Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat en nem tom, de A FIT-rol importalt oktatoink tejjesne ki vannak akadva a magyar lanyok szepsegetol es oltozkodesetol... hogy a kinti vilgabn ijjen gyonyoru noi tomeget nem latni, ahogy az egyikuk fogalmazott hat majau utan mar nagyon nahez megtartani az orakat, nagon el vonnya vmi a figyelmet!!!
De ez nem csk aegy szenejjre vonatkozik mind a3 himnemu nagyonmeg van elegedve a magyar viszonyokkal!!!:- )))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Csak egy kerdesem lenne, hol leeht kapni 12v-os 27a-s elemt kapni nemonline botlban a nagykorut kornyeken??? [L]http://images.google.com/images?hl=hu&lr=&ie=UTF-8&q=battery+27a&btnG=Keres%C3%A9s[/L]
koszi
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Na a mult heti operahaz fantomja utan tegnap este csak beesetunk az opereab egy ki romeo et juliet-re! Es aszt kell mondanom hogy ez utobbi nekem jobban bejott! NEm votl rossz termeszetesen az opera sem termeszetesen:- ))))
Amugy jo pone volt hogy szept. 18-ra es 21-re is volt jegyem, de mongyuk hogy halkam megjegyeztem, hogy a 21-keinek gazdat keresek mar a fel vilag a nyakamba ugrott:- )))),gondoltam meghirdetem itt is, de mire elertem volna a gepig mar el is vittek. :- ))))
Az a gassag, hogy most szivesen megneznem ujra mind a 2-t!!! De majd teszunk rola hogy sikeruljon!!!:- )))
Habar egy kis Dunai-s Reb Tevje, meg esetleg zsan van zsan is jl esne, de hat a madach most nem igazan nyom mast!!!
Szoval mind akettot nagyon ajalllom kitartast es szerencset a jegyszerzeshez!!!:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
hi!
es ha kicsitt jobban belegondolok nem vagyok besztos benne, hogy az akkor meg volt, vagy mar kifutott tipus volt, de attol meg kereskedoknel maradhatott maig is belole...
hat legalabb tanulna belole, de egybol jonne azzal a szoveggel, hogy a nemat honlapon az van... de eszt am oleg sokszor es oleg regen is mogvitataauk...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Na aszem pc word-ot sem fogok egy jo darabig olvasni!!!
Hejjzet:
A 2004. juliusi szamban az ajanlott hardverek kozott szerepel egy lg1710b-s tft, es le merik irni, hogy s-ips-es!!!!:- ((((((((((((( Ez a hozzaertes egyszeruen fantorpikus!!!! Csak igy tovabbb!!!! Hujjicsuk csak az olvasokat!!! Gratulalok a stabnak , es kulon Tungler Antal Urnak....:- ((((((((((( De hat sokkal tobbet nem is vartam a ps world-tol:- (((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Bash elsz meg??? mert a mi FIT-es partnereink abszolute elerhetetlenek, a postmaster is biztonsagi unenetet kud vissza, rememlm Nektek konnyebb vot:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Keresek egy totyikot, meghozza az egyik utolso ups-est mejben asz fejtegeti vki hogy a pfc-s tapokna sza rha nem sinuszt kapnak, at akarnam olvasni kicsit reszletesebben mert mutkor csak belepillnatottam...
koszi
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
HI!
Most leht hogy megsem a retek a hunyo???
1. P SOLBERG 2:43:51.4
2. S LOEB +1:06.9
3. M MÄRTIN +1:41.3
4. C SAINZ +2:10.3
5. M GRÖNHOLM +2:18.0
6. F DUVAL +2:27.2
7. M HIRVONEN +4:15.4
8. H ROVANPERÄ +5:28.4
9. A WARMBOLD +1
legalbbis wrc.com-onis ez van??? na mostakkor valvonogaas eddog eurosport oleg megbizhatonek tunkt...:- ((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat ez qva jo, amit az rtl bemutatott japan wrc osszefolalot ott vhogy beszelo vioszonyban sincs a eurosport web-en lathatroval:- (((((( [L]http://www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/S42/E6258/result_Lng0_Spo42_Evt6258_Mtc90370.shtml[/L]
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Muxik a nexus, pedig mar tejjesen feladtam!!!!:- )))))))))))
udv
neduddki
p.s. de sajnos a rajta leledzo fajlo eltuntek:- ((((((((((
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Hi!
Vot enne durvabb is a win98vsXp, megvan az meg, nem ez vot a neve de vmi ijjesi akart lenni az ertelemtlensege???? , de hasonlo stilusban hozong a dv capture virtulabud nevuben is:- (((((((( [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=84065&arc=f[/L]
udv
neduddki
p.s. a 98-as nem tanalom -
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
Hat ahhoz roszt kart valasztottal.. probakozza a vegyeszeknel, epiteszeknel, gtk, etc.etc. de villanykar, kozlekkar, gepeszkar nagyon esejjteelen /na jo gepesz talan/ :- )))))
udv
neduddki
mod: erro gyun eszemeb at is megyekes megnezema vegyesz lanyaimat:- )))))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat en ma rnememlexem ra, hogy mikor vot, de tan lehet, hogy tenyleg hetfon... a ka26 ba gyulekeztettek minket mint kozlekeseket, majd onnan az aulaba, majd vissza a es utanna este meg tuziokttasra vissza, de ahogy jobabn belegondolok tenyleg hetfu lehetettt:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat nem egy strapabiro alaltok ugy laccik!!!
Tarcs inkabb piranyat, az egyik esmerosomnek volt, es az az istenenk sem ijjedt meg a macskatol, max neha megharapta a labat ha nagyon zavarta hogy a macska kotoraszik a akvariumban:- )))) utanna tettek ra tetot mert feltettek a amcskat:- ))))
udv
neduddki
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest