Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
twollah
nagyúr

-
_Volkovy_
nagyúr
Mi lehet Bash-el?
Lassan kezdek kétségbe esni. -
Sick Boy
őstag
Na itt van még egy LOL: ez a doboz most itt pihen az asztalomon.
Hadd mutassam be a Pieonear 800W-os autórádióját!
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/ucca/images/03.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Előszörre így olvastam az Index tudósítását >

Term. az 'a' helyett 'u' szerepel. :P -
PeliScan
addikt
atus, köszönöm! :)
anaqer, biztos tudod, de jobb a biztonság - fake a szöveg. :) -
F-ECT$
titán
Egyébként elkészült ennek a beszédnek a magyar fordítása, és egy Dj Smash (rezidens volt pl a Kecskeméti Silverben) nevű f@sz elkészítette a magyar nyelvű számot a saját hangjával, és leadta a vasárnap esti Gong rádiós műsorában ezzel a szöveggel:
''Hallgassátok meg a gondolataimat.'' :Y -
divot
veterán
Ezt most olvastam, és sürgősen be is tettem aláírásnak. :) A XX. század egy mondatba sűrítve. :D
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon. -
_Volkovy_
nagyúr
Ez a végleges címem,és megy is faszán,ha minden igaz.
Az is meg van oldva elvileg,hogy minden újracsatlakozás után összeházasítsa az új IP-t ezzel a hosttal.:)
volkovy.bounceme.net:8000
Hallgassatok bele,kéne nyomni egy tesztet,hogy hány connection-t bír egyszerre a vonal.Gyanítom nem sokat,de ez csak gyanú.Nekem bizonyíték kell,nem ígéret.:D -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Abszolúte semmi baj,ezért ne kérj elnézést :)
-
MoP_FX 57
őstag
Volkovy megvan mar a merlini alatt futo zene cime?
-
Vadászmenyét
aktív tag
Én amit a thorton vs bartonban irtam azt ténleg ugy gondoltam. MErt én ezt olvastam a 2500+ barton topicban, hogy ez a proci a legjobb tunningban stb. Én aszt hittem nekem van igazam de ezek szerint nem :(. Akkor elnézést!
-
anaqer
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Az, hogy valakinek mi van a neve alatt, sokadrendű kérdés (kivéve a nagybetűt ;]) - senki nem fog pl. egy senior tagnak abszolút marhaságokat elhinni, és egy újoncnak is lehet igaza bármely kérdésben. Ez egyszerűen nem rangfüggő.
Sajnos a Thorton vs. Barton ügyben tényleg nincs igazad. Volkovy próbálta is megértetni, hogy miért (empirikus tapasztalatok segítségével is). Csak nyernél vele, ha megpróbálnád nem a rangokat olvasgatni, hanem magukat a hozzászólásokat, és nem ismételgetnéd csökönyösen a magadét. -
I_Am
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Amig nem, addig is ide már irtunk páran érdemes végigböngészni (első HSZ fontos) [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=20151&arc=f[/L]
-
F-ECT$
titán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Azt csak ő tudja. De talán próbáld meg az erről szóló topikban feltenni a kérdést :P
-
Vadászmenyét
aktív tag
Én nem a hozzászólásokat gyűjtögetem, csak szeretném tudni. És az a kollega mikor tud válaszolni nekem?
-
I_Am
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Az idő is befolyásoló tényező. Konkrét adatokat ne kérdezz, mert még nem régóta van az új rendszer, igy nem nagyon tudni hogyan számolódnak a szintek. (én nem tudom, talán VladimiR kollega többet tud segíteni). De a hozzászólás gyüjtögetést felejtsd el, mert az itt nem működik.:P
-
Atlantis
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Van erről topic, lényeg, hogy számít a regisztrálástól eltelt idő is.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Szaisztok! Mennyi időnek kell eltelnie, hogy újoncból lelkes újoncá váljak? Mert már 65 hozzászólásom van, és még mindíg újonc avgyok. És mennyi kell, a további lépésekhez? Plz valaki irja le! Kösz bye-bye all!
-
_Volkovy_
nagyúr
81.182.8.20:1414
most nézzen rá valaki,köszi :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Az, hogy mekkora sávszél kell az adásnak (és ennél fogva milyen gyakran van ''bufferelés''), csak a kbps-től függ. Egy 512/128-as vonallal értelemszerűen maximum 128 kbps-en tudsz sugározni (persze csak ha semmi más adatforgalmat nem bonyolítasz).
A mono/stereo és a KHz csak a kapott minőséget befolyásolják. 64 kbps monoban is 64 kbps meg sztereoban is, csak utóbbi esetben a két csatornányi információra jut ekkora sávszél. (Ugyanakkor mivel valószínűleg ekkor Joint Stereo-ban megy az adás, ezért az eredmény nem egyezik meg azzal, mintha a két csatornát külön-külön 32 kbps monoban sugároznád.) -
_Volkovy_
nagyúr
Atlantis lécci még ezt az egyet nézd meg,hogy műxik-e..
volkovy.no-ip.info:1414
Köszi! -
Atlantis
veterán
Lekapcsoltad?
-
_Volkovy_
nagyúr
inkább ezt :)
81.182.8.20:1414
jelszó:ph -
_Volkovy_
nagyúr
netrádióval próbálkozom,segítene valaki tesztelni,hogy szól-e?
ezt nyissátok meg Winampban:
81.182.6.87:1414
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- Elden Ring
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest