Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Hallgatta vki tegnap a híreket? Olaszország - vihar, havazás a tengerparton, 100 km/h-s szél, 4 halott. Na ez az a vihar, ami Horvátországból indult, és aminek a kezdetén én az Adrián hánykolódtam egy gumicsónakban :Y
De túléltem :) -
F-ECT$
titán
#2360?
-
F-ECT$
titán
Járt már vki a horvátországi Pag szigeten?
-
F-ECT$
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Soha! ;]
-
F-ECT$
titán
Szerintem Bash megúszta. Állítólag sokkal kisebb volt, mint várták...
-
F-ECT$
titán
Egyébként elkészült ennek a beszédnek a magyar fordítása, és egy Dj Smash (rezidens volt pl a Kecskeméti Silverben) nevű f@sz elkészítette a magyar nyelvű számot a saját hangjával, és leadta a vasárnap esti Gong rádiós műsorában ezzel a szöveggel:
''Hallgassátok meg a gondolataimat.'' :Y -
F-ECT$
titán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Azt csak ő tudja. De talán próbáld meg az erről szóló topikban feltenni a kérdést :P
-
F-ECT$
titán
Megpróbálom itt is:
Tudja vki, hogy a rúdugrók az ugrás után miért teszik vissza a rudat a támasztási pontba és néznek oldalra? (Egyáltalán milyen hosszú a rúd? Esetleg azt ellenőrzik ilyenkor?) -
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ha 1 hozzászólásban kérdeznek 5-öt, akkor 1 hozzászólásban próbálok rá válaszolni. Ha meg 5-ben kérdeznek 1-et 1-et, akkor meg 5-ben válaszolok.
Másrészt a mod-ot ismerem, szoktam is használni, de itt most 3 teljesen különböző témájú kérdés hangzott el egy embertől, tehát nem tartom nagy ''bűnnek'', hogy 3 különálló hozzászólásban válaszoltam rá. -
F-ECT$
titán
Elvették Fazekas aranyát :(((
-
F-ECT$
titán
Most már tudom, hogy miért foss@ Textboy a szót:
[L]http://www.textboy.hu/[/L]
''Nyomd a szöveget!'' :DDD -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666
üzenetére
Mi? Ez? Az! :D
-
F-ECT$
titán
válasz
duracell89
üzenetére
De sok időd van :DDD
-
F-ECT$
titán
Miért lettem senior tag :F
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest