Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
''mikor lát a román kutya csontot?
''?''
''Ha nyílt törése van''
na, most ezt lehet módosítani. -
válasz
Tithian
üzenetére
hát ez nagyon fájdalmas...
azért, hogy lehet egy péniszt összekeverni egy csirkenyakkal??? :o
1. számú különbség : az előbbi a nadrágomban van, a másik az asztalon.
hogy került a lompos az asztalra?
de legalább a kutya jóllakott...
ilyenkor jön elő az , amit gyerekkorunkban meséltünk a román kutyákról, viccként...
egyszerűen hihetetlen.
[Szerkesztve] -
láttál már cupákot?
a családom szavazatai alapján a cupák az a csont, amit le lehet szopogatni... pl. a csülök.
egyébként a hölgy meglehetősen előnytelen testhelyzetben van. előre görnyed, és olyankor mindenkinek nagyobbnak látszik a hasa. egyébként szerintem sem kövér. Nem láttatok még kövéret... :D
[Szerkesztve] -
hétfőn a kersztanyám hozott nekünk két kismacskát.

mondta, hogy egy hétig zárjuk be őket.
anyukám már a 3. nap kiengedte őket, napközben kint voltak a kertben...
í]y volt ez ma is...
és ma az egyik (a fekete) elment. és nem jött vissza. szomorú vagyok... :(
ez a második alkalom az életben, hgoy háziállatom van, és pár nap után megint a veszteség... :(((
bár még visszajöhet, de nem valószínű.
a macska nem egy hűséges állat, lehet, hogy befogták valahol...
lehet, hogy elütötte egy autó... aggódom.
pedig olyan aranyosak voltak, mindig bunyóztak...
[Szerkesztve] -
nekem 16 éves koromban (1996-ban) volt a katonaorvosi vizsgálatom, és alkalmas lettem.
EZek után 1998. januárban kaptam egy levelet, hogy töltsem ki, és küldjem vissza 5 napon belül. (milyen végzettségem van, nyelvvizsga, jogsi, hanyas láb és hanyas sapka, voltam-e már katona, hány gyerekem van, ők voltak-e már katonák, kérdezik a 17,5 éves gyerektől :F )
Mit ad Isten, a levél valahogy elkallódott, nem küldtem vissza. 1 év múlva költöztünk, akkor megtaláltam, de addigra már az összes adat elavult... szóval nem küldtem, gondoltam, majd szólnak, ha kell valami.
Azóta egyáltalán nem szóltak, még kétszer költöztem, egy (ezredes) ismerős szerint valszeg eltűntem a nyilvántartásból... :D
kicsit paráztam, hogy még behívnak, most végeztem az egyetemen, és még megszívhattam volna, hogy behívnak, és én leszek az utolsó, aki szív..., de nem.
röviden ennyi. -
válasz
Loretto
üzenetére
rákerestem a washington dc-ben, és elkezdtem letölteni :
kukori - kotkoda, tojásból lesz a csoda,
nagy taréjú cifra tollas kapirgáló egyedek,
nem repültök, mint a szép sas, mert tele a begyetek
kotkodács - kotkodács, egy kis jó árulkodás,
jól esik ám a zuzánknak, jobban, mint a kendermag,
(néha ) senkit meg nem bánthat, s néhány dolgot helyrerak.
ami zárójelben van, abban nem vagyok biztos. -
kb. 5 körül feküdtem le, és egy fél órája arra ébredtem, hogy kb 15 méterrea házunktól égkalapálnak.
nem tudom, hogy örüljek-e neki... mert az út nagyon szar, tiszta kátyú, ha végre megcsinálják, az csak jó...
viszont felháborító, hogy hajnali 11-kor felébresztenek! :D
[Szerkesztve] -
-
Segítség, addikt lettem!!! :D

kéne valami elvonókúra... :D -
tök király szmájlis oldalt találtam !
[L]http://www.clicksmilies.com/index_deutsch.html[/L]
-
válasz
burgatshow
üzenetére
aha.
abban a témában nem vagyok otthon...
[Szerkesztve] -
válasz
Integra
üzenetére
hát plextor dvd-írót olyan 30 körül vesztegetnek. viszont a tesztek alapján dvd-ben nem olyan jó a plexi, szóval szvsz vegyél egy pio 107-est, v. 108-ast.... az előbbit 16-18-ért vesztegetik, az utóbbit 22-25-ért :)
és tényleg, adatairchiválásra százszor jobban megéri már a DVD, mint a CD. (amikor Dodi már 200 Ft-ért árul TDK DVD-R-t)
én Cd-ből már csak audiót írok... :) meg ajándékba cuccokat, vendégnek, akinek nincs DVD-olvasója.
(arra tartom a plextort)
[Szerkesztve] -
válasz
Predator666
üzenetére
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=6148[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=7049[/L]
de akár rá is kereshetsz a hd-dvd és a blue-ray szavakra... -
vagy users.hu, esetleg e-connect.hu
-------------
más.
egy újonc első hozzászólása : :C
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=88065#msg124[/L] -
majd szólok, de most mással kell foglalkoznom.
Mondjátok, egy 24 éves, pályakezdőnek mit kell az önéletrajzába írnia?
jó iskolák, meg ilyenek, de ezen túl? az, hogy miről ítam a diplomamunkámat, stb.
sőt már van egy sorom is pluszban, mert egy évet már dolgoztam, de akkor is, azért ez még kevés... -
válasz
Integra
üzenetére
köszönöm mindenkinek.
igazából éjjel 2 körül feladtam... miután már a virtualdub is lefagyott, és utána újraindulás után is egyből csonttá fagyott.
le fogom szedni az össze drivert, és ki fogom szerelni a kártyát, csak most más dolgom van, úgyhogy ezt egy picit halasztom, ha lehet.
ja, egyébként kodekpakkom nincs, és nem is volt, külön divx, xvid, stb. kodekeim vannak (van huffyuv is)
egyébként a pinnacle instant copy-t eddig használtam, de most már úgyis sikerült beizzítani a CCE-t, szóval akkor lehet, hogy attól is búcsút veszek...
köszi, sziasztok -
válasz
VladimirR
üzenetére
nem látok képet. nincs semmi olyan beállítás, hogy miről szeretnék felvenni, és hogy mit, és hogy milyen felbontásban, semmi.
szerk : most próbálom megint, és most van egy kis ablak, ahol mákostészta kép van...
adás nincs rajta.
nemtom, hol lehet konfigurálni?
pláne azt, hogy melyik bemenetről szeretnék felvenni. merthogy én momentán compositról szereték...
[Szerkesztve] -
Na, a mai napon asszem végleg leszámoltam a pinnacle pctv tunerkártyámmal.
Alapeset, hogy ha pár napig nem nyúlok hozzá, akkor csak úgy kezd el működni, ha újratelepítem.
na, ma fél kettőkor a forma1 előtt gondoltam, hogy felveszem a forma1-et. levittem a gépet a nappaliba, mert ott jó a vétel. bekapcs, pctv vision természetesen gondolkodik, gondolkodik, nem indul.
nosza, deinstall, majd újrainstall. jól van. pont kezdődik a futam, pont végzek addigra. gondoltam, most már jó lesz. elindítom a felvételt, izgatottan nézem, hogy vajon minden rendben van-e? 5 perc után a gép fogja magát, újraindul. bebootol, újrakezdem a felvételt. pár kör közben kimaradt, de sebaj. a futam első 20 percében még háromszor újraindult a gép, hogy b..... meg. utána nem tudom, valami csoda folytán, kibírta a végéig.
jó, megvan a forma 1. betömörítettem xvid-be, otthagytam a gépet, hogy majd ha végez, kapcsolja ki magát, s elmentem otthonról. megyek haza, gondoltam, hgoy akkor átveszem a két héttel ezelőtti futamot is a gépre (VHS-en megvolt). indítom a PCTV Vision-t : semmi (gondokodik veszettül, de még az ablak sem jelenik meg, a taskbar-on, láthatatlanul fut a háttérben a progi, és nem csinál semmit). újraindítom a gépet, semmi.
leinstall, felinstall, semmi.
után gondoltam, akkor nézzük meg a pinnacle weblapját, hátha van vmi új driver.
ehhez regisztrálnom kell magam, hosszú kérdőívet kitöltök. oké. letöltöm a progit (laza 56 mega, lezizzen egy negyed óra alatt). felrakom, minden oké. újra kell indítani a rendszert, oké. bebootol, kattintok az ikonra, és nem történik megint semmi, még ablak sem jön be, gondolkodik.
az édes jó nénikéd! gondoltam. uninstalláltam megint az egészet.
berakom az eredeti telepítő Cd-t, közli, hogy ő bizony nem megy fel, mert egy újabb verzió van a gépen. csak nézek, hogy mi van? indítom a letöltött új verziót, az meg nem indul el, mondván, hogy nincs korábbi verzió a gépemen....
na, gondoltam akkor manuálisan belenézek a dolgokba. töröltem a program files-ok közül a régi könyvtárat Azóta a régi verziójú prg azt közli, hogy van már egy példány a gépen.
szóval, sakk matt, nem működik semmi, elegem van, ha órában kifejezném az ezzel a szar kártyával elszarakodott időt, és beszoroznám az általam elvárt minimális órabérrel, akkor tuti, hogy a kártya értékének legalább a háromszorosa jönne ki.
Pedig anyámék végre egyszer megpróbáltak valami hasznosat venni nekem karácsonyra... és végre nem zoknit kaptam... de hihetetlenül szívás ez a kártya.
ja, és a legszebb az egészben, hogy ezt leszámítva nagyon stabil a gépem, sosem fagy, bírja a prime95-öt, a videótömörítéseket, mindent. és ez a tv-kártya meghülyíti.
szóval elegem van, most mindjárt nekiesek egy csavarhúzóval, és kiszerelem.... francnak fogyassza az áramot, és termelje a hőt a gépházamban, ha semmi haszna nincs. :(((
bocs, ha hosszú voltam, de ezt ki kellett most dühöngenem magamból -
na, ma floodolom az offtopicot a hülyeségekkel.
ezt a hülye napot...
rákattintottam a windowsupdate-re, és angolul kezdett el beszélni hozzám. eddig mindig magyarul tette ezt... :F én nem állítottam át semmit....
---------------------------------
megéri felrakni az sp2-t ?
[Szerkesztve] -
válasz
fokukac
üzenetére
helyesbítek! Mea culpa, reboot-oltam, és most az első Cd-re is látja a Cd-text-et... :)
--------------------
ez viszont új kérdést vet fel. miért van az, hogy a win néha meghülyül az optikai adattárolók cseréjétől?
pl. nem frissíti a fájlkezelőben a label-t,
de a legidegesítőbb, ha pl úgy indult a gép, hogy DVD-video van a meghajtóban.
ekkortól kezdve a win úgy látja, hogy ez a drive egy DVD, és rákkatintva a DVD-lejátszó progi indul el. hiába rakok bele egy másik lemezt, mondjuk egy CD-t...
Az a legszebb, hogy régebben ezt nem csinálta a gép, csak mióta ez a vindózom van.
az ilyen apró baromságokkal kerget a halálba...
[Szerkesztve] -
kérdésem volna.
hogy kell a nero-val úgy audio CD-t írni, hogy látsszon is a CD-text?
az imént írtam egy cd-t, hiába töltöttem ki, meg pipáltam be mindent, mégsem látja semmi a cd-textet.
megírtam ugyanazt a CD-t Exact Audiocopyval, és csodák csodájára azzal látja.
szóval a néró a ludas? nektek szokott vele sikerülni? :U
vagy csak én vagyok béna.... 6.3.1.17-es nero-m van. -
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
''Apropo, lottozzunk!
Nyerjuk meg a masfel milliardot, abbol talan mar lehetne csinalni egy jo kis ''kereskedelmi'' rockradiot.''
erre már én is gondoltam. Ha majd mocskosul gazdag leszek, fogok erre áldozni asszem... :) hogy a köznek legyen rockrádiója.
Mert valljuk meg, szégyen, hogy nincs.
Bárhol jártam eddig, mindig volt az éterben legalább egy rádió, amelyik jó rockzenét játszott. Egyedül nálunk nincs semmi, mióta megszűnt a Bridge.
de azért ez egy 2,5 milliós agglomeráció, és egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lenne rá igény....! :(((
komolyan! Prágában pl. tök jó rockrádió van! Álltunk a dugóban délután 4-kor, de nem idegeskedtünk, mert AC/DC szólt a rádióban. majd Aerosmith, majd Red Hot Chili Peppers. Mutass egy olyan rádiót Magyarországon, ahol ilyen jellegű zenék mehetnek napközben...
ez az ország csak az igénytelenségre vevő. -
válasz
Bazsesz
üzenetére
''De én legalább normális zenét hallgatok. (nem ájront, meg sabbathot, meg társait, mai a váleményem szerint jó zenéket)''
nem tudom mit izélsz, ezek tök normális zenék ! :t
mármint az iron maiden meg a black sabbath... alapzenék, mint a metallica, és a gnr, és a zeppelin, és a deep purple, és a stones....
persze ízlések és pofonok.
én meg ilyen oldtimer vagyok, néha úgy érzem, hogy rossz korba születtem, egy olyan korba, ahol tíz éve csak tuc-tuc folyik a csapból is. :( -
válasz
VladimirR
üzenetére
''multkor fater meg a jobb hatso kereket hagyta el a (mar azota sajnos kimult) 120-as skodankrol (masfel ora volt, mire megtalalta a szantasban)''
hát ez megaloool ! kerék-keresés a szántásban! :D
hú de jót nevettem... (bár a történet inkább szomorú, de a tálalása vicces volt) -
ha ügyes, hármasból is indulhat... :D
-------------------
egyébként nekem az első vezetés órám azzal kezdődött, hogy mi az a csúsztatott kuplung. a bácsi megmutatta, majd azt kellett csinálnom egy negyed órát. miután már ment, elindultunk vezetni... s ott száguldottam! :D
és a legviccesebb ebben az, hogy akkor és ott ültem először a volán mögött. és ez nem a tanpályán történt, hanem az Örs mögött, az Álmos vezér útján a parkolóban. S miután elindultunk, bejártuk keresztbe-kasul Zuglót.. pedig elvileg a rutinvizsgáig csak tanpályán vezethettem volna. a tanpálya helyett rendeszeresen a BS parkolójába jártunk... :D
kicsit spórolt a bácsi. na. de legalább laza volt... :)
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
útálom a zenélő tolatólámpát.
pl. amikor valaki éjszaka tolat, akkor miért kell az egész környéknek felébrednie rá???
apám lakásával szemben van egy kisbolt, és minden hajnalban 3 és 5 óra között jönnek az áruszállító kisteherautók, és mind sípol, amikor odatolat a bejárathoz... :((( grrr. -
hááát...
a nőknek ezért nem adnék jogosítványt, mert úgysem tudnak egyszerre 4 helyre figyelni, pláne, ha még beszélnek is közben.... :t :D
jajj, most előjött belőlem a hímsovén, elnézést hölgyeim... ;]
egyébként nyugi. az egész vezetési mozdulatsor (váltás, pedálozás, stb.) teljesen beleívódik az emberbe...
a nőknek inkább az egyszerre kell nézni előre/hátra/jobbra/balra/tükörben kombó szokott nehezen menni.
[Szerkesztve] -
Istenem, annyira nem értem a nőket.... :(((
mi a f....ért csinálnak mindenből problémát??? :( -
hmm, valahogy nem biztos, hogy egészséges, hogy 4-5 óra körül még vígan ébren vagyok... de olyan jót gitároztam már megint... :D
-
-
válasz
TexT-BoY
üzenetére
már válaszoltam a problémára :
nem kell átállítanod a DC++-od ahhoz, hogy bele tudj nézni az éppen töltődő filmbe.
ha a settings => advanced fülön be van pipálva a ''use antifragmentation method for downloads'', akkor a DC++ csinál egy valamilyenfilm.avi.antifrag nevű fájlt.
vmi olyan probléma volt, hogy így nem lehet belenézni.
de továbbra is mondom, hogy í]y is bele lehet nézni az avipreview-val.
egyébként szvsz az antifragmentation method tök jó dolog, pl nem lesz 600 darabban a file. -
nem hiszem el, ma minden ráérő ember idióta topicokat nyitogat? :F
-
nem tudom, ezt ismeritek-e?
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/windows_95.mp3[/L]
csak a szöveget figyeljétek,
kb. 2 mega az egész... -
a biztos kezű, intelligens vezető 10 %-kal vezet.... :D

-
tök király, az összes felmenőm legalább 1500-2000 km távolságra van tőlem...
már csak egy-két szomszédot kéne deportáni, és tökéletes lenne. :)
[Szerkesztve] -
válasz
PeliScan
üzenetére
igen, valami más layer-re teszi a lejátszó, ezért a síma screenshot-nál nem látszik.
----------------
megoldás : powerdvd screnshot,
v. ha van virtualdub-od, akkor azzal nyisd meg az avi-t, és az már nem rakja külön layerre a képet, tekerd oda, ahova szeretnéd, és sima printscreen-nel is működik... :t -
válasz
TrollBalint
üzenetére
akkor gyorsabb, ha nagyon sok kis méretű fájlt másolsz.
egyébként kösz a nyugtatást... :)
[Szerkesztve] -
és mire ébredek hajnali fél 11-kor? hogy a k.... szomszéd már megint fűrészel, méghozzá a körfűrésszel. CSak, mert neki az jó. és mikor máskor, mint egy nyugodalmas vasárnap délelőtt egy tök csendes kertvárosi környéken? az édes jó k..... &@...****** ******* ******* GRRRR.
egyszer tényleg le fogom lőni. :((( -
na, megjöttem az Omega koncertről. Király volt! :D
és rendkívül vicces volt, ahogy az 50-60 éves korosztály ott csápolt részegen, bőrszerkóban... :D
viszont fura volt, hogy olyan szolid volt a közönség. semmi lökdösődés, pogo, de még csak kurjongatás is alig. ahhoz képest, hogy tele volt a Népstadion, alig volt hangja a tömegnek. -
ez a legjobb kép : iván a házmodder, megoldotta a házhűtést :

-
na még egy kis hurrikán :
hol keletkezhetnek hurrikánok? ahol 28 foknál melegebb a tenger vize.
leírás :
[L]http://www.msfc.nasa.gov/news/camex/photo0136.html[/L]
kép :
[L]http://www.msfc.nasa.gov/news/camex/photos/sst_ams_2003_lrg.jpg[/L]
Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Facebook és Messenger
- Milyen egeret válasszak?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Mozilla Thunderbird
- BestBuy topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest