Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Loretto
veterán
szasztok megint igazam lett(sajnos).
tegnapelőtt mondta bnőm hogy apja gépe nem indul.se kép se hang.
meglestem télleg semmi,na mondom remélem csak a vga szállt el.bnöm gépét is kinyitom de mondom inkább az apja karija menjen az övébe(fő a biztonság).
láss csodát megy mint a huzat.na akkor agyobb lesz a baj.
Ja hdd-ről lementettünk minden fontosat(az müködött.)akkaor marad a lap+proci+ram valamelyike.megnéztem ram a helyén volt.aztán ahogy kurkáltam egy mi akadt a kezebe?EGY BEFŐTTESGUMI.de az egyik fele el volt olvadva.na mondom szép.amit érdemes tudni hogy az''após'' csak szervizbe viszi a gépet mert.. mert.erre mondtam ha a gumi ott szétfolyt és a lapon rossz helyre folyik akkor lehet feladni az uccsó kenetet.szervizbe le lett vive.
tegnap szolt a bnőm a lap+proci+ram is kinyiffant.szal ennyit a szervizről ahol gumit tettek a gépbe.
helyette asus lap leszn 2400 cerka+512 ram.otthonra word+exel-re jó lesz. -
PeliScan
addikt
1) Go to www.Google.com
2) Type in: weapons of mass destruction (DON'T hit return)
3) Hit the ''I'm feeling lucky'' button, NOT the ''Google
search''
4) Read the ''error message'' carefully.
Someone at Google has a sense of humor. And will probably be fired
soon. -
nem találom a NAGY HOL KAPHATÓ? topik-ot. rákerestem a ph-n a topic, a topik, a hol , a ''hol'' ''kap'' ''topic/topik''-ra de semmi. google-be is beütöttem, de szintén semmi. van még egyáltalán ilyen, vagy csak én vagyok balf@sz?
amugy egy ilyen cuccra lenne szükségem:
24pin to 20 pin converter
[L]http://www.ateck.com/viewItem.asp?idProduct=453056238[/L]
nagyobb kép róla
[L]http://www.ateck.com/images/453056238/24to20.jpg[/L]
valaki esetleg? -
TexT-BoY
addikt
nem ismerem az összeset sonyt de a Dav-Sc5-höz volt szerencsém.... amit apám barátnője nyert :DDD
durván szól és idáig csak Traxdatát látott fillmmel és TDK cd-t zenével... és mindent olvasott ...:)
az amugy szvsz nagyon saras lehet.... 60k-->130felettti cuccért neeemár
amugy megjegyezném hogyha nem nyetek volna akkor egy LG-t vettek volna :) -
tök király szmájlis oldalt találtam !
[L]http://www.clicksmilies.com/index_deutsch.html[/L]
-
Wildmage
senior tag
Na szép dolgok történnek mondhatom... A PH! gólyatáboros topicján keresztül megtalált egy külföldi fickó (angolul), hogy szerezzek neki meztelen csajos gólyatáboros képeket, amiért jó pénzt fizetne. :((
-
anaqer
veterán
Bocs hogy csak úgy ideböfögöm a dolgot, de nincs idő a hazimozi.hu-n belemerülni a témába (életemben nem jártam arra, magamtól most sem érdekelne a dolog), külön témát meg nem ér meg a privát hasfájásom (úgyis lesüllyedne:D).
Szóval, öcsém kitalálta, hogy házimozit vesz. (:U) Lenne is egy Sony DAV-SA30, amit gugli első találata ([L]http://www.reviewcentre.com/reviews5213.html[/L]) a top10-ben szerepeltet, csakhogy ez egy ''refurbished'' (javított) példány, viszont nagyon-nagyon kellemetes áron (60 kHUF, állítólag ez 130 fölött szokott lenni). Boltból lenne a készülék, de csak fél év garanciával.
Látatlanban persze nem lehet megmondani, hogy van-e valami sara a dolognak - inkább arra lennék kíváncsi, hogy ez az ár eleve megmondja-e, hogy szart akarnak rásózni, vagy szoktak ilyen mélyre is menni (emlékezzünk, nem vágom a témát). Természetesen a szettről szóló egyéb tapasztalatokat is nagyon megköszönné(n)k. -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
És végül 2-4. Leglábbis én itt hagytam abba a meccs nézését, mivel mostanra tejesen szarrá ment a Viasat3 képe. Amerre nézek csupa csík, mák, RTL Klub. Tudnám nappal miért jön rendesen, éjjelre meg miért szaródik állandóan el :(
MOD: Talán éjjel erősebben sugározzák az RTL Klubot, és azért nyomja el? :F
[Szerkesztve] -
Integra
titán
fúúúúúj
ezért 11est adni.... nevetséges
2-2:(( -
Integra
titán
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLL
cassanoooooooooooooooo:))) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nemtom, nekem első látásra is hangdoboznak tűnt. Bár ez a kézigránát nem is rossz. :)
Jut is eszembe azon gondolkodtunk az egyetemen unalmas órák alatt, hogy mekkora poén lenne már a Petőfi-híd budai hídfő villamosmegállóban várni, és amikor jön egy jól megtömött villamos, amire még felpréselődnek páran (úgy hogy már az ajtók is alig záródnak be), szóval mielőtt a villamos elindul hogy átmenjen a hídon, ajtózárás előtt még épp bevágni egy yóó kis füstbombát. Képzeljétek el milyen jól nézne ki ahogy robogna át a Duna fölött a kis happy-csomag... :)) -
Integra
titán
mindjárt real madrid - as roma!!!!!
-
Integra
titán
az a baj ezzel a fejes dologgal, hogy nem lehet semmi kreatívot csinálni.
franc akar magának valami játék vagy mozihős fejet, azt gondolom hogy simán van mindenkinek fantáziája hozzá, hogy olyat találjon ki ami érzése szerint leginkább a személyiségéhez kötődik és azonosulhat vele.
ráadásul semmi komoly dologgal nem járna ez, hiszen ugyanaz a pixel méret és kész.
adjatok már egy kis sört és virslit a szegény pór népnek hagy örüljünk:)) -
rii
nagyúr

[Szerkesztve] -
-
Bazsesz
őstag
Ha ez megnyugtat, és se kapok :D De úgy nem is izgat. Egyszer beírtam, hogy kellene, ha megkapom megkapom, ha nem nem, és kész. Onnantól rá se néztem. :)
De most emiatt elszomorodni :) Kérj egy kis módosítást rá, abba lehet, hogy beleegyezik Parci :) Mondjuk legyen rajta lánc :D Meg a séród is be lehetne lövetni :D
Üdv: balu -
válasz
burgatshow
üzenetére
aha.
abban a témában nem vagyok otthon...
[Szerkesztve] -
válasz
Bazsesz
üzenetére
Most jött el a pillanat.. :D Egyszerűen meguntam a régit..:D
Hogy miért pont ezt??:D Talán már sokan észrevették, hogy olyan avatarjaim voltak, amelyeket más nem nagyon használ, vagy egyáltalán nem..:D Mindig ez alapján választottam, ezért volt régen ''női'' avatarom.. egyedit akartam.. legyen az bármi :D
JA és, szinte ez az egyetlen avatar ami után nem tudtam mondni egy nevet sem :) -
Bazsesz
őstag
Nemrég láttalak valamelyik topikba, most meg alig hittem a szememnek. Mi ez a hirtelen arculatváltás? És miért pont erre? (Én is tervezek arculatot váltani, de ami tettszik, az valahogy nem illik rám)
Miért pont erre <- ezzel nem bunkó akartam lenni, csak ez a sírós style, nem áll mögötte semmi? (rajtad kívül természetesen :D )
[Szerkesztve] -
Arculatot váltottam :U :P :D :Y:D:DD
-
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
és 26k-ba volt a kuplungtárcsa csere, meg egy bowden cseréje? Ha igen, akkor lehet, hogy drága helyre lett beadva. Havernak 13-ért cseréltek kuplungtárcsát, meg hátsótengelycsapágyat, vagy mi az istent (legalábbis ez rémlik) úgy, hogy anyag, munkadíj benne van. Ja, Lada 2107.
Legalább megy rendesen a csoda? turbófeltöltő meg bazinagy hátsó spoiler ugye alap rajta? :DDD (Félre ne értsd, vannak jó élményeim 2 ütemü warbival. A rokonoméknak az van, és mindig poénkodunk az ilyen überállat tuningcuccokkal meg a warbival :D Az is egy örök autó marad) -
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Assetto Corsa Rally
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Arc Raiders
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR4 RAM 16 GB (KF432C16BB1/16)
- iPhone 13 Pro Max 128 GB FÜGGETLEN
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest