Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
PeliScan
addikt
Mindannyian hülyék vagyunk, h nem alszunk ilyenkor. Szégyelljük magunkat. :D
-
neduddki
nagyúr
HI!
Csak egy kerdesem lenne, hol leeht kapni 12v-os 27a-s elemt kapni nemonline botlban a nagykorut kornyeken??? [L]http://images.google.com/images?hl=hu&lr=&ie=UTF-8&q=battery+27a&btnG=Keres%C3%A9s[/L]
koszi
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern
üzenetére
Sajnos nem ott kell, mert én Érden lakom. De itt nem lehet kapni semmit, vagy ha lehet akkor 2x áron. Úgyhogy hétfőn mehetek be a Nyugatihoz MÁR MEGINT. Pedig mire megszereztem, már az is csomó telefon, meg 4-5 személyes látogatás volt. (Hosszú sztori.) Ja, és ez volt az utolsó darab a boltban elvileg, szóval nemtom mire fogják cserélni. Szerencsére a vasárnapot leszámítva (zárva vannak) a hétfő a 3. nap, szóval lesz nemulass :((
UI: Sztem most megkínálom az aksit a telefonom töltőérintkezőiről jövő feszültséggel, megnézem mit csinál. Elvégre az is 3.6V Li-ion aksitöltő... meg nem is hagyom rajta sokáig. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nah fullos, úgy néz ki a lejátszómban szar a töltésért felelős rész. Megmértem multiméterrel, és képes 0.5V-tal megkínálni töltéskor a 3.6V-os aksit. Így aztán persze hogy lóf*** sem megy bele... Ja, és 0.5V akár USB-ről, akár a 220-ba dugható tápegységéről töltöm.
Mondjuk ha kicserélik a lejátszót, remélem nem olyan lesz az új mint ez, hogy az USB kábelt beledugom, és minden erőkifejtés nélkül épp annyira tud kijönni, hogy már ne érintkezzen. Ott megakad, szóval nem ''esik ki'' belőle a kábel, de már épp nem érintkezik. Fájentos így fájlokat másolni...
Utálom a garanciális szarakodást! :( -
Integra
titán
válasz
Panther
üzenetére
amúgy az endzsin meg a tárkapacitás képes a sajátgépről való kép feltöltésre?
mondjuk van egy 1204x768-as jpg.
ezt feltöltöm a hsz-be, de csak mondjuk 320x240-ben mutatja a hsz-ben. ha ráklikkelek a képre, akkor eredeti méretben felpattan egy új ablakban.
ez egy nagyon okos dolog lenne, nagyot dobna a ph-n, és a felhasználóbarátságon is. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen ezt én is észrevettem... a nagyon régi topikoknál valami komoly gáz van. Pl a Prohardver Tali Golden Edition topik több mint 300 hozzászólásos, de nekem csak 50 jelenik meg (ennyi van egy oldalon), lapozni meg nem lehet. Ha 300-at állítok be, akkor annyit látok, de a 301-ediket már sehogy nem tudom megnézni. Meg a régi hírekhez kapcsolódó topikokra nem lehet átugrani a hírből a ''hozzászólás'' gombbal. Viszont visszafele meg jó. (A topikból az ''Eredeti hír'' gomb jó helyre visz.) Nagyon elvadult az az ősi részleg. :)
Egyébként megtaláltam, nem én vagyok a hülye: sosem voltam újonc! :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=4366[/L], # 189 (2002-09-29) :
[...] Tök állat az új dizájn, és az újítások is jók: [...] a rangsorolás [...]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
Nem, a ''beállítások'' megmaradnak. Bár azért voltak itt adatbázis-konvertálgatások a verzióváltásoknál, de az adatok végülis megmaradtak, csak át kellett őket alakítani hogy használhatóak legyenek az új rendszerben is.
Találtam egy Barton nevű usert, még igen régről. [L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=204[/L] Tisztára meglepődtem hogy ő választott egy nevet, aztán pont ez lett egy AMD procimag kódneve is :) (Persze azóta rájöttem, hogy lehet hogy nem ez volt a neve a regisztárciókor, hanem utólag változtatta meg :) ) -
Integra
titán
válasz
Panther
üzenetére
és minden új motorcserénél vesznek a loginek meg a regisztráció rögzítések?
bár akkor vesznie kellett volna az én adataimnak is, meg a tiednek is, mert jóval régebben regisztráltunk mint az R3 cserénél
kicsit zavaros ez a rang elveszés vagy micsoda amiket olvasgatok, bár francnak olvasgatom, úgyis tárgytalan:))
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem, ennél sokkal egyszerűbb. Amikor regisztráltam, még nem voltak rangok. :P
MOD: Valaki erősítsen már meg légyszi, mert kezdek kételkedni az emlékeimben... ugye így volt? Legalábbis nekem úgy rémlik fanatikusként kezdtem. De hogy Panther (újonc)? Áááá... :D
[Szerkesztve] -
benyo
tag
OFF
-
Tithian
őstag
válasz
Arnold2
üzenetére
Meglehet, hogy elhamarkodottan ítéltem meg, de nekem nagyon lerágott csontnak tűnt a történet. Ha évekkel ezelőtt találkozom vele, lehet, hogy másképp tekintenék rá.
Szépen, részletesen meg van csinálva, részletes jellemrajzzal, tokkal-vonóval, de szerintem ez kevés. Hangulatos volt, de sokkal jobb is lehetett volna.
Ízlések és pofonok. -
Tithian
őstag
Látom, némileg ideillik, hogy most hallgattam meg az Édes Anna rádióverzióját, gondoltam, nem érné meg elolvasnom. Sajnos igazam lett...
Érdekes, hogy milyen kötelező olvasmányokat adnak manapság ki a tanulóifjúságnak. -
Arnold2
őstag
Nem tudom olvastad e Theodor Fontane-től az Effi Briest-et! Nekem kötelező volt.
Első ca. 20 oldalon azt írja le milyen a szoba! Nem tudom de azért át lehet esni a ló túloldalára!
Lehet, hogy most sokak szemében NAGYON sokat esek /A Supermen ellenére/, de Tolkiennek is a trilógiájában néha nagyon részletezve írja le az adott dolgot. -
Bencom
senior tag
Na, hogy lezavartunk cirka száz hsz!
Lépek, mert már sorban állnak mögöttem (a család többi tagja) s különben is csak negyven óra ingyenes (és csak ma csak ez volt cirka 3 óra:DDD ) -
divot
veterán
Az ember azért olvas regényeket, mert szeret egy picinyt megmeritkezni abban a másik világban. Ehhez azonban arra van szükség, hogy az író szépen megfogja a kezét, és odarepítse. A varázslat részletek nélkül nem megy.
Jókai naponta egy flekket írt. (A flekk 28 sor a MSWordben.) Jack London kettőt. Szóval volt türelmük jól írni. -
Bencom
senior tag
Tényleg!
Holnap vasárnap, és ehetem végre nagymamám által kreált húslevest, ami minden vasárnap van, és egy étkezésről még én is tudnék írni hatszáz oldalt!
Remélem még él vagy száz évig a nagyim, mert csak Ő tud HUSLEVEST csinálni! -
Arnold2
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igazad lehet! Attól még hogy sokat olvas nem feltétlen hogy jól is ír! De ki tudja?
/Most megvédem annak ellenére hogy le HÜLYÉZET!!/ Lehet hogy tényleg van benne valami és a sok olvasás/ no meg az a 15éve/ tényleg hatot rá!
Én kissebb novellákat írok/tam és nem olvasok sokat és akik olvasták azt mondják, hogy jók!
Valakinek megy az írás valakinek nem! Szerintem ez véna és tehetségfüggő! -
divot
veterán
Persze, hogy jó. Én is elolvastam tőle mindent. De kevés. Mást is olvass. Kezd Fekete Istvánnal, figyeld meg, hogy tölti meg egy-egy író élettel a művét. Pld. az öreg asztal nem áll csak úgy a sarokban, hanem ott görnyed, vagy kornyadozik, esetleg szomorkodik. Figyeld az apró, finom részleteket, abból tanulhatsz a legtöbbet.
-
Bencom
senior tag
Rejtőtől úgy 2000 oldalnyit olvastam eddig.
Nem elég jó? (a legjobb!)
A kötelező olvasmányokon kívül a felsoroltaktól nem olvastam sokat, mert a romantica stílusa igen messze áll tőlem, sőt, számomra unalmas...
De sok féle könyvet olvastam már: Harry Potter összes (összesen két hét alatt), Dolák-Sali Róbert, STB...Ezek a legjobbak, persze csak Rejtő után...
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Miért lennék HÜLYE? Azért mert néha felteszek olyan dolgokról kérdéseket amik fölött általában mindenki átsiklik???/Igaz ezek a dolgok lényegtelenek, de akkor is!:)/
Superman egy Cripton nevű bolygó utolsó túlélője! A nagy robbanás előtt /mármint szűlőbolygója/ a szülei elküldték a Földre mert itt hasonlítanak a legjobban az emberek a Kriptoniakra. CSAKHOGY: a sárga napfény supermenné tette!Hogy miért? Mert!
De van egy gyengepontja /mert minden hősnek kell egy/: ha közelében van egy darab a szülőbolygójából /a robbanáskor szétszóródótt/ akkor elveszti az erejét,elgyengűl és még meg is halhat!!!
Szóval önként kerüli a kriptonitot!
VladimiR:szerintem azért mert Superman Spermanjai nem kompatibilisek Lois PSeivel!
De volt ilyen rész csak már nem emlékszem pontosan rá! -
Bencom
senior tag
:O
Most megsértődtem!
Tudod, hogy hány könyvet olvastam már el életemben?!
Volt olyan hét, hogy három, egyenként háromszáz oldalas könyvet olvastam ki.
Itthoni könyvek közül nincs olyan, amit el nem olvastam volna, pedig saját kis könyvtárunk van (kb 1000 könyvvel, és ez folyamatosan bővül) és haverok is szoktak hozni könyveket... -
Bencom
senior tag
Na, csillapodik a dumaroham: már fél perce nem született hsz!
Amilyen gyorsan jött, el is megy?
Akkor elkezdhetek visszaolvasni, mert lehet, hogy valami kimaradt a nagy rohanásban...
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Például menj el a : Könyvírók Topicja című topicomba, ott vannak könyvrészletek a saját könyvemből, és láthatod, hogyha magamban vagyok, akkor teljesen más a stílusom...
Mindjárt nyomok linket, mert úgyos már rég nem kaptam kritikát.
Még Divottól sem, pedig ő eddig írt, mondta, hogy rakjam be az új verziót, megtettem, de azóta sem írt... -
Cathfaern
nagyúr
Most szóltak az egyik topicban, hogy tegnap lemaradtam az ''1000 napja vagyok tagja a PH!-nak'' esemény megünnepléséről :O
-
Bencom
senior tag
Most látom csak: már 163 napja regisztráltam!
Száz napnál néztem meg utoljára... NEM SEMMI! -
Arnold2
őstag
Én meg 19 vagyok de néhe nyomok olyan hozzászólásokat ami egy 8évesé is lehetne:U
-
Bencom
senior tag
Mondjuk, nekem okt.15-én van a születésnapom, úgyhogy már simán mondhattok 15-nek... (ez volt okt.2.)
-
Arnold2
őstag
Teljesen más: Mindenki ismeri ugye Superman-t! És ugye neki is nő a haja körme szakálla.DE!!! Hogy vágatja le mindezeket, hisz emberi eszkőz nem tudja sebezni, csak kriptonit közelében, de ugye...
Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Milyen NAS-t vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Hardcore café
- Elemlámpa, zseblámpa
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest