Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Természetesen ne nyíljanak hülye topicok, de ha nem szól hozzá senki, akkor talán nem harapódzik el a dolog. Meg aztán ott vannak a moderátorok is. Persze, hogy nem kell egyeznie a véleményünknek, de ez engem nem is zavart. Csak téged se zavarjon :) Na akkor zárjuk le békésen a dolgot, szia :)
-
I_Am
veterán
Én sem konkrétan feléd intéztem, csak Te voltál aki ''védelmére vette'' a totyikot. Igaz átvitt értelemben, de ugy jött le a hsz, hogy maradjon csak, nyiljon még sok hasonló, csak ne szóljunk hozzá. Most őszintén hova vezetne mindez? Jönnének az iq betyár arcok és hemzsegne a sok értelmesebbnél értelmesebb totyik.
További jó fórumozást kívánok, de attól még, hogy neked megvan valamiről a véleményed még nem jelenti azt, hogy egyeznie kell az enyémmel. És ha te egy útelágazásnál jobbra mész én nem biztos, hogy utánad.:P Tehát mindenki másképp adja tudtára valakinek, hogy helytelen amit tesz. Te ráhagyod Én megmondom. -
Som@
őstag
Barnaság még megvan. Remélem jó sokáig. (Igaz már a szagomat kevesen bírják, mert ritkán fürdök. :DDD)
Képek vannak, de 4500 darabot nem egyszerű felrakni. Még a saját szerveren sem nagyon van hely...:D
Még kiválogatni sem volt időm, max azokat, amiket esetleg megvesznek. :P -
GP-Sz
senior tag
Nem kívánok folytatni semmit, nekem veled semmi bajom. Komolyan. Nem is mondtam sehol, hogy te folyton offolni szoktál. Az egész topic maga egy felesleges offolás volt :) Mindössze az a chatelős benyögésed nem tetszett, főleg azok után, ami ott ment. Egyébként elég gyakran olvasom a pht. Nem ez az életem, az tény, de azért naponta többször is benézek és megnézem, hogy van-e vmi érdekes.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Egy vicc itt a nagy komolyságban:
Egy ír, egy olasz és egy lengyel ülnek a bárban, valahol New Yorkban. Állati jól érzik magukat és egyetértenek, hogy ez egy nagyon frankó bár. Aztán az ír azt mondja:
- Ja, ez egy tényleg frankó bár, de ahol én születtem, Dublinban van egy ennél sokkal jobb. MacDougal a bár neve, és ott rendelsz egy piát, aztán még egyet, akkor MacDougal személyesen kihoz egyet ingyen!
A többiek egyetértenek, hogy az tényleg egy jó hely lehet. Utána az olasz kezdi mondani:
- Viszont ahol én születtem, Pármában, ott van egy annál is jobb kocsma: a Vinny kocsmája. Ott, ha iszol egy piát, Vinny hoz egyet ingyen. Veszel mégegyet, Vinny hozza a következot ingyen.
A többiek egyetértenek, hogy az tényleg egy jó hely lehet.Végül a lengyel jut szóhoz:
- Azt gondoljátok, hogy annál jobb hely nincs? Ahonnan én származom, ott van egy hely, úgy hívják ''Warshowski''. Na, ott ha bemész, akkor rögtön fizetnek neked egy piát. Aztán, ha megittad, akkor még egyet. Utána fizetnek egy harmadikat is, majd hátravisznek egy kis szobába, ahol egy állati nagyot kefélhetsz.
- Ezt már nevezem! -- mondja a másik ketto. -- Az tényleg egy fantasztikus jó
hely lehet!
- De mondd csak, -- kérdi az ír -- ez valóban megtörtént így veled?
Mire a lengyel:
- Hát igazából nem velem, hanem a húgommal!
:D -
I_Am
veterán
Ha esetleg az utolsó hsz-ed rám vonatkozott volna, akkor csak annyit fűznék hozzá, hogy szvsz olvasod a PH-t, esetleg a fórumot is csak nem biztos, hogy elég sűrűn És nem biztos, hogy azokat ahova pl Én hozzászólok. Mert igaz, hogy szoktam off-onli (aki itt van majdnem mindenki), de az érdemi hozzászólásaim jóval nagyobb aránybann vannak.
További kellemes fórumozást, néha azért adj magadról jelet, hogy figyeled a tetteimet.;]
Üdvözlettel Én voltam.:)
(amennyiben tovább szeretnél beszélgetni, esetleg vitázni, akkor javaslom a Ring Topic - Boxoljuk le című totyikot folytatásnak, hogy az ittlévőket akik közül nem biztos, hogy mindenkit érdekel az eszmecserénk ne fárasszuk feleslegesen)
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Kedves Egyetlenem :) Látom sikerült megérteni a hozzászólásom lényegét... Ha már a chatet emlegetted, az nem chatelés, ami előtte a topicban ment? Mindenki elsírja, hogy mekkora baromság, pontosan ugyanazokat a közhelyeket pufogtatva, amit már ezer idióta topicban leírt, nulla információ, nem hogy a témában (legyen akármekkora baromság), de egyébként sem. De ez nem baj. Igaz, hogy így kb egy órát volt a topon a topic, ami senkit nem érdekelt, de akkor is, ez teljesen értelmes dolog volt, ugye? Még ha legalább törölnék azt a nyomorult topicot, de nem, ugyanúgy ott marad, mintha bele se szólt volna senki. Csak akkor öt perc alatt eltűnik a főoldalról, ami ugye pozitív lenne. Chatelni egyébként nem szokásom, kitiltani még soha, sehonnan nem tiltottak ki. Ritkán szoktam beleszólni olyasmibe, ami nem érdekel, vagy nem értek hozzá. Általában csak olvasok. Talán ezért a 2 év alatt 300 hozzászólás. Ami pedig a közösség hergelését illeti, az egész topic arról szólt. Hergeljük a topicnyitót, hergeljük a többieket, hogy ők is mondják el ezredjére, hogy ez is mekkora hülye topic. Értelmetlen.
Most is csak azért szóltam be, mert egyszerűen már idegesít ez, hogy mindig megy ez a leugatás, ha valaki nyit egy hülye topicot. Unalmas és haszontalan. Akkor inkább törölni kéne őket a francba és akkor talán tényleg elmenne az emberek kedve az idióta topicok nyitogatásából. Szerintem az 5ezredik milyen videokártyát ajánlotok topicot minden megfontolás nélkül azonnal törölni lehetne és akkor az emberek talán használnák a keresőt.
Na mindegy. No flame, csak gondoltam válaszolok, mert nem tetszett a szöveged. Nem vagyok az az 5éves hülyegyerek aki chatelni jár a phra, hogy minél hamarabb nagyúr lehessen :) Asszem ide az Offba befér ez a hsz. -
-
anaqer
veterán
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
most neked mi kell?
meg le nem toltott file-okat akarsz megnezni?
ha igen, akkor en igy csinalom:
-kimasolom az adott videot az unfifished konyvtarbol valahova
-letorlom a vegerol a .tdc.antifrag kiterjesztest, hogy csak az avi/mpg maradjon
-az avi-t megnyitom virtualdubbal, majd mind a videot, mind a hangot ''direct stream copy''-ra allitom, aztan mentem a filet --- igy mar nezheto, igaz a tekeres nagyon lassu lesz a kulcskockak hianya miatt
-mpeg a kiterjesztesek torlese utan egybol nezheto, mert valami adatfolyam vagy mi (?) ugyanigy az mp3 is egybol hallgathato
_Volkovy_: nem mindegy? repul... (gy.k.: ez is csak vicc volt, mint ahogy mar a vereb is) ;]
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
varazsbalazs
üzenetére
Gyere át a ring totyikba aztán meglátjuk mit is akarsz, észosztó.;]
-
válasz
TexT-BoY
üzenetére
már válaszoltam a problémára :
nem kell átállítanod a DC++-od ahhoz, hogy bele tudj nézni az éppen töltődő filmbe.
ha a settings => advanced fülön be van pipálva a ''use antifragmentation method for downloads'', akkor a DC++ csinál egy valamilyenfilm.avi.antifrag nevű fájlt.
vmi olyan probléma volt, hogy így nem lehet belenézni.
de továbbra is mondom, hogy í]y is bele lehet nézni az avipreview-val.
egyébként szvsz az antifragmentation method tök jó dolog, pl nem lesz 600 darabban a file. -
Integra
titán
mi a pék faszáért kellett zárni a GlobalUnderground topicot?????????
-
-
nem hiszem el, ma minden ráérő ember idióta topicokat nyitogat? :F
-
Chip
aktív tag
Nem akarok uj topicot nyitni csak egy kerdes miatt miatt.
Beárazást kérek!!!
Mennyit er 1 : 2 eves 60Gigas IBM ata100 7200 2MB HDD ? -
acer_
aktív tag
[L]http://195.228.79.47:8080/ph/pedofilveszely.jpg[/L]
ezt a 'csodat' ma fotoztam :D (erdekes h a tabla lattan vki rogton erre asszocialt)
:) -
Wolverine
félisten
Valaki középsulis legyen oly jó és írja be nekem a függvénytáblából a 10,5 százalékos konyhasóoldatot közrefogó töménységű oldatok sűrűségeit... (tehát ha pl. a 10 és a 15%-osnak van megadva a könyvben, akkor azt a kettőt)
Sürge lenne, csak nálam nincs ilyen :U -
rog
addikt
részlet a radeon 9250 speckójából:
''A four pixel shader pipeline architecture and up to 256MB of DDR memory for fast action graphics.''
szerintem ez kedves :) -
nem tudom, ezt ismeritek-e?
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/windows_95.mp3[/L]
csak a szöveget figyeljétek,
kb. 2 mega az egész... -
B.Kox
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nagyon köszy!!:)
-
Mazlee
aktív tag
ha volt már akkor bocsi
[L]http://kep.tar.hu/son_ic/images/pic3408705.gif[/L]
[Szerkesztve] -
B.Kox
tag
Help! Nem tudja valaki annak az oldalnak a címét ahonnan + smileiket lehet beszúrni a PH! -ra.
Köcce! -
Monya78
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Én onnan jöttem rá hogy ösz van, hogy a házisárkány titkárnő az eddigi melegre való panaszkodását (kb. 20 percenkénti), átváltotta arra hogy fázik...szintén (20 percenként)
Persze ha fiatal és csinos lenne, tudnék segíteni a problémáin....
Ha melege van: levetköztetném...
Ha fázik: felmelegíteném... -
TexT-BoY
addikt
pls kox mond el mit állicsak hogy megnézhessem a JIB felét:D
-
Som@
őstag
Hol lehet, ha lehet kapni kis hazánkban az október 19-ei Juventus - Bayer München meccsre jegyet? :U
-
Loretto
veterán
hy emberek.pécsi hir 40millás autóátirási botrány.csak az akták több 100 kiló.
-
TexT-BoY
addikt
sráck amit DC-vel töltök megtudom nézni hogy milyen film?
30%vagyok de olyan kiváncsi hogy belenéznék:D -
Dave™
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt még egyszer megköszönöm, mert annyira jó oldal: Köszönöm:)
-
Dave™
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm!:P
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Tudtok esetleg nekem olyan filmcímet, képek letöltési helyét (a letöltés csak a képekre vonatkozik!) mondani, ami olyan Cast Away (számkivetett) ill Far Cry fílinges? Itt konkrétan a trópusi szigetes tájra gondolok, nem a Trygenekre meg M16-osokra:) Köszi mindenkinek!
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
németben nagyon furcsán néztek rám annak idején, amikor elmeséltem nekik, hogy szerintem ízetlen a kajájuk, és ész nélkül sóztztam, borsoztam mindent, hogy legyen valami íze. érdekes, pedig itthon nem szeretem a fűszeres kaját. de úgy látszik nálunk a nem fűszeres is fűszeresebb, mint ott az alap. kollégám angliában van most fél évre, havonta jön haza, mindig megpakol vegetával, hogy a kint rekedt további kollégáknak is bírjon vinni valami hazait. azt mondják ez a legfájóbb hiányérzetük. megintcsak érdekes, hogy angliában nem tűnt annyira ízetlennek a kaja. skótok meg kimonodottan jól főznek. ők még a pörköltről is tudják, hogy miféle. csak hát a birkahús sem az igazi. :D
na, kajáról mára ennyit. lehet, hogy még éhes vagyok? :D -
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Édesanyám szokott magyar ételeket főzni, csak hát a megfelelő fűszerek és alapanayagok hiányában mindennek egy kicsit más íze van. Egyébként most már megszoktam az itteni kaját, pedig eleinte mindent műnek éreztem. Biztos hogy sok ''szert'' használnak, de nem feltétlenül ezek miatt más az íze a dolgoknak. Nyilván ha itt éltem volna le az életem első 20 évét, akkor a magyaros ízek lennének nagyon furcsák, minden csak megszokás kérdése. :)
-
-
TexT-BoY
addikt
WANTED!!!
B.Kox!:D gyere kellene videó ! DC++-on fent vagyok Alternativval :)
más embert is keresek aki DC++on adna sok sok biciglis videót -
LOTR
addikt
OFF
bocs, de ez kellett :) -
Predator666
aktív tag
Na jo mentem bulizni...:D
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Predator666
aktív tag
Hehe...
Nem nagyon, ssemmihez sincs kedve, en meg mindenhova elrangatom, mert hatugye en vagyok a vendeg...Mar el kellett volna btw indulnunk megint egy partira (Feedback) vagy inkabb egy kocsmabga:DDD
Szinte minden nap megyunk:DDD
Tehat annyira nem szukseges a beszelgetes, mert o az ohaverjaival van en meg az enyeimmel leszek.
Mert ugye az egesz osztaly ebben a varosban van:DD
Kiraly lesz a ma estem is... -
Bash
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
Kb. egy percbe kerül az eltávolítás is. :)
Mi van a lánykával, beszélgettek már?
Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MIUI / HyperOS topik
- OLED monitor topic
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest