a végén lesz a csóka -
B.Kox
tag
Wanted: PumPi
Válaz az emiledre: Tölem mehetünk, csak ne túl korán. -
törölt tag
itt vagyok, megyünk vagy nem? Nekem mind1 csak tudjam.
-
Trak
addikt
Na, ma elegem van a topikokból... ma vlahogy tele vagyunk újoncokkal, akik kényszert éreznek, hogy új topikot nyissanak mindennek...
-
buci_
tag
sziasztok,
gondoltam nem nyitok ennek kulon temat..
szoval kellene egy kiseloadast tartanom suliba a ''diáknyelv humoros oldaláról'' ..mar nagyjabol meg is vagyok, de ha esetleg tudtok vmi 'személyeset' vagy lenne errol nektek is gondolatotok, legyszi osszátok meg velem, megköszönném!!! :B :D -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
Na igen. Pedig amikor elkezdtem, arra gondoltam: Csak nehogy az legyen hogy elszáll vmi és fölöslegesen töltöm le! Hát nem ez lett? :(
Egyébként meg most happy vagyok mint a pannon csomag, lassan nagyúrrá válok. :) Bár jobban örülnék ha a Radeonom lenne olyan, mint most a hozzászólás-számom... :D
A jövőbeli érthetőség kedvéért: 9700
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na most írtam egy csomó hasznosat ([L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=91857[/L]), és boldog vagyok hogy segíthettem. :) A napi jócselekedet. :D
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Na a mult heti operahaz fantomja utan tegnap este csak beesetunk az opereab egy ki romeo et juliet-re! Es aszt kell mondanom hogy ez utobbi nekem jobban bejott! NEm votl rossz termeszetesen az opera sem termeszetesen:- ))))
Amugy jo pone volt hogy szept. 18-ra es 21-re is volt jegyem, de mongyuk hogy halkam megjegyeztem, hogy a 21-keinek gazdat keresek mar a fel vilag a nyakamba ugrott:- )))),gondoltam meghirdetem itt is, de mire elertem volna a gepig mar el is vittek. :- ))))
Az a gassag, hogy most szivesen megneznem ujra mind a 2-t!!! De majd teszunk rola hogy sikeruljon!!!:- )))
Habar egy kis Dunai-s Reb Tevje, meg esetleg zsan van zsan is jl esne, de hat a madach most nem igazan nyom mast!!!
Szoval mind akettot nagyon ajalllom kitartast es szerencset a jegyszerzeshez!!!:- ))))
udv
neduddki -
parandroid
félisten
válasz
PeliScan
üzenetére
OK, köszi. Betettem.
Hanem ez az éjjeliszekrény nem semmi. :DDD
Lehet, hogy én is nekiállok egynek, biztos lehet ilyen régi házakat találni valahol kidobva, éjjeliszekrényünk meg úgysincs... :D
Na, mehet a dolog, kedvesnek is tetszik... Főleg a gumikacsa. :DDD
mod: ha lehetne, ezt a képet tenném be aláírásnak: [L]http://www.iol.ie/~thedeans/reversemod/image/13.jpg[/L] :D
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Persze h használhatod, de vedd ki mögűle a - by PeliScan részt, mivel én is idéztem egy honlapról, szóval bőven nem az ''enyém'' :)
([L]http://www.iol.ie/~thedeans/reversemod/index.html[/L]) -
divot
veterán
Üdv emberek!
Málta rulz. :) Kis ízelítő.

-
_Volkovy_
nagyúr
Újabban Bob Marley ekkora sláger?
Beírtam google-ba h Bob Marley - Rainbow country lyrics,az első három találat mindegyike bannerekkel meg letöltendő programokkal rohanta meg a gépet.:Y -
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, erre gondoltam én is. Erre a Windowsra persze nem ment fel... de az SP1 meg rajta van. :F Igazából az zavar hogy ha nem akar feltelepülni, akkor minek kellett egy órán át tölteni... :((
Ja, egyébként érdekes az a Win, mivel tök jól működik az egész, de a Ctrl+Alt+Del-re előugró ablak az esetek 90%-ában nem ugrik elő, mert hibát okoz az ''ntdll.dll'' modulban és kifagy. :D -
Panther
HÁZIGAZDA
Elvileg nem az, Campus programban tett szert rá a család. Bár nemrég vissza kellett vinni a boltba, ahol vették (hardverhiba), ki tudja ott milyen Windowst raktak rá... Gondoltam egyébként erre is, de nem az volt, hogy a Microsoftnak fontosabb hogy fent legyen az SP2 minthogy a hackelt verziókkal szarakodjon? Meg akkor nem úgy kéne lennie hogy le sem tölti?
Egyébként egy ilyen esetleg ''szürke Windows''-ban hogy tudom kicserélni a Product Key-t a legálisra, hogy utána azzal aktiválhassam? -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Voltam a minap egy volt oszttársamnál (csaj :) ) gépet javítani, és a vége felé fel akartam rakni az XP SP2-t. Gondoltam jól fog az jönni nekik, úgyis hemzsegtek a vírusok a gépen (mármint érkezésem előtt). Elkezdem letölteni, írja 1 óra mittudoménmennyi (512 ADSL). Tyű mondom az jó sok. Na nem baj, rendes munkát végzek, megvárom. Egy óra után le is ért, elkezdi csinálni, fél percen belül kiírja hogy ''a frissítést nem tudta telepíteni''. És letörölte az egészet amit letöltött a kis köcs*g ****, hogy a #&[@}!!
[Szerkesztve] -
na, ma floodolom az offtopicot a hülyeségekkel.
ezt a hülye napot...
rákattintottam a windowsupdate-re, és angolul kezdett el beszélni hozzám. eddig mindig magyarul tette ezt... :F én nem állítottam át semmit....
---------------------------------
megéri felrakni az sp2-t ?
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Na én eddig bírtam, megyek szunyálni, jó éjjt mindenkinek!
Aztán ne függjetek a gép elött sokáig :D -
válasz
fokukac
üzenetére
helyesbítek! Mea culpa, reboot-oltam, és most az első Cd-re is látja a Cd-text-et... :)
--------------------
ez viszont új kérdést vet fel. miért van az, hogy a win néha meghülyül az optikai adattárolók cseréjétől?
pl. nem frissíti a fájlkezelőben a label-t,
de a legidegesítőbb, ha pl úgy indult a gép, hogy DVD-video van a meghajtóban.
ekkortól kezdve a win úgy látja, hogy ez a drive egy DVD, és rákkatintva a DVD-lejátszó progi indul el. hiába rakok bele egy másik lemezt, mondjuk egy CD-t...
Az a legszebb, hogy régebben ezt nem csinálta a gép, csak mióta ez a vindózom van.
az ilyen apró baromságokkal kerget a halálba...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest