Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy most kicsit másképp történik az aktív tagok mérése, mint régen (nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy vettem észre, hogy régen csak akkor voltál aktív tag, ha nézted az oldalt, most pedig vagy nézni kell, vagy be kell jelentkezve lenned ahhoz hogy aktív legyél. S ugyebár az utóbbi állapot akkor is megmarad egy ideig, ha te már a gépet is kikapcsoltad...)
-
Cathfaern
nagyúr
Még mindig ébren vagytok? :) Nem? Akkor nektek több eszetek van, mint nekem...:U :D
-
Cathfaern
nagyúr
Most szóltak az egyik topicban, hogy tegnap lemaradtam az ''1000 napja vagyok tagja a PH!-nak'' esemény megünnepléséről :O
-
Cathfaern
nagyúr
Olyat mondott (többször is) amit nem kellett volna, így bannolva lett. Legyen elég ennyi, btw. ha úgyis annyira unatkozol, akkor talán még találsz olyan topicot, ahol a nyomai megmaradtak :)
Egyébként törölni is lehet vkit, de nem szokás (csak Parci tud ilyet, s nem tudok róla hogy ilyen valaha is lett volna).
A hogy lehet vki moderátor kérdésről eszembe jutott egy régebbi eset:
Valaki azt írta, hogy ő moderátor szeretne lenni, hogy lehetne az. Mondtuk neki, hogy az lehet moderátor, akit erre Parci felkér. Mire ő megkérdezte, hogy ki az a Parci :D -
Cathfaern
nagyúr
Nahát, ma sikeresen meglepett a PH!:
Egy topicnyitó kisebb-nagyobb hibát vétett az első hsz-ben, emiatt jött a szokásos ''ezt ne így hanem úgy csináld és izé'' hsz-ek tömege. Egy pár hsz után szólt a topicnyitó hogy abba kéne hagyni, s legnagyobb csodálkozásomra abba is hagyták :D Úgy látszik fejlődik a PH! ;) -
Cathfaern
nagyúr
Boldog Születésnapot Zsoltee! :)
-
Cathfaern
nagyúr
E-mail címet váltottam...remélem ez most be fog jönni :U (adatoknál ott az új cím)
-
Cathfaern
nagyúr
Intermail mondjon le: nulla új levél :O Nem tud valaki egy tényleg megbízható ingyenes mail szolgáltatót? :U (POP3 elérés mindenképp kell)
Ja, és köszönöm mindenkinek, bár nem tudom leellenőrizni, hogy tényleg küldtetek-e ;]
És ezzennel megkérnék mindenkit, aki szeptember 11-e 22:00 óra óta küldött mailt erre a címemre, az küldje el a cathfaern_lev(kukac)freemail(dot)hu címre. Köszönöm. -
Cathfaern
nagyúr
Megtenné valaki, hogy küld egy mailt az intermail-es címemre? Mert mintha nem kapnám meg a leveleket :(
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Pl. én :)
-
Cathfaern
nagyúr
Bash: megkaptam a második verziót is, nagyon szépen köszönöm!

-
Cathfaern
nagyúr
Én is sajnálom, hogy be kellett zárni, gondolom nem kell mondanom, hogy kiknek köszönhető...
Egyébként igazad van, tényleg nem fikáztál semmit. Csak kicsit ''erősen'' fogalmazol (ezt most poén nélkül mondom), s ezt könnyen támadásnak lehet érezni (könnyen lehet, hogy IRL egyértleműen érezné az ember hogy miről van szó) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Boldog születésnapot!
Btw. van értelme végigolvasni az elmúlt egy hét OFF TOPIC termését?
Meg lenne egy kérdésem is: ugyebár van a térkép.hu weboldal ([L]http://www.terkep.hu[/L]). Nem lehet ezt valahogy lementeni, hogy offline módban is lehessen használni? Valami java-s cucc lehet, forráskód alapján viszont semmi utalás nincs rá :F (sose volt még dolgom javas weboldallal ilyen szinten) -
Cathfaern
nagyúr
Önkritika rulez: [L]http://www.apl.kz/img/pod/26.08.jpg[/L] :DD
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
Akkor lenne parasztság, ha ezt aznap tennéd, amikor a tali meg van beszélve. Ha egy-két nappal előre szólsz, hogy bocs, találtam jobb ajánlatot, akkor szvsz nem az (nem azt mondom, hogy ez a legrendesebb dolog amit tehetsz, de pl. én megérteném).
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Úgy lesz valaki moderátor, hogy Parci felkéri. Ennyi, semmi misztika, s semmi automatika nincs ebben.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Mi függ mitől? :F :D
-
Cathfaern
nagyúr
Jáj :) Már értem :)
Hogy lehet valaki moderátor témára:
Igazából én sem tudom. Azt se tudtam, mi az a PH!, erre ír valami Parci nevű srác egy e-mailt, hogy nem akarok-e a PH!-n moderátor lenni. Mondtam neki, hogy persze, gondoltam biztos poénos kedvében van valaki. Erre kiderül hogy komolyan gondolta :)
Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MIUI / HyperOS topik
- OLED monitor topic
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest