Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
ha ügyes, hármasból is indulhat... :D
-------------------
egyébként nekem az első vezetés órám azzal kezdődött, hogy mi az a csúsztatott kuplung. a bácsi megmutatta, majd azt kellett csinálnom egy negyed órát. miután már ment, elindultunk vezetni... s ott száguldottam! :D
és a legviccesebb ebben az, hogy akkor és ott ültem először a volán mögött. és ez nem a tanpályán történt, hanem az Örs mögött, az Álmos vezér útján a parkolóban. S miután elindultunk, bejártuk keresztbe-kasul Zuglót.. pedig elvileg a rutinvizsgáig csak tanpályán vezethettem volna. a tanpálya helyett rendeszeresen a BS parkolójába jártunk... :D
kicsit spórolt a bácsi. na. de legalább laza volt... :)
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Már ne haragudj, de ezt nem ajánlom. Sőt szerintem egyenesen baromság.
Így soha nem fogja megtanulni rendesen kezelni a kuplungot.
Gyakorolja csak szépen egyesben.
Bár én azt sem tudom, hogy kaphat így valaki jogosítványt? Tényleg nem bántásból, de ennek elsajátítására való a rutin.
Ott elvileg csak a kuplung és a kormány segítségével minden feladat megoldható. (Gyorsítás-lassítást kivéve).
Mert pl. így hogy csinálja meg az emelkedőn elindulást? 2esben nem nagyon hiszem... -
-
Gambit
őstag
Én a hátsó féket még gyakorlatilag soha nem használtam. Megszoktam még abból az időből, amikor bringával jártam, hogy ha tényleg lassulni akarok, akkor első fék. Ha meg farolni, akkor hátsó. :P Bár valószínűleg együtt a kettő lenne az ideális. (Mármint a hátsó + első együtt.)
-
Gambit
őstag
Hát egyszer már én is csattintottam össze a tükrömet egy autóséval, de nem tört le neki. Dobfék??? Ne viccelj, nekem a tokico tárcsafék is gyengécske az igényeimhez. Hozzászoktam, hogy a bringával mindig az elsőkeréken állok meg. Én egy porsche carrerát nyomtam le a budai hegyeken, de nem nyomta igazán. :B Azért jó érzés volt megkerülni, tudva, hogy az a doboz kb. 30x annyiba volt, mint a mocim.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest